1001 нощи - екрана погледнете и кърпичките извадете - част 2

• 73 187
  • 443
  •   1
Отговори
# 240
Аз снощи седнах да гледам следващата серия на турски,моя преведе една две думи и отиде да си ляга  Crossing Arms .

# 241
  • sofia
шеффффффффф,
голем си шеф
целувам те
 и аз съм на възраст но не се давам

# 242
Здравеите момичета аз говоря Турски но незнам как да ви помогна .
Гледах сериала от 6 до 9 серия хареса ми,незнаех че го има и в бокса ще го търся и ще го гледам.
Мога да го преразказвам на две на три като гледам серия защото незнам как се правят субтитри . Peace

# 243
Онур обаче като ги дават двамата с Керем почти винаги е с черно, а Керем с бяло.
БГ дублажа е супер!

# 244
Здравеите момичета аз говоря Турски но незнам как да ви помогна .
Гледах сериала от 6 до 9 серия хареса ми,незнаех че го има и в бокса ще го търся и ще го гледам.
Мога да го преразказвам на две на три като гледам серия защото незнам как се правят субтитри . Peace
ами ако някой знае как става номера със субтитрите да си признава, а ти ще действаш  Mr. Green Иначе по напред в темата има линк към филма във vbox-а  Simple Smile

А къде ще ди дават до лятото, че не разбрах? В Турция?

# 245
  • София
Да , днес прочетох , от Канал Д в Турция , че сериала продължава. Имаше дискусии заради финансовата криза дали да форсират края. Семейните сериали там са доста и всеки се бори за рейтинг и приходи. Всяка серия се снима буквално преди излъчването и затова излъчванията са веднъж на седмица, две, понякога има прекъсвания( лятото). Затова истинските почитатели на сериала , макар и " уморени" да го чакат, искат да има хепи енд.  Само сватбеното парти, което представлява живо предаване  стувало 350 000 YTL. Но това по-нататък.

Аз пък си мисля , че след Нова година ще има реформи в програмата на Нова , може да преместят семейните сериали в някои от Диемите- затова и няма до нас информация, която чакаме с нетърпение.....

# 246
  • София
Опс, поправка - партито с двата епизода наведнъж - 350 000 EURO.

# 247
Шеф страшна си!!! HugНяма да спирам да ти го повтарям!  love001
Тъкмо си мислех че ентусиазма ви нещо позамря...Обаче нашто Шефче поддържа темпото smile3501
Нямам време да се ровя  за инфо покрай малкия,иначе разбирам малко турски,съвсем малко,добре че ти го правиш за нас.Мерси!
Относно снимките ако не разкриват сериала-давай ги насам,а какво друго инфо имаш още -за развитието на сериала лИ??

# 248
  • София
Мили майчета,
гледайте си сладурковците ! Аз ще поддържам темата до .....30 страничка, нали така, а след това звездичка прави новата  с продължението на следващите серии - ей, това се надявам да бъде едва след 2 седмици!
sundey, erika, звездичка ,krasimirag и за всички вас обещавам поне по едно инфо на ден да пускам.
Ерика, може ли дати пратя текста на песента Кара Севда- разбрахте ве за сега ми е любима - за превод. Скоро в 12 епизод ще я чуем, иначе бях ви дала линк за клипчето.

# 249
Мили майчета,
гледайте си сладурковците ! Аз ще поддържам темата до .....30 страничка, нали така, а след това звездичка прави новата  с продължението на следващите серии - ей, това се надявам да бъде едва след 2 седмици!
sundey, erika, звездичка ,krasimirag и за всички вас обещавам поне по едно инфо на ден да пускам.

злато си Hug

# 250
Шеф прати ми я на лични ще се радвам да помогна   bouquet

# 251
шеф,Aferin! Hug
Ти си гръбнака, на тази тема. bouquet

Все със интересно инфо, ни изненадваш.  Grinning

# 252
  • София
Мили майчета,

злато си Hug

Благодаря ти,шеф Hug  bouquet

# 253
Шеф,благодарности и от мен! Hug

# 254
Записче и от мен да следя разговора .

Общи условия

Активация на акаунт