Ще има Бг вариант на "Страх". Бихте ли участвали?

• 19 298
  • 338
  •   1
Отговори
# 180
Браво на момичето.Много се изкефих,че спечели за разлика от оня другия,където и викаше ''падаш,падаш''.

# 181
  • Euskal Herria
Честно да си призная, гледала съм предишните издания на "Страх" - още когато нямаше БГ версия. Ама според мен по-логично е да се казва "Гадости", а не "Страх". Определено ме е гнус от някои "изпитания", но не ме е страх. Май повечето са все такива (като съдя от рекламите). Това си е лично мое мнение, не ангажирам никого с него и поради гореизложените причини и не гледам предаванията.

# 182
  • София
Много ми харесва и нашата версия.
Зарадвах се на първата - жена бг-победител.  Peace
YanaDG , те и гадостите са част от човешките фобии-нали затова е Страх.
Трябва да съумееш да превъзмогнеш ирационалния момент,който е заложен във всеки страх,погнуса,гадост.  Grinning

# 183
ми аз това имам предвид,ама не ме разбрахте явно......беше пределно ясно,че за такава сума и предаването ще е слабо.ДА,за мен 1ва серия беше много безинтересна,Да,за мен има много нагласени моменти от самия кастинг,Да,за мен предаването е на светлинни години от оригинала.Въпрос на вкус....

ми ходи си да живееш в америка тогава!
чета ти постовете и се чудя как може да говориш за неща,без да знаеш за тях!
и незнам какви неща знаеш от кухнята ама манджата ти се загоряла!

помагали си били участниците-ами нека си помагат-техен избор!все кръв и сополи искате да гледате!пусни си Биг брадър и си гледай интриги тогава!
аз мисля,че не е задължително да провокираш някого с лошото,че да победиш
а и в американското шоу рядко съм гледала такива провокации

хора всякакви,мнения още повече  Rolling Eyes

А тва на Катя "правих други неща'- да не казвам как ми прозвуча  hahaha

хахааа ужасс Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: вт, 03 мар 2009, 03:27 от lottus

# 184
  • София
А досега не съм виждала в никое състезание, някой като падне (увисне) да има право пак да продължи състезанието.Всичко свършва до там.Пак има побългаряване.Ако се спазваше всичко,  момчето беше победителя.И двете момичета наистина ли бяха близначки  newsm78, никога не съм виждала толкова различни близначки.

# 185
  • на пистата
А досега не съм виждала в никое състезание, някой като падне (увисне) да има право пак да продължи състезанието.Всичко свършва до там.Пак има побългаряване.Ако се спазваше всичко,  момчето беше победителя.И двете момичета наистина ли бяха близначки  newsm78, никога не съм виждала толкова различни близначки.
ти сериозно ли Rolling Eyes напълно нормално е да падне и пак да тръгне,играта е за време.

# 186
ми аз това имам предвид,ама не ме разбрахте явно......беше пределно ясно,че за такава сума и предаването ще е слабо.ДА,за мен 1ва серия беше много безинтересна,Да,за мен има много нагласени моменти от самия кастинг,Да,за мен предаването е на светлинни години от оригинала.Въпрос на вкус....

ми ходи си да живееш в америка тогава!
чета ти постовете и се чудя как може да говориш за неща,без да знаеш за тях!
и незнам какви неща знаеш от кухнята ама манджата ти се загоряла!

помагали си били участниците-ами нека си помагат-техен избор!все кръв и сополи искате да гледате!пусни си Биг брадър и си гледай интриги тогава!
аз мисля,че не е задължително да провокираш някого с лошото,че да победиш
а и в американското шоу рядко съм гледала такива провокации

хора всякакви,мнения още повече  Rolling Eyes

А тва на Катя "правих други неща'- да не казвам как ми прозвуча  hahaha

хахааа ужасс Laughing Laughing Laughing
брей,много си нападателна!Това е защото мнението ми не съвпада с твоето,или защото си една от участниците?Имай малко възпитание,не знаеш кой седи отсреща на компютъра....аз  "манджи " не готвя,не съм от село...Не ме пращай в Щатите,била съм там точно 5 пъти.Мъжа ми беше избран измежду 800 души,от които той засече приятели,които даже не са ходили на кастинг,а директно са избрани да участват.Айде не прави такива изводи и заключения повече.

