ПЛЕВЕН - 76

• 15 027
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Ди, да си ползвате къщичката със здраве и да имате само приятни емоции в нея!
Ние също сме с ипотечен кредит. Да сме здрави, за да работим и да го изплатим, но най-вероятно цената за това ще е, че няма да можем да отгледаме второ дете. Tired

Кати, и ние мислехме така. С тази месечна вноска от 800 лева до 2026 година ....    Но всичко се промени, когато без планове се появиха двете чертички. И така - съдбата реши спора - за или против второто дете.
Е, то и при нас, ако се случи, няма да го върнем Laughing и ще се справим някак, но ще е много сложно.

# 166
  • плевен
Момичета приятно изкарване на купона довечера.И аз се пригатвям че отивам на банкетче. Хайде и утре да гледаме снимки. Simple Smile

# 167
На чие име  е резервацията?Че съм малко недоскив,пък и не ви познавам всички,да ме оринетирате.../ама и аз се сетих да питам/

# 168
Предполагам резервацията е на името на Христина едикоя си..  Laughing

Кати, аз мисля, че второто дете не затормозява толкова семейния бюджет, ако е здраво бебе и ако се кърми, по-скоро с две е по-трудно да жонглираш, отнема ти всичкото време и енергия, нямаш лично за себе си...

# 169
Момичета, много съжалявам, но няма да успея да дойда, ще е следващият път. ((((

# 170
Пламси,ето сайта от където взех слинга,има галерия,гледай готовите слинг-шалове или платовете за тях,има скайп на момичето,ако исках да япиташ нещо или направо да си поръчаш.
http://slingbg.wordpress.com/gallery/.
Аз като първа прибрала се мога да кажа на тези,които не дойдоха,че само могат да съжаляват...Аз бързах да се прибера да нахраня Хриско,че 3 часа от последното ядене минаха отдавна,а той тати й я приспал с приказки,сега чакам да се събуди.Голяма веселба,ей.....Айде,догодина пак Hug
Има и снимки,но като ги качат другите.

# 171
  • Плевен
Момичета, много съжалявам, но няма да успея да дойда, ще е следващият път. ((((
Е как така, какво се случи? Що не се обади по-рано, нали всички предварително поръчахме разни неща?
Аз се прибирам преди малко. Ако не бях с детето щях да остана още. Хубава компания, весели хора. А децата бяха много послушни - Яна, Вики, Ники и Люси.

# 172
  • Плевен
За всички, които не можаха да гледат: Победител в Сървайвър е НИКОЛАЙ. Grinning

# 173
Не можах да гледам Сървайвър, но се радвам че Николай е спечелил.
Прекарах си много хубаво, парите стигнаха, и един жълт чадър е в мен. Мисля че е на Джина, ако не е - да си кажете на кого е   Peace
Чакаме снимки   Wink
А, за децата вярно бяха много послушни (на фона на другите).  Crazy

# 174
  • Плевен
Mниги хубава беше срещата Simple Smile Мислех да остана малко по-дълго,но Михаела не иска да заспи без майка си. Като се прибрах и за 5 минути изпи млякото и заспа,но аз да съм легнела на спалнята,а баба бабка да отива при дядо Party

# 175
Дааа, за мен беше удоволствие да изкарам вечерта в такава приятна компания  Heart Eyes Пламси всичко е документирала.
Тъкмо се прибрах и отвориха името на победителя в Сървайвър. И от там останах много доволна  Grinning

# 176
  • Плевен
Дааа,срещата беше чудна. Peace
Не дошлите само могат да съжаляват Mr. Green
Сега чакаме снимки Grinning
Чадъра е на Джина Peace

# 177
Мерси на тази, която ме е информирала със СМС за победителят в Сървайвър    bouquet    Само да се издаде коя е   newsm78
И Никола е много въодушевен от срещата, май Яна му е допаднала   Wink   Да не се сродим е Деси   Whistling

# 178
Аз имам малко снимки,основно на дечицата,но съм пропуснала едно детенце (Вики) , за което много съжалявам,ходих до детския кът но имаше още няколко деца незнам кои са от "нашите" ,а в другия край на масата изобщо не гледах.Доста хора си бяхме!!! Почти никой не запомних  Whistling , но беше хубаво!
Тина , благодаря за времето и нервите ,които отдели за срещата и загубата на последното предаване от Сървайвър  Simple Smile!!

# 179
Тони 25 а как става доставката.Къде тук имат фото?

Общи условия

Активация на акаунт