1001 нощи - екрана погледнете и кърпичките извадете - част 2

• 73 185
  • 443
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Мили Дами,

Започва  нашата Първа Приказка!

Всяка вечер дано да има какво да Ви омайвам, дано Шехи да не ми се сърди smile3507
Приказните клюки са от турски медии и издания, сайтове - форуми от Турция, Азербайджан, Кахстан, Узбекистан, Румъния ; е до Багдат не съм стигнала, ама там има много почитатели на друг турски сериал - " Гюмюш"!

" Ще бъдат ли партньори Халит и Берг в реалния живот?[/b]

До утре вечерта мили дами , приказката продължава........

# 256
Шеф   bouquet   bouquet
наистина много благодаря за твоите усилия и желанието ти да ни информираш с така интересни неща относно любимия сериал  и любимите ни персонажи:hug: Всички тук оценяваме страшно много твоите усилия да ни държиш постоянно в течение и да ни предоставяш информация буквално от извора  Hug
Много благодаря отново   bouquet   bouquet   bouquet

# 257
  • София
 Момент, че обърках малко снимките, може ли отново ????

# 258
ами да ви кажа този .....балетиста къде ще се сравнява с нашия Онур....и дума да не става

# 259
Момент, че обърках малко снимките, може ли отново ????
от сериала или от реалния живот? пиши кои от къде са и давай линкове Hug

# 260
  • София
 Колко лошо стартира моята първа приказка !  Peace
Е продължавам  - май трябваше да рестартирам само страницата  - загуби ми се част от текста !
И така - Халит или Тан ?

Халит - вече 38-39 годишен, артист No3 в класацията на артистите ТОП 10 на турските сериали, след едногодишен семеен живот с младата Гизем ( 24г.) , през Ноември т.г. получава официално развод. Гизем ревнува, твърди че е засекла няколко любовни есемса от Берг , официално - иска да продължи обучението си за актриса .Нашият любимец както своя герой ( Онур)  си плаща за своята любов веднага в брой - 100 000 YTL. a останалите - 150 000  Weary - дано банката да не е фалирала! Двамата се споразумяват  smile3505
Тан и Берг се разделят в края на лятото. Тан е един от най- добрите балетисти в Турция. Берг се изнася от общата квартира и се премества при майка си. Обзавежда свое ново жилище ! ( с кого?) Съсипана, оттегчена от тази връзка, съпроводена с няколко измени на Тан и неговото нежелание да подпише предбрачен договор , Берг така и не стига до олтара !
И двамата са свободни , предследвани от папараци, хората гадаят - какво става ?
Продължението - утре вечер - до тогава предположенив за следващото фото:

Лека нощ !

# 261
ООООООООО!!!
Хайде Шеф моля те кажи още нещо newsm20
Между другото аз също много ти благодаря за информацията Flowers Sunflower

# 262
razbrax za nikakav serial ot svekarva mi mai za tozi stava vapros

# 263
  • Варна
Шеф   
  bouquet  bouquet  bouquet

# 264
Шеф , страшна си.  bouquet

и аз днес цял ден се ровя из нета за разни пикантерии

# 265
еееееееее не бъдете нетърпеливи... малко по малко инфото, за да го оценяваме bowuu

# 266
  • София
Мили Дами, още съм будна, на France2  върви страхотно музикално шоу и изпозвам да кажа на новодошлите  добре в нашата темичка. Малко уточнение - сега върви n-ta серия от клюки за главните герои от филма " 1001 нощи", докато не пуснат сериите отново. Не бъркайте и не очаквайте   клюките и да са продължението на филма. А действащите лица и герои са :
Халит Ергенч - Онур
Бергюзар Корел - Берг - Шехеразада
Ceyda Düvenci - Бенну Атаман
Tomris İncer - Надиде Евлияоглу
Metin Çekmez - Бурхан Евлияоглу
Yonca Cevher Yenel -  Фюсун Евлияоглу
Ergün Demir -  Али Кемал Евлияоглу
[/b]

Наистина , лека нощ ! До утре вечер !

# 267
  • София
Добро утро, момичета!

Шеф, много ти благодаря за информацията.Аз само сутрин мога да седна на компа, докато моите диванета спят (дъщерята и внука). Гледам сериите напред, но нали не разбирам турски,си трая.Уф, как не може да има две теми за едно и също нещо.В едната да си пишем всичко, за тези ,които знаят и искат да знаят какво става, а в другата да са чакащите излъчването.

Хубав ден ви пожелавам, аз ще погледам малко!

# 268
Тайна, виждам ,че гледаш серийте на пред,ако те интересува нещо конкретно мога да помогна с превода,
не аз де мъжлето.Той е стигнал да 40

# 269
  • София
Еими, благодаря ти! То и дъщерята знае турски, но е в Белгия и денем спи, а вечер работи в дискотеката и не иска да си губи свободното време с гледане и превеждане.Ако имаш желание, можеш да ми напишеш по няколко думи за сериите, които е изгледал мъжа ти на лично съобщение. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тук има резюмета на сериите на турски:http://www.binbirgece.gen.tr/

Официалния сайт на филма! http://www.binbirgecetmc.com/

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 10:01 от Тайна

Общи условия

Активация на акаунт