# 187
Аз пък вчера пратих имейл , за да се запиша за участие и те ми отговориха , че са получили данните успешно и ако има нещо допълнително което ги интресува ще ми се обадят. Май не са ме харесали  Confused Някой знае ли какво значи точно това (тези на които близки и приятели са участвали вече) и дали имам някакъв шанс изобщо.

# 188
Отговорът с имейл е автоматичен, кастингите са приключлили.

Самите кастинги са се провеждали 5 дни, не виждам как мъжът на didolinkata е имал поглед върху всички тях. Защо винаги когато някой участва някъде твърди, че всичко е изрядно, а когато не - че е нагласено?!  Rolling Eyes

Правилата за всички изпитания са еднакви във всички страни по света и - по-важното, се осъществяват навсякъде от един и същи екип, така че идеите за "побългаряване" са доста нелепи...

И аз се радвам, че двойката спечели. Засега в "Страх" резултатът между мъже и жени е 1:1.

# 189
къде съм писала,че е имал поглед върху всички участници???Не ми се спори или пък още повече да разсяснявам дума по дума,при това че съм го написала пределно ясно.Моя мъж БЕШЕ избран за участие,но не пожела да участва,защото му казаха как да се държи,а това е в противоречие с неговите принципи.Вокил,ти би ли "викал" като жена ако не те е страх,само и само заради предаването?

# 190
  • София
Вокил, от предаванията, които съм гледала, всички изпитания на високо, на мокра кола, на движеща се и люлееща се платформа, на греди с колела или без, скачане от лодка на лодка или от камион на камион, всеки паднал или увиснал на предпазното въже отпадаше.

# 191
  • София
Вижте това изпитание колко е гадно, само като гледам се задушавам.
Страх Турция!

# 192
Тайна, аз съм гледал това конкретно изпитание в американската версия, и там падаха по 2-3 пъти и се качваха наново. Просто тук задачата е различна. В момента нямам време, но ще го потърся в youtube, може би го има там, за да не допуснеш че си измислям.  Laughing

Наистина, условията са навсякъде по света са едни и същи. Така е и в "Сървайвър" - измислени са няколкостотин изпитания, и се правят за всички държави по един и същи начин.

# 193
брей,много си нападателна!Това е защото мнението ми не съвпада с твоето,или защото си една от участниците?Имай малко възпитание,не знаеш кой седи отсреща на компютъра....аз  "манджи " не готвя,не съм от село...Не ме пращай в Щатите,била съм там точно 5 пъти.Мъжа ми беше избран измежду 800 души,от които той засече приятели,които даже не са ходили на кастинг,а директно са избрани да участват.Айде не прави такива изводи и заключения повече.

айде ти не си прави такива изводи повече!дошла си в общесвен форум,хората изказват мнение!не,не съвпадна моето мнение с твоето,защото имам други наблюдеия,които са в пълно потиворечние с твоите "факти"!
и какво искаш да кажеш това "не знаеш кой седи отсреща на компютъра"? все едно,чувам-"ти знаеш ли коя съм аз?знаеш ли кой е приятеля ми?" пфу!извинявай,че не ти говоря на "Вие" или да ръся лиготии,та да прозвуча лигаво-женско!

и ти да не си мислиш,че викането на момчето е било нагласено?че хората са го накарали да вика?  Laughing твърде непело  Naughty

ти не ми харесваш тона на говорене,а аз не ти харесвам измислиците,които си написала  Rolling Eyes

айде ходи да си ядеш със злана лъжичка в Шератон,щом не ядеш селски неща! (ама че изказване!!!)

# 194
  Защо винаги когато някой участва някъде твърди, че всичко е изрядно, а когато не - че е нагласено?!  Rolling Eyes

и в крайна сметка какво е?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт