Лека на всички отивам да раздавам правсъдие в децката нещо не могат да разделят.

..Дори моя преди малко донесе 3 парчета плодова пита,че майка му имала рожден ден и почрпила и той си хапна 2 те,но мойто си го скрих в хладилника за утре...

какъв глад ме е налегнал не е за разправяне

Ужас!
Току-що разгледах снимките на кулинарните ти произведения!Ти си вълшебница!
Поздравявам те за наградата!
Завидях на цялото ти семейство ,че живеят с теб.
А Адриан ящен ли е?Мислех си ,че при толкова красиво поднесена храна няма как да не проядеш.
Лъчката нали е злояд и ми убива желанието да му правя вкусотийки
,но пък онзи ден ми яде от палачинките-това е голям напредък. 
Аз съм проговорила чак на 3 години-до тогава съм абсорбирала двата езика (руски и български).Но съставяйки изречение съм използвала и двата езика ,защото баща ми е трябвало да ми говори само на български ,а майка -само на руски.Аз въобще не осъзнавах ,че говоря на българо-руски.Връзвах изречения от рода:Пачему аз трябва да изхвърля мусара?Не хочу ям сега. и т.н. 

!!!
. Аз съм болната - от събота ме мъчи една суха кашлица и ходих за поредните лекарства да купвам
.Иначе да чукна на дърво децата са добре- на Лази давам всяка сутрин да пийне клеева тинктура и сребърна водичка и така заминава, а на Ирката и ги бъркам в сока за деня. Иначе стагам малко по малко багажите за празниците - за Коледа заминаваме в Плевен при мама и тати
. Там ще им оставя и децата за Новогодишните празници - ние сме решили с мъжа ми да идем някъде с приятели.
, вечер даже има и полиция да въвежда ред
. Тоя народ е полудял. Отиваме оная сутрин с една съседка в 10ч (тогава отварят), ама то дет се вика не можеш да се разминеш от народ, ужас..и грабят ли грабят...а разправят , че имало криза
.
в 10ч.
... По колко милиграма може да давам на Алекс за деня да пие от нея
. И аз ще пия също,че имунитета ми е спаднал.