Гоблени-38

• 58 973
  • 437
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
ddaannii  тези рози винаги съм ги харесвала Heart EyesДОБРЕ ДОШЛА ВЪВ ФОРУМА!!!
Прасчо-  Росинант Heart Eyes много е уникално това гобленче, изпъква с един особен чар от другите гоблени!Харесва ми!!
vvvitality тази балеринка ми размеква душицата караме да мечтая за момиченце Whistling
Бебенцето на Неличка и Марулка просто е страхотно и аз искам такова, но с толкова много запланувани неща, кой знае кога ще ме
огрее
Всички гоблени и особенно дименшъните, които сте показали са суперрр...браво на всички

# 61
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Аз така се надявах да се включа на първа страничка, но уви!
Докато се доредя до компютъра и вие вече сте на пета страница.
А ето какво завърших последно:

А до тук съм я докарала и "Холандската воденица"

А сега отивам да си дочета пропуснатото!

Много са хубави всички показани красоти!

# 62
    Зори , много ми харесаха чорапчетата,особено с тези ширитчета , вътре с памук ли си ги напълнила , че изглеждат подутички.

Не е памук ами вата, от тази дето се слага на олекотените завивки  Laughing.

vvvitality , и балеринката и ангелчетата са разкошни!

И аз ще го шия това черно бебе събрала съм конците амаааааа няма време хайде Зори и ти в отбора  Laughing

Аз съм му хвърлила око още миналата година, когато Марулчето го показа ушито и рамкирано. Но това което ме колебае, е че недолюбвам особено черната панама  Blush. Но и неговият ред ще дойде все някога.... Joy

# 63
Moмичета, ако знаете колко мило ми стана от вашите думи за моя Дон Кихот Hug Така ми се беше свило сърцето, че никой няма да ми го хареса, а бая време го бодох Embarassed Безкрайно съм ви признателна Heart Eyes

Еййй, това бебе и на мен ми е взело ума! А като гледам тази рамка (на Марулчето) си мисля че е измислена точно за него.
Нещо не мога да се пречупя да шия на черна панама, струва ми се че ще бода на сляпо  Outta Joint, но ако още някой го покаже ушито ще ме амбицира да го бодна и аз  Mr. Green.

hahaha Зори, може и да не вярваш, ама боденето на сляпо върху черната панама дава безупречен резултат! Това го открих, след като се видя че през деня никога нямам време за шиене, вечер светлината ми е слаба, и... пробвах на сляпо. Панамата ми е толкова твърда, че иглата няма къде да попадне, освен в дупчицата. Така че, моля да се документира: на черна панама може да се шие освен с бяло платно върху коленете /или бели гащи/ или подходяща лампа- и на сляпо Laughing Hug

Билкова, виж каква схема намерих- като твоята ли е? А на твоята схема означени ли са номерата на конците и какви са всъщност newsm78:
http://photofile.name/users/liliandr/2726204/52809598/
Опа, сега видях- твоите цветови съчетания са по-различни и много по-сполучливи!

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 21:20 от Прасчо

# 64
Здравейте пак,някоя мацка от Плевен може ли да ми каже магазинче за конци на дмц,но да имат всички цветове и ориентировъчна цена на чиле?Мерси предварително  Party

# 65
  • Пловдив
 Crazy
Прасчо, първо на теб искам да изкажа комплименти за Дон Кихоте де ла Манча и Санчото - виждала съм такива картини и скулптори (даже в "Тази сутрин" съм мяркала) на тези вечни герои и никога не съм предполагала, а и на ум не ми е минавало, да ги видя на гоблен - страхотни са  Flutter Даже почнах да си ги представям на жълто-оранжева панама, или на черна панама със златист или сребрист конец... пък и имам чувството, че ще отиват на библиотеката  Flutter Колко е голям всъщност?  newsm78
Незнайната, да поздравиш майка си и й кажи, че е невероятна - много красиви гоблени и си личи колко много труд е хвърлила  Whistling Най-много харесах Мона Лиза, един водопад, иконите и един, който приличаше на Десислава от Боянската църква... може и да бъркам  Thinking
Виталити, тези ангелчета и аз много ги харесвам, особено третото, то май нещо е дяволувало  Laughing Много са сладурски  Heart Eyes
Аз само чета...  Blush

