Разопаковани каши?

  • 1 288
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  • Мнения: 308
Бумеранг, страхотна идея.!!!  Peace

# 16
  • Мнения: 2 531
 Имам един шкаф със складирани отворени каши и АМ! Срока го спазвам + 50 % . Това ще рече че като минат 4 седмици напр. си слагам още 2 от мен! Но обикновенно го разбърквам, тя отказва да го яде и отива за мен!

По-лесно от домашна каша мисля че няма. На мен ми отнемаше по-малко време от купешката, без майтап.
Е хйде де без майтам сподели рецептата   bouquet

# 17
  • Мнения: 534
Аз винаги спазвам срока  Peace и после ги хвърлям ако е останала ,но напоследък си ги изяжда  докрай ,но аз отварям 2 различни каши неповече за да може да ги изяде

# 18
  • В полите на Пирин планина
  • Мнения: 20 397
Имам един шкаф със складирани отворени каши и АМ! Срока го спазвам + 50 % . Това ще рече че като минат 4 седмици напр. си слагам още 2 от мен! Но обикновенно го разбърквам, тя отказва да го яде и отива за мен!

По-лесно от домашна каша мисля че няма. На мен ми отнемаше по-малко време от купешката, без майтап.
Е хйде де без майтам сподели рецептата   bouquet

2-3 лъжици фини овесени ядки сваряваш / слагат се във вряща вода / за няколко минути, докато стане каша. Добавяш 1-2 лъжички АМ и пасиран плод / ябълка, круша, банан / или готово плодово пюре.  Моят син много ги харесва.
Същите овесени ядки стават чудесни и с малко масло и извара / сирене.
Елдените ядки са много полезни / съдържат желязо /, но стават хубави, след като се изкиснат за няколко часа преди варене. Добавките и към тях са по желание.
Вчера купих от Метро комбинирани 5 вида ядки - овесени, ръжени, елдени, пшеничен и царевичен флейкс. Днес ги пробвах. Свариха се за пет минути и станаха меки / нямат нужда от допълнително пасиране /. Добавих им мляко, круша и банан.

# 19
  • Мнения: 8 242
2-3 лъжици фини овесени ядки сваряваш / слагат се във вряща вода / за няколко минути, докато стане каша. Добавяш 1-2 лъжички АМ и пасиран плод / ябълка, круша, банан / или готово плодово пюре.  Моят син много ги харесва.
Същите овесени ядки стават чудесни и с малко масло и извара / сирене.
Елдените ядки са много полезни / съдържат желязо /, но стават хубави, след като се изкиснат за няколко часа преди варене. Добавките и към тях са по желание.
Вчера купих от Метро комбинирани 5 вида ядки - овесени, ръжени, елдени, пшеничен и царевичен флейкс. Днес ги пробвах. Свариха се за пет минути и станаха меки / нямат нужда от допълнително пасиране /. Добавих им мляко, круша и банан.

И аз тъй правя и Тони много ги харесва Simple Smile

# 20
  • Пловдив
  • Мнения: 23 677
Е, ама друго си е. Сутрин, великия мързел аз се завличам в кухнята. Опипом намирам купа и сипвам каша, слагам вода и бъркам.  chef  Всичко студено. После давам - и наследника яде. Ще яде, къде ще иде, гладен стои ли се.
Добре, че съм така зле сутрин само по 1-2пъти на седмица Simple Smile В други дни и аз варя овесени, ръжени и пшенични ядки. Топли сандвичи и попара Simple Smile

# 21
  • София
  • Мнения: 308
Янтра и аз сутрин обикновенно съм доста неадекватна след цяла нощ висене по циците. Та затова ядките си ги накисвам от вечерта и като стана сутрин докато си правя кафето само пускам котлона, след няколко минути го спирам и ги оставям в тенджерата да се задушат. После само добавям сирене, масло и готово.

# 22
  • Мнения: 1 691
Опипом намирам купа и сипвам каша, слагам вода и бъркам.  chef  Всичко студено.
А-а-а! Студено! Аз пък редовно се престаравах да спазвам упътването, че да преварявам вода, че да я оставям да изстине до 30-40 градуса, та чак тогава да слагам кашата... Ако всичко е на студено, може наистина да стане бързо.

Освен овесена, правех и оризово-царевична каша: смесвах си равни количества оризово (има го по диетичните щандове) и царевично брашно - например по 1-2 чаши - и го запичах във фурната на сухо за 4-5 минути, после да изстине и го прибирах в кутия (трайността му е много голама). Когато реша да варя каша, слагам водата (по-малко от чаша) на котлона + 1 лъжица от смеската, малко бъркане, докато заври и готово. После плод и мляко (АМ), ако реша.

# 23
  • Пловдив
  • Мнения: 23 677
Опипом намирам купа и сипвам каша, слагам вода и бъркам.  chef  Всичко студено.
А-а-а! Студено! Аз пък редовно се престаравах да спазвам упътването, че да преварявам вода, че да я оставям да изстине до 30-40 градуса, та чак тогава да слагам кашата... Ако всичко е на студено, може наистина да стане бързо.

Освен овесена, правех и оризово-царевична каша: смесвах си равни количества оризово (има го по диетичните щандове) и царевично брашно - например по 1-2 чаши - и го запичах във фурната на сухо за 4-5 минути, после да изстине и го прибирах в кутия (трайността му е много голама). Когато реша да варя каша, слагам водата (по-малко от чаша) на котлона + 1 лъжица от смеската, малко бъркане, докато заври и готово. После плод и мляко (АМ), ако реша.
Студено разбира се. Аз едва гледам все пак, на бебето му растат зъби. Тая смеска с ориз-царевица звучи примамливо, лесно изглежда  Mr. Green Ще пробвам дали му харесва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт