1001 нощи - екрана погледнете и кърпичките извадете - част 2

• 73 201
  • 443
  •   1
Отговори
# 225
За сметка на това дават малоумната боза българска в хубаво време, както и още по-малоумните си шоута като Сделка или не.  #Cussing out
Само да ти кажа, че бозата не я дават от миналата седмица. Недей толко се пали за бозата! Laughing

Ми усетили са, че не струва. hahaha

Продължава януари, така както и (предполагам) 1001 нощи.

# 226
За сметка на това дават малоумната боза българска в хубаво време, както и още по-малоумните си шоута като Сделка или не.  #Cussing out
Само да ти кажа, че бозата не я дават от миналата седмица. Недей толко се пали за бозата! Laughing

Ми усетили са, че не струва. hahaha

Продължава януари, така както и (предполагам) 1001 нощи.

от коя дата? Thinking

# 227
"Забранена любов" го рекламираха от 5 януари. Предполагам сега НТВ се готви за празнична програма. Другата седмица във сряда е Бъдни вечер.
В темата за "бг-боза", както по-нагоре го нарича malka maimunka е същия ужас, че филма няма да бъде пуснат ,както тук за този филм. Затова ви казвам- изчакайте да дойде януари. Ако не пуснат филма, тогава реагирайте. Сега каквото и да говорите ще е все едно.

# 228
нали ви казах, че след нова година продължава излъчването до 29 серия. После незнам  Thinking

# 229
Момичета, може ли някой да ми каже от къде и как да си сваля музиката от филма на телефона Praynig Искам да ми звъни с мелодия от филма. Ще ви бъда много благодарна, ако ми помогнете.
http://www.zedge.net/ringtones/921/nokia-n73-ringtones/0-4-1-1-b … rchcat=ringtones-тук Peace

От тук може да изтеглите мелодията,днес си я изтеглих

# 230
И аз го следя сериала, а като си помисля, че в началото се подигравах на майка ми, че го гледа hahaha

# 231
Позволявам си да допълня музикалната колекция с още един клип, този път пее Сезен Аксу.
http://uk.youtube.com/watch?v=qBFhTj_Zfvc&feature=related

# 232
  • sofia
момичета, в бокса са пуснали серия 11 на турски

# 233
Здравейте момичета и аз се записвам да следя темата. Гледах първата серия случайно и много се запалих от тогава следя всяка серия и сега не знам как ще издържа до след празниците. Благодаря на всички, че сте споделили всичко което знаете за сериала  bouquet.  До сега четох от тук-от там, но сега започвам да чета от първата тема.

# 234
момичета, в бокса са пуснали серия 11 на турски
аз не се стърпях вчера като свърши серията и се зазяпах в следващата  Embarassed ама нищо като не разбирам от това което говорят  #Cussing out еййй, нямам търпение да го дават пак  Simple Smile

# 235
  • sofia
и аз така, нищо не разбирам, ама нали филма е повечето в погледи и некак си схванах .ще чакаме след нова година

# 236
Прегледах и аз следващата, ама да му се невиди нищо не се разбира.

# 237
Здравейте момичета,
И аз се записвам в темичката, филмът е страхотен, с нетърпение очаквам всяка серия.А Онур е..............нямам думи за него, страхотен е!

# 238
  • София
 Мили девойки,

Казвайте какво да правя? Искам да споделя с вас инфото и снимките, които съм събрала! Какво ми става , жена на възраст и положение , с две отраснали слънчица - а  все си стоя пред компа ! Сигурно има и други форуми за сериала, но съм щастлива , че ви открих Вас!
 И аз като вас прегледах следващите серии ( не знам турски) , но Ви предлагам  разкриването на филма да става постепенно . . .
Сезоните са 3 : 1 сезон  - 1-29 серия; 2 сезон -  29-66 и 3 сезон - 67  - продължава.  Във вторнил трябва да бъде 77 епизод. Дано да имаме шанс да ги изгледаме !
Последни новини - сериите ше продължат поне до следващото лято, в момента Binbir gece e No 1 по рейтинг! Някоя от Вас сподели с нас че двамата герои трябва да бъдат и партньори в реалния живот ! Това е сега в Турция тема no1. И нищо не е случайно........
Така,че давайте предложения , а темите могат да бъдат много .........Teşekkürler.

# 239
шеф
кефиш да знаеш Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт