Съпруги,чиито мъже пътуват по суша - 6

• 67 752
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
  • Видин
Благодаря  Hug
Жабке, писах му смс на мъжо с инфото за Макдоналдс. Мерси  Hug
Яничка, привет и тук  Heart Eyes Ти сама ли си с децата? Пишеш че и вашите са в Испания  Rolling Eyes Как се справяш? На мен през деня майка ми ми помага, защото иначе е мисия невъзможна оцеляването. Габи е голям дивак и не позволява на бебето да спи  ooooh! Вечер и нощем съм сама, ама е лесно като едното спи, а другото се буди само за ядене  Joy

# 421
Зори, не съм сама. Майка ми си е тук и ми помага. Трудничко е с две деца. По принцип и сама се справям с тях, но е много изтощително.

# 422
  • Видин
Яни, права си - и аз мога да се справя сама, ама защо да се мъча като имам и друга опция  Joy
Четох по напред в темата коментар какви смс-и ви пращат посред нощ - едни романтични, романтични  Crazy Познато ми е. Само че сега все още не са започнали - минали са няма и 2 седмици и явно още не му липсвам. Сега сигурно децата му липсват, защото аз пръв път се дели от тях.

# 423
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Добро утро , момичета!  bouquet
Аманита , сега чета тук на мъж ми разни работи от писанията ни и
ми каза относно интернета нещо.  Peace
Ако мъж ти има ШЕЛ карта на касата на ШЕЛ бензиностанции я показва и иска код за интернет , който е безплатен. Дано съм ти в помощ.  Hug

# 424
Жабка, много полезна информация   bouquet
Още довечера ще кажа на мъжо. А българските Шел карти дали важат?

# 425
Яни , моя Краси не помни дали Траписера имат ШЕЛ карти , но каза , че и с БГ картите става. Но , не тез дето са в БГ за смарт точките.  Peace
И казваш на касата един код за интернет и показваш картата и ползваш 1 час безплатно.

# 426
  • Видин
Писах му смс Simple Smile Благодаря!
Той имаше интернет преди 2 седмици, ама все не успявахме да се засечем. Че с две малки деца ми е трудно сядането на компютъра когато на него му е удобно  Laughing
А я кажете как стои въпросът с роуминга? На Мтел сме, но нещо не успях да се ориентирам от сайта колко струва на минута входящо и изходящо обаждане. А чак края на месеца уж ще ми излезе фактурата и ще мога да проверя  Rolling Eyes

# 427
По въпроса за интернета (отнася се за Франция) на бензиностанциите Shell, там е безплатен, така наречения wifi gratuit.
До скоро се взимаше карта от касата с код за достъп, която даваше право за 1 час. От скоро тези карти са отпаднали и вътре в бензиностанцията и близо до сградата може да се ползва нет на база wifi неограничено. Скоростта е добра за skype, но не и за теглене на филми примерно- има ограничение на download-а.
На същия принцип интернет може да се ползва и на някои бензиностанции - свободно вътре и близо до сградата.
В McDonald's също има, но ако не е на магистралата.

Пак подчертавам,че всичко от горенаписаното се отнася за Франция и е лично проверено и ползвано от мен.
На мъжете ви желая лек и безавариен път, а на вас сили, търпение и спокойни дечица  Hug

# 428
  • Видин
Аника, да, права си. Одеве се чух с мъжо - беше в Шел Франция и интернета е неограничен и безплатен Simple Smile Видя децата  Grinning и е доволен.

# 429
Здравейте момичета. И аз съм от тези с пътуващите съпрузи. Моят мъж работи в белгийска фирма като шофьор и пътува основно във Франция, Холандия, Белгия и Германия. Много ще се радвам да има с кого да споделям. Вече почти 3 години я работи тази работа и не виждам шанс скоро да слезе от камиона.
Лека вечер на всички! 

# 430
  • Видин
Оф, не е лесно. Няма го от едва месец, а май вече ми липсва  Rolling Eyes Mr. Green

# 431
Juli_Ivka , добре дошла!  bouquet
Няма лесно и моя мъж каза за 2-3 год. само , пък
те станаха 23. От 3 г. сме заедно тук , иначе в БГ
като бяхме на няколко месеца по седмица се виждахме ,
колко да не се забравим.  Laughing
Трябва да се оцелява , дано има край всичко това ,
но скоро и аз не виждам шанс.  Simple Smile
Да са ни живи и здрави , другото ще се нареди.  Hug

Аманита , за колко време ще е на вън?

# 432
Juli_Ivka, добре дошла и от мен  Hug

И баща ми като тръгна да пътува преди 20-ина години викаше, че ще е за малко, колкото да поспести някой лев. Мъжо също уж тръгна да пътува временно  Rolling Eyes 
В най-скоро време ще започна курс по испански, че ако нещата вървят по план и се преместим с децата, трябва да съм подготвена. Доста ме плаши тази промяна, но вярвам, че ще се справим.

# 433
  • Видин
Жабка, август ще се върне за около 2 седмици и пак тръгва за 3 месеца. Тогава сме планирали и една почивка без децата, ама ще видим дали ще ни огрее  Mr. Green
Дано да му дадат добри пари, че в крайна сметка заради тях се лишава от семейството си  Rolling Eyes

# 434
Здравейте , момичета!  bouquet
Аманита , дано донесе парички и да си изкарате едни прекрасни
две седмици заедно.  Hug

Яничка , почвай испанския да ти е по-лесно.  Peace
Аз не го учих в БГ , че мислех , че ще съм приходяща. Mr. Green
Два-три месеца тук и два -три в БГ , но пуснах трайно
котва тук.  Laughing Минах едно ниво тук на кастеляно , септември второ ,
оправям се , не мога да се оплача.  Grinning
Ще те очакваме с дечицата.  Heart Eyes

Прекрасен ден и успешна нова седмица!  bouquet