ПЛЕВЕН - 76

• 15 020
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
  • Плевен
Ето снимките:    http://plamsi.multiply.com/photos/album/7#
До сега си играх да ги надписвам и накрая ми няма надписите #Cussing out
Утре ще се занимавам.
Беше ми много приятно на срещата.

Мама на Христина   bouquet  bouquet  bouquet

# 181
Тина,аз бях....Нали ми беше вестителка ти newsm78

# 182
  • Плевен
Иеее,много сме готини.....пу-пу Heart Eyes

# 183
Срещата беше много приятна,както винаги , компанията беше супер  Grinning  Другия път - повече. Тази вечер мъжът ми направо ми се скара,че се прибирам много рано,човекът  очакваше по малките часове да си дойда  Laughing

# 184
Да, и аз искам повече, ама следващия път. Даже вече имам и идея къде, само свирнете като сте готови   Peace
Мама на Христина, Благодаря    bouquet   Не съм ти записала телефона. 

# 185
Ами хайде да се организираме вече.....че докато се уточним кога,докато се съберем.....Къде искаш да ни водиш,Тина?
Момичета,на мен страшно ми се бунтува стомаха....Дано на вас ви няма нищо.ПОдозирам Оливс........ #Cussing out

# 186
Не знам за Яна, но на мен Ники много ми допада и за сродяването нямам нищо против. Като спре да си пада по какички, а тя като открие, че момчетата могат да бъдат и интересни.
Онези другите вярно бяха диванета. И Яна заспа много бързо, но тя цял ден много игра.
Аз съм разочарована от срещата, защото всички натръгнаха да стават рано, а и аз самата не можах да си повися повече, като пристигнахме с таксито и тъкмо ми звъняха, че Елена вече плачела за ядене.

Дикси, видях я онази тема и се похилих, там има и за Дивиана.

# 187
Има надписи, Пламси, но едвааам зарежда  Rolling Eyes

Добро утро на всички  Hug

# 188
Добро утро и от мен.
На мен нищо ми няма на корема.  Peace

Дикси, видях я онази тема и се похилих, там има и за Дивиана.
А, не е честно така, изпуснала съм   Embarassed

Видях се в чудо с този подарък от Дядо Коледа. Преди малко ходих до Метро, свършили са лаптопите на Костенурките Нинджа. Харесах друг, на Бард - от него имаше само един, и то дефектен.   Sad
Сега ще се пускам из града да търся. Аман вече, писна ми, аз тичам, харча пари, а накрая подаръка от Дядо ти Коледа. Да вземе една година да ме отмени, а   Crazy

# 189
Има някакви лаптопи в Крейзито срещу Наркооп-а, май червени, на български. До Марикитата. Там гледа ли? С Костенурките Минджа не съм виждала.  Mr. Green

Темата е в Клюкарника и се казва нещо от сорта на че и по Коледа стават чудеса, форумски. Вътре ме бъзикат на екотематика. А на Див и правят комплимент.

# 190
ДеЩоВиди,страшна картинка имаш.....
Оф,моя стомах ме измъчи,не ми е правил такива проблеми никога преди..
След биричката/толкова бира не бях пила от лятото-цяла бира/сутринта се събудих в локва Laughing.И реших-спирам чая на Хип и почвам по чашка бира всяка вечер.Нали е полезно и за бъбреците Joy.Мъжото се зачуди,че е имало мъж ентусиаст,сега започвам да го навивам да дойде на следващата среща....А той ме майтапи-"С толкова мацки-май няма да откажа..." newsm78
Ще нахраня малката и мисля да поизлезем,ама с нашия тати.Градска.Може да се засечем някъде...

# 191
Това е моят слинг  http://blackcheery.multiply.com/photos/album/4/Bubole4ka#2 ,тук Бобсън е по-малък около 2 месеца  ,но сега ми е неудобрен за легнало положение,а Боби е още малък за седнало.До 1 месец се надявам да се научи да сяда вече и ще ми е по-удобно направо в седнало положение (пробвах го,но се клатушка още ).Слинг шала много ми хареса и за новородено е по-удобен сякаш.И от моя съм доволна ,но очаквах повече.
И на мен корема ми е наред  Simple Smile ,не е лошо в Оливс ,стига да няма деца изпадащи в истерия и влачещи се по земята  Joy Тези малките обраха точките !!!

# 192
  • Плевен
Най-накрая и аз разгледах снимките. От сутринта не мога да отворя този сайт. #Cussing out
Пламси, ще ми изпратиш ли снимката на децата (тримата) по скайпа напр.?  Виктор и Никола как са се прегърнали само. Heart Eyes

# 193
Здравейте!!!

Добре си изкарахме, като сторгозианките закрихме купона  Mr. Green

И моя стомах имаше проблеми! -  вероятно беше от виното, което пих, някакво наливно и доста гадно. Храната ми беше от най-безопасната възможна, дори смея да кажа, че по-скромна и диетична салата Цезар никъде досега не бях опитвала. Wink

# 194
Здравейте момичета,разгледах снимките прекрасни сте,и се радвам че сте си изкарали добре Hugдругият път ще се включа и азWink

Общи условия

Активация на акаунт