# 66
  • София
...
Незнайната, да поздравиш майка си и й кажи, че е невероятна - много красиви гоблени и си личи колко много труд е хвърлила  Whistling Най-много харесах Мона Лиза, един водопад, иконите и един, който приличаше на Десислава от Боянската църква... може и да бъркам  Thinking
Не бъркаш, точно това е  Simple Smile Една от иконите на мен също ми допада особено много, шита е с 50 цвята... Като разбрах, казах на майка ми, че е леко  Crazy , а тя само се засмя и вика: "Чакай да видиш крайния резултат"

# 67
  • София /Абсурдистан

# 68
Здравейте момичета  bouquet!
Аз съм си харесала един гоблен от нета.От там смъкнах и схемата, но цветовете не можах да намеря.Можете ли да ми помогнете?За този гоблен иде реч http://picasaweb.google.com/filipias3/Vervaco75174?authkey=ddlNP … 59226408762733586 Има дадени едни цветове, но със зелено и лилаво, а и знаците не си отговарят, та не са те.

# 69
Аз съм си харесала един гоблен от нета.От там смъкнах и схемата, но цветовете не можах да намеря.Можете ли да ми помогнете?За този гоблен иде реч http://picasaweb.google.com/filipias3/Vervaco75174?authkey=ddlNP … 59226408762733586 Има дадени едни цветове, но със зелено и лилаво, а и знаците не си отговарят, та не са те.

Аз също ще започвам да го шия, под тази част от схемата http://picasaweb.google.com/filipias3/Vervaco75174?authkey=ddlNP … 59226596963461410 има имената на цветовете ще отида в магазина и ще искам каталога там би трябвало да има и имената и номерата. Още утре ще отида да си купя ако искаш после ще ти пусна номерата на ЛС.
Всички сте показали невероятни красоти! Дуданка тази каничка и чашка от интернет ли си ги поръча.
Прасчо и на мен ми харесва Дон Кихот много стилно.
Виталити страхотни ангелчета, а балеринката е много сладка и нежна майка ти няма начин да не я хареса.

# 70
неличка, ще съм ти много благодарна, че тук в магазина не можаха да ми помогнат.Аз исках да е като тая схема http://picasaweb.google.com/filipias3/Vervaco75174?authkey=ddlNP … 59226628140520034 .Тук са дадени номерата, а и сантиметрите които ще са нужни.

# 71
  • гр.Добрич

Този албум е на Хипатия и мисля, че тя може да помогне. Днес вее е късно, но утре сигурно ще се включи.

# 72
Здравейте момичета!Кетри благодаря за новата темичка!
Здравка79-цветенцето е много стилно също като останалите.
sissak-снежковците са много сладки и като гледам и бутилката добре се е заформила.
Марулка-фарчето добре върви, като те знам колко си бърза скоро ще го свършиш.
tsvete79-циганката и пейзажа са супер.
Неличка-бебето е прекрасно-какъв е готовия размер?
Yolinka-котенцата са много милички и много оригинално оформени!
Прасчо-гобленчето ти е интересно и необичайно-БРАВО!
Bilkova-елфчето и мечоците са супер!
Зори- чорапчетата са станали много добре и бързо напредваш със вълците-много бързо шиеш-Браво!
Александра-това гобленче го видях във магазин"Аксиома"като картичка и изглеждаше много мило!
vvvitality-ангелчетата са ми голяма слабост,някой ден и тях ще ушия,а балеринката-еее нямам думи!
ddaannii-добре дошла,аз също съм шила жълтите рози и ми бяха много лесни като за втори гоблен
Дуданка-много интерени гобленчета,идеални за кухня.
Аз тази вечер довърших контура на дядо Коледа и го изпрах и се захванах със контура на ангелчето,когата ги рамкирам ще показвам.

# 73
Здравейте момичета  Hug
Последно време не пиша много, но нямам възможност  Sad

Отдала съм се предимно на шиене, че това небе от фара ще ми вземе здравето

Прасчо тоя гоблен с Дон Кихот и Санчо Панса много ме грабна. Ако не те затруднявам ще може ли схемичката му  Praynig

# 74

там е дадена и схемата за която е тази легенда.
Преработена с Паттерн макер
Не съм сигурна дали конците са подбрани правилно.
Ето ти снимка на оригиналните конци

А  тук сложих един pdf файл с конвертирани в ДМЦ цветове на мулинето , ползвано в схемите на Вервако

Общи условия

Активация на акаунт