Съпруги,чиито мъже пътуват по суша - 6

• 67 180
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Добре дошла Danishka и Genuine
Много хубаво е,че ще сте заедно за празника и успех с  EFP
Моят мил съпруг и той иска много още едно детенце,но никак не ми е ясно как ще го направим като си идва един път в месеца за по 2-3 дни,а след това как и ще го гледам сама... GrinningАма то първото е божа работа Simple Smile
I.Hr ,много е кофти първите едни два дни...направо е ...ама след това се стягаш и гледаш напред.... Wink
Хубав ден момичета-кокичета  bouquet

# 601
Благодаря ви!  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 17:25 от Genuine

# 602
Добре дошла Danishka и Genuine
Много хубаво е,че ще сте заедно за празника и успех с  EFP
Моят мил съпруг и той иска много още едно детенце,но никак не ми е ясно как ще го направим като си идва един път в месеца за по 2-3 дни,а след това как и ще го гледам сама... GrinningАма то първото е божа работа Simple Smile
I.Hr ,много е кофти първите едни два дни...направо е ...ама след това се стягаш и гледаш напред.... Wink
Хубав ден момичета-кокичета  bouquet
радвам се,че има навити като мен за второ-ама с това идване за 4-5 дни  Rolling Eyes-как да стане незнам-същата работа сме Cry

# 603
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Момичета , ще се получат двете чертички.  Hug
Нали знаете , че и от раз става , само да не ви е фикс идея , че
тогава всичко върви на обратно.  Simple Smile

# 604
Добре дошли Danishka и Genuine !
Спокойствие и вяра момичета и ще видите  EFP
Щом ние  успяхме да се вместим в малкото време,което моя мъж си беше тук да направим ин витро опит /за голямо съжаление неуспешен / ,то какво остава за вас.Genuine пожелавам ти за 8 март да ни се похвалиш с  EFP
milen4eto78 и ние с малката се гледаме сами,нашия татко си идва на 4 месеца,но и с това ще се справим, само да стане обаче .Ние жените сме силни,а и каката обещава да помага  Simple Smile

# 605
  • варна-на плажа
Добре дошли Danishka и Genuine !
Спокойствие и вяра момичета и ще видите  EFP
Щом ние  успяхме да се вместим в малкото време,което моя мъж си беше тук да направим ин витро опит /за голямо съжаление неуспешен / ,то какво остава за вас.Genuine пожелавам ти за 8 март да ни се похвалиш с  EFP
milen4eto78 и ние с малката се гледаме сами,нашия татко си идва на 4 месеца,но и с това ще се справим, само да стане обаче .Ние жените сме силни,а и каката обещава да помага  Simple Smile
tina elena,желая ти следващия път и при теб две чертички Hug

# 606
Здравейте момичета.Да ви се похваля,станах вуйна на едно много сладко момченце-Михаил.  ylinfant Той и мжът ми стана вуйчо,но още се мъчи да се прибере.Стигнал е до Оряхово и спрели ферибота точно преди неговия камион...Уф,как да не те е яд...но като се замисля,дори и да мине в БГ,сега слушах,че автомагистрала Хемус е затворена за тежкотоварни автомобили,защото почиствали...Кой знае и там колко ще ги държат....Добре,че не е сам,а с още един негов колега,че да се водят двата камиона....Тц,тц,ака да не ме е яд...щеше да си дойде още снощи,а я си дойде утре,я не...и в понеделник,най-късно вторник пак ще го карат да тръгва....Уф,айде стига съм се оплаквала,само да са здрави...Хубав ден!  bouquet

# 607
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Честито бебче , вуйне Миленче!  bouquet
Да ви е живо и здраво и щастливо!  Heart Eyes
Жив и здрав да е Миленче , ще се прибе.  Peace
Лоша зима в БГ , но сезон к'во да се пра'и.  Grinning

# 608
  • варна-на плажа
Здравейте момичета.Да ви се похваля,станах вуйна на едно много сладко момченце-Михаил.  ylinfant Той и мжът ми стана вуйчо,но още се мъчи да се прибере.Стигнал е до Оряхово и спрели ферибота точно преди неговия камион...Уф,как да не те е яд...но като се замисля,дори и да мине в БГ,сега слушах,че автомагистрала Хемус е затворена за тежкотоварни автомобили,защото почиствали...Кой знае и там колко ще ги държат....Добре,че не е сам,а с още един негов колега,че да се водят двата камиона....Тц,тц,ака да не ме е яд...щеше да си дойде още снощи,а я си дойде утре,я не...и в понеделник,най-късно вторник пак ще го карат да тръгва....Уф,айде стига съм се оплаквала,само да са здрави...Хубав ден!  bouquet
Честито Миленче,да бъде здраво и много да ви радва.

# 609
Благодаря ви Диди и Жабке  bouquet
Моят мъж още си стои и чака ферибота...Кога ли ще ги пуснат.... Cry

# 610
Честито на щастливите вуйна и вуйчо,жив и здрав да е мъника и щастливо детство!
И благополучно прибиране на мъжа ти.
Ние днес сме си в къщи,малката се моли утре да не духа тоя силен и студен вятър,за да е навън в снега да прави снежен човек  Nature Snowman ,че Коледа пак била дошла  Joy 

# 611
Честито племенниче на Миленчето - да е здрав и послушен  baby_neutral А аз май не трябваше да се хваля, че нашия тати се прибира почти всеки ден. Прекала две нощи в преспите в Румъния. Днес вече си дойде, но току що пак тръгна за София. Какво да се прави - съдба. Да са здрави - това е най-важното, пък дори и далеч  Praynig

# 612
Благодаря ви tina_elena и Danishka.  bouquetНие си имаме тати за 2-3 дни...Урааааа Grinning И най-важното е,че ще е тук за моя рожден ден утре newsm44 Как сте момичета в тези студени,мразовити дни?Хубав ден ви желая Grinning

# 613
  • варна-на плажа
Радвам се за теб Миленче Hug.Ние стоим в къщи и скучаем в това студено време.Чакахме с нетърпение нашия тати,но се оказа,че ще го приберат чак края на февруари и аз съвсем се сринах ooooh!,че стават четири месеца,но това е.Приятен ден.

# 614
Здравейте момичета Hug Не съм се записвала отдавна,но съм сред редовно четящите!!! Ние сме си на БГ земя вече почти три месеца,адаптирането за нас е все още трудно,но пък малкия е на седмото небе Mr. Green И като изключим,че нашия тати ще пропусне моя и неговия рожден ден,все пак съм щастлива,че по коледните празници бяхме заедно,а и почти всяка седмица успява да се прибере,което пак не е мако де...Успешен ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт