Новата Година вече приближава, в РАЗГРАД лакомства, подаръци и бебета раздава !!

• 14 202
  • 320
  •   1
Отговори
# 240
Иве,ти се не спря бе.....да не избързаш с Коледните подаръци .....за изненада на всички да си подарите бебка  Wink
Забравих да ви кажа - на 26-ти в Киндерланда ще идва дядо Коледа,ако искате носите подаръка ...и щрак - за спомен....май към 15 ч. ще е там  Rolling Eyes,за повече инфо трябва да се пита на място...или по тел.

# 241
  • Разград
Здравейте и от мен!  Hug
Всички дечица да оздровяват веднага че Дядо Коледа идва!
Вълчо, страшен оня бе!  Joy
Сладките са страхотни!  Peace
Поли, като пораснем и ние ще идваме да се забавляват заедно децата!  #2gunfire
Иве, и аз мила го видях снега в 5 сутринта, но после изчезна!  Tired
Танче, страхотни снимки, браво!   bouquet
Светле, свещниците ти са божествени и много ще се продават!  newsm51
Не е ли време за нова тема?!?

# 242
иве ти наистина маи искаш беба да се появи по рано с тези твоите разходки маи ще ни изненадваш всичките.
А за снега и аз го видях нали ставах няколко пъти и наистина имаше Иве не си сънувала.
Монито току що заспа без проблем по спокоина е днес не щем само да ядем ама не я и насилвам.

# 243
Момичета искам да пожелая на всички весело изкарване на празниците пожелавам ви от сега защото довечера отивам на гости на свекъра че свкървами има имен ден на 25 и трябва да я уважим и няма да съм в града на 26 ще си доида,ние сугурно ще имаме нова тема но ще се включвам по късно в нея и на вярно ще има да чета доста изписано от вас но поне няма да се чудя ко да прая цял ден като си доида.
пожелавам на всички една страхотна коледа с много подаръци от дядо коледа и много сняг!

# 244
Капанки, за сладкиши разни е хубава вътрешната свинска мас.
Тая, която се изважда от вътре, покрай бъбреците. Тя е по мека някак си и курабиите стават по пръхки.

# 245
Малеее, как съм се ядосала, един куриер от Спиди ми 10.68 лв за нещо с големината и тежината на две кутии цигари, направо съм бясна, такова писмо им дръпнах #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 246
Диаманти ли има вътре? На времето собственикът на втория по големина червен диямант така го изпратил до един музей. Писнало му да го съхранява, обадил се на директора дали може да им го подари и след седмица директора получил кутийка. На разписката пишело "чермен диамант на стойност ... долара". Никой от пощаджиите не му минало през ум, че  е истина. Червените диаманти са общо 3.

# 247
Не, стойността на на съдържанието е 8лв, а за транспорт виж колко взеха гадините мръсни.

# 248
  • Разград
Малеее, как съм се ядосала, един куриер от Спиди ми 10.68 лв за нещо с големината и тежината на две кутии цигари, направо съм бясна, такова писмо им дръпнах #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Какви са тези космически тарифи?Странна работа,че то за един колет от 2-3 кг сигурно 100 лв ще искат?

Аз вече наготвих една пилешка супичка и ориз с пилешко,че ми остана от месото и трябваше да го оползотворя.
Даже и фурната си предпразнично изчистих,да е готова за нови подвизи.
Ани,приятно празнуване и на теб,много подаръци и само хубави емоции. Hug
Вълчо,това го знаем,ама липсва прасчо.Не че не ядем свинско,но не го предпочитаме и не купувам такова месо.Виж,св.мас ядем на курабийки,купувам си я от магазина.

# 249
Не знам, ама Лео Експрес за голям пакет с тежест около 2кг и големина на голяма картонена игра ми взеха 5лв. Затова съм побесняла на тия мизерници Спиди, 100 цирея да им излязат на ....

# 250
  • Разград
Преди време и аз имах проблем с тях,но по-скоро за самата доставка на един кашон.Ама такава патърдия им вдигнах по обяд,че сигурно им е държала влага до вечерта.

# 251
Aни,весело празнуване и изкарване с родата на теб   bouquet.
..... На времето собственикът на втория по големина червен диамант така го изпратил до един музей. Писнало му да го съхранява, .....
Това ми хареса , моля 2 и 3-тия да се доставят вкъщи-разноските поемам аз  Whistling,съхранението също   bowuu .
Бубе .... Shocked одрали са ти кожата предпразнично  Sick.
Поли, като пораснем и ние ще идваме да се забавляват заедно децата!  #2gunfire
Майче,на кого си се ядосала че си размятала тези патлаци мила newsm78....там все още няма обособен кът за мамите....доколкото разбрах от собственичката януари месец ще слагат кафе машина  навън и ще правят ремонти разни,за да могат и мамите да пият кафе на спокойствие докато децата се забавляват вътре .

# 252
Опаа тука съм. Размина ми се ходенето в Русе за съжаление.  Crossing Arms  Аз много обичам да ходя насам натам. Баща ми си купува кола миналия месец от Монтана. Аз и до там отидох и момчето дето я продава ми вика че съм герой че съм се решила да тръгна на такъв дълъг път. Ама то каквото има да става ще става.
Бубе не се ядосвай мила преди празниците. То това тяхното на нищо не прилича вече. Обирджии.

# 253
  • Разград
Имам питане към нашите кулинарки. Дайте една рецепта за питката за Бъдни вечер.

# 254
Аз няма да меся, ама във готварския имаше такава тема, разтърси се там, знам,че трябва да е содена Peace

Общи условия

Активация на акаунт