ПЛЕВЕН - 76

• 15 043
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,късичко се включвам,но до сега приготвях багажа.Прочетох Ви на две ,на три.ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ!!! Няма да изброявам ,че ще пропусна някой.
  Пожелавам Ви на всички весели празници и страхотно настроение.На срещата да пийнете едно и заради мен.

Забравих само да ви се оплача,тази вечер водихме Ана при д-р Юри Николов,много доволна останах от него,много мил и внимателен,но от това ,което ми каза не останах доволна.Ани има много  голяма трета сливица,вече е с хронична хрема и на пролет ще махаме сливицата,защото доктора иска Ани да порасне още малко.До тогава ще сме на едни капки+мехлем.10 дена капя и мажа,20 почивам и после отначало.За сега съм ербап,но честно казано се страхувам.
Ами това е целувки и весели празници,ще се върнем на 25. Heart Eyes

# 121
  • Плевен
Валенце Hug
И аз си поплаках.......
Ани има много  голяма трета сливица

Деси и ние сме така,за съжаление....
Но се надявам след операцията всичко да е ок.
Приятно пътуване. Peace

# 122
  • Плевен
Като на Грета сина и стане ОС ще видите как ще се наредят нещата. Laughing
И ще спечели избОритИ, защото ще има голяма подкрепа от щури лелки и моми и ергени за женене. Wink

# 123
Валенце  Hug,
поплаках си и аз рано ,рано  ,да са живи и здрави всички дечица.

# 124
  • София
Не плачете,бе момичета! HugКлипа не е направен,че да се плаче на него,а да се усмихвате на усмивките на нашите дечица.Има на клипчето един татко,гушнал двете си дечица.И двете са с проблеми,и то сериозни.А вижте го как се е усмихнал.И жена му и тя все се е усмихнала.Не че им е много весел живота,просто хората се опитват да живеят нормално,да борят проблемите,а не да им се дават.И ако някак и държавата ни подпомогне в борбата с проблемите ни,ще е много по-лесно. Peace

# 125
  • Плевен
Плачем, защото сме емоциални, следователно клипа е направен добре и ни е подействал.  Peace  Радвам се, че виждам толкова усмихнати лица, въпреки проблемите с които се борят дечицата и родителите им всеки ден. Hug

# 126
Има на клипчето един татко,гушнал двете си дечица.И двете са с проблеми,и то сериозни.А вижте го как се е усмихнал.И жена му и тя все се е усмихнала.Не че им е много весел живота,просто хората се опитват да живеят нормално,да борят проблемите,а не да им се дават.

Не са ли от Русе?

# 127
  • София
Не,не са от Русе,а от Сф.Но са приятели на семейството от Русе,което също има две болни дечица.

# 128
Добро утро!
Дикси, мерси за линка  Hug Аз рових пак там ,но открих само на Smoby . но електронна и на безумна цена  CrazyРадвам се,че на бебе му е ОК всичко, най-вече пишката  Laughing
нали утре беше срещата?

# 129
  • Плевен
А не беше ли тази вечер? newsm78

# 130
  • Плевен
А не беше ли тази вечер? newsm78

Утрееееееееее Grinning

# 131
Здравейте и от мен момичета. )))
Снощи бяхме на банкет и тази сутрин Калина скочи рано, както никога, та ми беше мъка. ))))
А и през деня се скъсах от път, че се прибирах от Румъния, та бях бая изморена. )

Утре нашата сбирка от 19ч ли беше?

# 132
И кво прави в Румъния?   smile3530

# 133
И кво прави в Румъния?   smile3530

Работа. ))))
И малко пазар. )))

# 134
Утре е срещата, от 19 часа в Оливс!

Общи условия

Активация на акаунт