Ще има Бг вариант на "Страх". Бихте ли участвали?

• 19 169
  • 338
  •   1
Отговори
# 135
какво стана с бившата полицайка, че нали почнаха реклами и се отнесох в мюзик айдола?и сега ще се изприщя от любопитство  Crazy

# 136
  • sf
забрави да си отвори прозореца на колата, закъса с въздуха и се отказа.

аз съм за Антон.

# 137
Полицайката глътна малко студена водица!

Кейт ние бяхме за теб! Ти си нашия победител!   bouquet Обичаме те   bouquet

# 138
забрави да си отвори прозореца на колата, закъса с въздуха и се отказа.

аз съм за Антон.

И аз.

# 139
Аз съм за Митко, но май не се справи много добре, та ще видим. Thinking

# 140
10х  Hug дано го качат някъде за гледане

# 141
 Thinking разочарована съм от избора на продуцентите.Дано в следващите предавания видим по-атрактивни участници и изпитания...все пак това е началото.....но от 6 участника едва на 3 им беше там мястото(дали не е нарочно),ще стискам палци за лотос и мъжа на донсита Simple Smile

# 142
  • София
Кой спечели, че започнаха рекламите, превключих и забравих да върна?

# 143
...(дали не е нарочно)...

И аз това съм си мислила, но познавам Кейт(Екатерина) и знам, че тя е в шоуто без връзки! Надявам се и другите да са така! Но наистина, нещо много ги претупаха нещата... Участниците си подсказваха... Абе нямаше го екшъна на оригинала! Да се надяваме, че по-натам става по-динамично!

и пак Кейт - ти си победител за мен!

# 144
Кой спечели, че започнаха рекламите, превключих и забравих да върна?

Митко - високото момче!

# 145
  • София
Браво! На мен ми се стори, че културистчето държеше мотора и очаквах да го метне по-далече, но явно не е успял.Нещо няма никакво напрежение в това предаване.Американското ме държеше в напрежение.

# 146
Последното изпитание не беше наред - всички запратиха мотора на 1 място, беше си на чист късмет. Rolling Eyes

# 147
Последното изпитание не беше наред - всички запратиха мотора на 1 място, беше си на чист късмет. Rolling Eyes

Tочно! Може би трябваше да измерят резултата, да махнат мотора на състезателя и тогава да скача следващия!  Thinking

# 148

Tочно! Може би трябваше да измерят резултата, да махнат мотора на състезателя и тогава да скача следващия!  Thinking

То не беше от това - все пак вторият спечели с някакви сантиметри, не третият или първият, че да е било заради другите мотори..
Но всички улучваха самия склон и моторите се търкаляха до долу, глупаво ми се стори. newsm78

# 149

То не беше от това - все пак вторият спечели с някакви сантиметри, не третият или първият, че да е било заради другите мотори..
Но всички улучваха самия склон и моторите се търкаляха до долу, глупаво ми се стори. newsm78

Абсолютно. Не беше изпипано изпитанието, и то никак.

Общи условия

Активация на акаунт