ПЛЕВЕН - 76

• 15 048
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Той и Божидар се сеща да го гледа веднъж на 2 седмици вече. Май моя мерак е по-голям 
Също търся детска пазарска количка с полодове и зеленчуци вътре. Дикси, май ти ми беше показвала такава миналата година.И тя не е за Божидар.  Wink

# 91
  • плевен
Дилянче чудна ви е къщичката, а цветовете и са ми любимите. Ако не е тайна къде се намира, че не можах да се ориентирам?
У нас филмчето за Макуин се върти почти нон стоп и от време на време Мечо Пух.

# 92
Дилянче чудна ви е къщичката, а цветовете и са ми любимите. Ако не е тайна къде се намира, че не можах да се ориентирам?
с.Къртожабене

# 93
  • Плевен
Добър вечер.
Ние се прибрахме преждевременно,Меги от 3 дена е с яко разстройство и понеже
веднъж миналата година точно по това време ,пак имаше и се обезводни,реших че най добре да сме
под лекарски надзор.Дано се оправи до неделя,иначе пак ще пропусна срещата. Peace

# 94
  • Плевен
Здравейте!
И аз съм изтървала доста от темата.
Дикси,честито и от мен. Много професионални успехи ти желая. Peace
Честито на Кирил и Пламенка. Адашка имам и аз Mr. Green
И на Диляна честито за къщата. Hug
Деси и Грета поздравявам ви за инициативността и куража.

Нашето тържество също беше много хубаво.Люси е предоволен от подаръка. Simple Smile И за госпожите имаше.И те доволни. Simple Smile
Бързо оздравяване на Меги. Peace

Днес по "Часът на мама" даваха за кашлицата.Предаването го има в сайта на Бтв.Интересно беше.

# 95
  • София
Ди,да,може би е добре,че не продадохме апартамента.Макар че не съм много сигурна.Просто ако го бяхме продали щяхме да търсим варианти тука.И да му бяха предложили работа в Сф,просто би отказал,не мисля,че бихме съжалявали.Поне щяхме да живеем без кредит.Забелязала съм,че поне в нашето семейство,нещата някакси се подреждат без много,много ние да се месим.Ето-решихме да продаваме апартамента,то световна криза,банки фалираха Crazy.
Слънцед,дано бързо ви мине!
Атракция,в аптеката на Кауфланд има.Аз никак не си падам по такива неща и за радост моя и децата ми нямат големи амбиции към мазила на тази възраст.Но съм взимала оттам за племенничката-бяха много добри.В една чантичка-шампоан,спрей за лесно разресване и парфюм.Около 20лв бяха.

# 96
Здравейте мацки,http://www.moetodete.bg/gallery/?gall=Album&a=4670&u=7752&f=44493&fr=0ето малко снимки да се запознаем newsm30 smile3509 photo

# 97
Здрасти! Много е сладка рая  Peace

Валенце, мерси!   bouquet

Бързо оправяне на Меги!  Hug

# 98
Нямате изчитане....  smile3529.
Браво,момичета. newsm74За нервите и времето,които сте похабили....Дано  е имало смисъл.
Di_p,страхотна къщичка,хайде напролет ще преобразим двора,аз знам от коя страна се държи мотика LaughingИ ние мечтаем за къща,някой ден.....
По темата с таксите,не смея да се изказвам още,много ни е рано,иначе имам супер спомени от тия години...
За доходите.Мен ме осигуряваха на минималната,аз исках на тези пари,които взимам,но ми казаха,че ако не ми изнася-да напусна #Cussing out.И по тази причина-сега взимам минималната...поне нямам намерение да се връщам пак там след време...
Slanced,дано на Меги й мине бързо,а и срещата не е за изпускане.
С Блек Чери се поразходихме днес,то какво разхождане,докато се разбъбрихме и на мен ми се обадиха,че ще ме прибират.Ей,тоя Бобсън расте като гъбка Joy.
И накрая да си призная-прибрахме се,Хриско се напапка,ние също,и като му легнахме,такъв колективен сън му ударихме....а,тя милата,още спинка...поне вече не я мъчат гадните суполи.
Barzova,добре дошла.Представяй се тук и се включвай при нас,теб те знам от Октомврийския,но там няма изчитане.

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 19:15 от мама на Христина

# 99
# 100
  • Плевен
Ди,къщичката ви е страхотна.Благородно ви завиждам. Blush
Аз от кога си мечтая за къща с двор...... newsm78

# 101
Чаршафи с Макуин има в Метро - 50-60 лв. някъде. Виждала съм и в един магазин, но не знам колко струват там - в края на главната откъм Била от лявата страна. Иначе ние взехме одеяло от Метро - 15 лв., тогава имаше и възглавнички по 10 лв. и хавлийки с Макуин, но не знам сега колко струват.

# 102
За това одеяло говоря, но вече няма, ще си спи със старите Simple Smile

# 103
Валнце,по повод мазилата се сетих да споделя - днес като си минавам покрай ростов 3-4 момиченца на по няма 10 г. седнали отпред и извадили по една палитра със сенки,спирали и други разни и си се гримират.Хем ми стана смешно,хем жалко Sad Нас като че ли тази мания ни обземаше доста по-късно.
Аз да споделя,че в клубчето зад ДНА ще има празник с дядо Мраз/Коледа и сените са около 3-5 лв.,което е доста по-поносимо за мен от останалите.За справка,в Диснимания е 20 лв. за 3 часа и сокче и още нещо май,ако някой се интересува.Още не знам колко ще е в МОЛ-а,но едва ли ще е по-малко. Ако някой има желание за 25-и за малкото клубче може да се разберем да отидем заедно. Иначе в МОЛІа на 21 -и от 11 ч. ще има някакъв театър с актжори,не куклен,на 3 лв. ,сигурно ще е хубаво,но май ще го пропуснем ние.

# 104
Джина ,за кога и от колко часа е празника зад ДНА в клубчето и трябва ли предварително да се записваме.
На клубчето на хр.ботев ми искаха 15 лв за два часа.

Общи условия

Активация на акаунт