Гоблени-38

• 58 942
  • 437
  •   1
Отговори
# 345
Весела Коледа и честито на Именниците тук!!!
Здравейте за пръв път пиша тук, шия от сигурно повече от 19 години, започнах много малка, но 3- 4 години покрай работата нямам време и не шия много, сега съм се запалила отново искам да направя подарък гобленче на едно сладко коте, изтеглих си от един руски сайт The world of cross stitching  брой:127, но там липсват 9 страници, точно с котето.
Името е Fluffy Kitten, гоблена е направен по картина на художниката Anne Mortimmer, от сутринта търся в Neta без успех......
Реших да се обърна към Вас гобленарки дали на някоя не и е познато това коте, и дали можете да ме насочите от къде мога да го намеря, дори и с плащане на схемата  
А това е и котето :
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=322598

Благодаря предварително !

# 346
....
Реших да се обърна към Вас гобленарки дали на някоя не и е познато това коте, и дали можете да ме насочите от къде мога да го намеря, дори и с плащане на схемата  

trisa, заповядай,котето е тук http://webfile.ru/2512739 Приятно шиене Hug

# 347
Момичета ЧЕСТИТА КОЛЕДА! Много здраве и късмет на всички!  santa2

Аз празнувам и само по гости ходя Close-mas: но не изпускам какво пишете и хвърлях по едно око.Днес исках да посетя магазина на ДМЦ ама то не работи, а си бях намислила да си вземам панама и да си направя малки дреболийки цветенца. Тези дни никак не ми остана време да шия а ми остана много малко от циганката и смятам да опитам да я завърша до нова година че след това ме чакат още красоти за шиене.
Весело празнуване и приятно шиене от мен!

# 348
....

trisa, заповядай,котето е тук http://webfile.ru/2512739 Приятно шиене Hug

Hug Момичета Вие сте златни!!!!!

# 349
Anik@, намерих файла , но незнам как да го сваля от там, много съм зле с руския.... 

# 350
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Anik@, намерих файла , но незнам как да го сваля от там, много съм зле с руския.... 

не съм аника@  Blush но мога да помогна
когато отвориш линка някъде по средата пише "Введите код с картинки" и има празно поле. там преписваш цифрите от лявото поле. след тован натисни "получить ссьiлку" . отваря се нов прозорец, там натисни "скачать файл".

Аника Heart Eyes благодаря ти. обичам пъстрички цветнички гобленчета  Blush

# 351

не съм аника@  Blush но мога да помогна
когато отвориш линка някъде по средата пише "Введите код с картинки" и има празно поле. там преписваш цифрите от лявото поле. след тован натисни "получить ссьiлку" . отваря се нов прозорец, там натисни "скачать файл".

Аника Heart Eyes благодаря ти. обичам пъстрички цветнички гобленчета  Blush

Goody, въведох кода, но нов прозорец не се отваря ...мисля че май проблема е при мен...

# 352
Честита Коледа на всички ви! Аз искам да помоля ако някой има схема на тази красота http://img411.imageshack.us/my.php?image=terracearchpic4rq2.jpg и ако може да я качи някъде  Simple Smile

# 353
ама много съм "Червена шапчица" да ви кажа  Embarassed който не знае какво е "Червена шапчица", да ми пише на Лс, че има цензура  Whistling
та исках да кажа, че си имам даже ушита миниатюра с планини  Embarassed и чак сега се сетих като и видях схемата  Crazy

# 354

Goody, въведох кода, но нов прозорец не се отваря ...мисля че май проблема е при мен...

Качих го на друг файлообменник,опитай от тук Скачать файл коте сред цветя.rar

# 355

Качих го на друг файлообменник,опитай от тук Скачать файл коте сред цветя.rar

Mersi много успях най - после !

# 356
Весела Коледа момичета  Hug

По празниците ме нямаше няколко дена и доста сте изписали и ушили

Дъмпер
радвам се че си получила коледното си подаръче и най вече че ти харесва. С удоволствие да го ушиеш  Grinning

Ето пък това е един от моите подаръци, които Дядо Коледа ми е оставел под елхата

# 357
  • Benelux / Varna
Таша, страхотен подарък си получила, да си го ползваш с голям мерак и кеф. Сигурна съм,че гоблените които ще се съхраняват в него, ще се шият по-бързо. Wink

# 358
 Таша страхотен подарък,това е една от кутиите които си бях харесала и аз.Тази година Дядо Коледа ме подмина с такъв подарък,но догодина знае ли се:D .ползвай си го с голямо удоволствие и да ушиеш повече гобленчета

# 359
  • варненка от София
Мили момичета, кокичета, ето ме и мен, след кратка интернет пауза се завърнах в нет пространството. Hug Hug Hug

На линия съм в София.

Сега сърдечни поздрави от мен за Коледа, вярвам, че сте получили много и красиви подаръци, че сте изкарали чудесни празнични дни с близките.

Утре ще ви чета подробно, че доста сте изписали за два дена  Blush

Общи условия

Активация на акаунт