Гоблени-38

• 58 956
  • 437
  •   1
Отговори
# 105
Добър ден, момичета!
Днес  е Игнажден честит празник и внимавайте кой ще влезе пръв в къщата ви!
Къде се загубихте  newsm78 ? А сещам се шиете ли шиете да има какви красоти да показвате или сте отпрашили да празнувате  travel cheers Drunk Wine Glass smile3546

# 106
  • Пловдив
аз сънувах пари, все пак са влезнали нови пари в къщата... ако звънне някой, който не носи нещо, няма да го пусна  Mr. Green Дано на някой подаръчето пристигне днес  Peace
Неличка, на мен много ми допада рамката  Flutter

# 107
моля се гоблените да ми пристигнат днес  Praynig така да ми върви цяла година  Mr. Green

# 108
  • София
Момичета, някой дали има схема и ключ на тази сладка принцеса?

Влезна ми под кожата, а там където намерих картинката (някъде из gallery.ru) нямаше нищо повече освен картинка.  newsm45
Честито, ако има именници!
Днес ще снимам и ще покажа докъде я докарах невестата.

# 109
Здравейте! От скоро открих темата тук и разгледах доста от гоблените, които сте ушили. Всички страшно много ми харесаха!   bouquet
Аз отдавна си пошиввам по малко, но от близо година не бях пипвала нищо и имах един недоушит гоблен. Сега като ви намерих тук и пак се събуди желанието в мен да си довърша гоблена, защото имам и още един, който ме чака.  Grinning
Ето това шия сега, и се надявам скоро да го завърша.

А ето този гоблен открих наскоро и се влюбих в него! Мисля, че като свърша почнатия, това ще е следващия, който ще си купя.Ето го и него:

На всички шиещи пожелавам весели Коледни и Новогодишни празници, както и много късмет и завършени гоблени през Новата 2009 Година!!!!  bouquet

# 110
  • Бургас
Здравейте момичета аз немога да зацепя smile3538 с какви конци се шият калиите на черна панама и ако някой и ма конците нека ми прати номерата за да якоплектовам  PraynigМоже на лични!Благодаря

# 111
какви са тези пощи дето работят и събота?Simple Smile
Ще ми се и тук да е така.

InDreams,
добре дошла дето се вика:)
Този дето искаш да ушиеш на коя фирма е?
Maia на Anchor ли?

wesi.i.gogo,
ето ти схемата

# 112
@Хипатия, добре заварили!  Hug

Да, точно на тази фирма е.  Peace

# 113
  • гр.Добрич
Хипатия, в България повечето пощи работят поне до 14ч. в събота, а днес е официално работен ден, така че няма как.

Боцкате ли днес, момичета? Аз се кан я като приспя малкия да сядаш за 2 бода поне.

# 114
  • София
Хипатия, огромно благодаря!   bouquet  Hug
Добре дошла, InDreams! Остава ти съвсем малко и ако често влизаш в този форум ще го довършиш бързо. Всички момичета са толкова бързи и такива хубавинки показват, че действат много стимулиращо.   bouquet

# 115
аз съм забравила българската действителност:)
Много ми беше кофти лятото като се бях нагласила да ходя по магазини след 19 часа- а те затворили вече.Simple Smile

InDreams,
аз съм почитател на фирмата- много красиви дизайни, само дето големи и повечето все на Аида 18 се шият.
НО си струва труда, като картини са:)

poepie,
това са конци на Дименшън.
На първа страница на темата има линкове към конвертори, а можеш да погледнеш и тук
Това е официалния / от сайта на фирмата/ конвертор в ДМЦ и Анкор

# 116
и тук работят пощите до обяд, а куриерите даже до по-късно  Peace

# 117
  • Пловдив
Здравейте, сръчни девойки  Hug
Браво за показаните красоти   bouquet
Имам питане, ако някой може да ми помогне, моля  Praynig
Откъде мога да си купя пластмасова панама, 14 каунт с размери 25 на 25 см  newsm78

# 118
  • София
Аз се бях нагласила да ушия нещо за подарък на една приятелка... И понеже съм у приятеля ми за празниците, пък до нас е много път, взех си нещата за шиене, конци, схема, игла, приготвих си, и хоп - оказа се, че съм забравила панамата!!! А ми трябва малко парченце, не върви да взема 1х1,50м... А и съвсем скоро си взех толкова... Трябваше да го ушия до НГ горе долу...  smile3511 smile3514

# 119
  • варненка от София
Аааа и аз да се включа за пощите, тук централна поща във Варна работи в събота до 19 часа, можеш спокойно да си пуснеш колет.

Днес още не съм хващала иглата, но се настройвам да изгладя цяла камара пране, а и тесто за сладки забърках и ще ги пека сигурно днес, та не зная ще успея ли.
А точно когато имам най-много работа, тогава ми се шие с пълна сила  Tired

Общи условия

Активация на акаунт