Гоблени-38

• 59 312
  • 437
  •   1
Отговори
# 345
Весела Коледа и честито на Именниците тук!!!
Здравейте за пръв път пиша тук, шия от сигурно повече от 19 години, започнах много малка, но 3- 4 години покрай работата нямам време и не шия много, сега съм се запалила отново искам да направя подарък гобленче на едно сладко коте, изтеглих си от един руски сайт The world of cross stitching  брой:127, но там липсват 9 страници, точно с котето.
Името е Fluffy Kitten, гоблена е направен по картина на художниката Anne Mortimmer, от сутринта търся в Neta без успех......
Реших да се обърна към Вас гобленарки дали на някоя не и е познато това коте, и дали можете да ме насочите от къде мога да го намеря, дори и с плащане на схемата  
А това е и котето :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=322598

Благодаря предварително !

# 346
....
Реших да се обърна към Вас гобленарки дали на някоя не и е познато това коте, и дали можете да ме насочите от къде мога да го намеря, дори и с плащане на схемата  

trisa, заповядай,котето е тук http://webfile.ru/2512739 Приятно шиене Hug

# 347
Момичета ЧЕСТИТА КОЛЕДА! Много здраве и късмет на всички!  santa2

Аз празнувам и само по гости ходя Close-mas: но не изпускам какво пишете и хвърлях по едно око.Днес исках да посетя магазина на ДМЦ ама то не работи, а си бях намислила да си вземам панама и да си направя малки дреболийки цветенца. Тези дни никак не ми остана време да шия а ми остана много малко от циганката и смятам да опитам да я завърша до нова година че след това ме чакат още красоти за шиене.
Весело празнуване и приятно шиене от мен!

# 348
....

trisa, заповядай,котето е тук http://webfile.ru/2512739 Приятно шиене Hug

Hug Момичета Вие сте златни!!!!!

# 349
Anik@, намерих файла , но незнам как да го сваля от там, много съм зле с руския.... 

# 350
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Anik@, намерих файла , но незнам как да го сваля от там, много съм зле с руския.... 

не съм аника@  Blush но мога да помогна
когато отвориш линка някъде по средата пише "Введите код с картинки" и има празно поле. там преписваш цифрите от лявото поле. след тован натисни "получить ссьiлку" . отваря се нов прозорец, там натисни "скачать файл".

Аника -  Heart Eyes благодаря ти. обичам пъстрички цветнички гобленчета  Blush

# 351

не съм аника@  Blush но мога да помогна
когато отвориш линка някъде по средата пише "Введите код с картинки" и има празно поле. там преписваш цифрите от лявото поле. след тован натисни "получить ссьiлку" . отваря се нов прозорец, там натисни "скачать файл".

Аника -  Heart Eyes благодаря ти. обичам пъстрички цветнички гобленчета  Blush

Goody, въведох кода, но нов прозорец не се отваря ...мисля че май проблема е при мен...

# 352
Честита Коледа на всички ви! Аз искам да помоля ако някой има схема на тази красота http://img411.imageshack.us/my.php?image=terracearchpic4rq2.jpg и ако може да я качи някъде  Simple Smile

# 353
ама много съм "Червена шапчица" да ви кажа  Embarassed който не знае какво е "Червена шапчица", да ми пише на Лс, че има цензура  Whistling
та исках да кажа, че си имам даже ушита миниатюра с планини  Embarassed и чак сега се сетих като и видях схемата  Crazy

# 354

Goody, въведох кода, но нов прозорец не се отваря ...мисля че май проблема е при мен...

Качих го на друг файлообменник,опитай от тук Скачать файл коте сред цветя.rar

# 355

Качих го на друг файлообменник,опитай от тук Скачать файл коте сред цветя.rar

Mersi много успях най - после !

# 356
Весела Коледа момичета  Hug

По празниците ме нямаше няколко дена и доста сте изписали и ушили

Дъмпер
радвам се че си получила коледното си подаръче и най вече че ти харесва. С удоволствие да го ушиеш  Grinning

Ето пък това е един от моите подаръци, които Дядо Коледа ми е оставел под елхата

# 357
  • Benelux / Varna
Таша, страхотен подарък си получила, да си го ползваш с голям мерак и кеф. Сигурна съм,че гоблените които ще се съхраняват в него, ще се шият по-бързо. Wink

# 358
 Таша страхотен подарък,това е една от кутиите които си бях харесала и аз.Тази година Дядо Коледа ме подмина с такъв подарък,но догодина знае ли се:D .ползвай си го с голямо удоволствие и да ушиеш повече гобленчета

# 359
  • варненка от София
Мили момичета, кокичета, ето ме и мен, след кратка интернет пауза се завърнах в нет пространството. Hug Hug Hug

На линия съм в София.

Сега сърдечни поздрави от мен за Коледа, вярвам, че сте получили много и красиви подаръци, че сте изкарали чудесни празнични дни с близките.

Утре ще ви чета подробно, че доста сте изписали за два дена  Blush

Общи условия

Активация на акаунт