Отговори
# 30
Добро утро!!!

Анаморф,и аз мразя гадната зима.Лятото си ми беше екстра-цял ден скитня,Ивон се уморяваше лесно,заспиваше бързо,огладняваше доволно.А сега-скукаааааааа Confused

Ментина,Честит Рожден Ден на голямото ти момченце.Да е жив и здрав,много усмихнат и все така да ви кара да се усмихвате  bouquet

Мариетка,и аз се интересувам от какво е заливката на къщичката?Също и колко по-рано трябва да се направят меденките,за да омекнат до Празниците newsm78

Хайде,лек ден на всички.Отивам да с подавам документите за детските при онази чавка за която ви разправях. Shocked

# 31
за кашлица,никога не съм пила сиропи Naughty чай в големи количества беше моя лек Peace

# 32
Ментина, да ти е живо и здраво прекрасното момче!!!   bouquet  Heart Eyes

За сребърната вода никъде из сайтовете не съм срещала да пише, че може да се стигне до загуба на обонянието  Thinking Пише, че по никакъв начин не може да навреди  Thinking Ама всеки си решава де  Peace

Аз бялата глазура и преди съм я правила на един белтък слагам около 200 гр пудра захар и няколко капки лимон  Peace Мариетка да сподели и нейната рецепта  Praynig Hug

Ади колета ти е нагласен и след малко ще го пратя  Peace

Морска любовта към шоколада е голяма работа  Crazy Mr. Green

Димяни на мен вчера сами привели от НОИ 220 лв, ако е така както казаваш значи тези дни ще ми приведат още 220 ли  newsm78 Ха дано  Praynig Добре ще ми дойдат  Mr. Green

Днес е хубаво времето и мислим да се възползваме  Mr. Green

# 33
Или,лекар фармацевт ми каза за сребърната вода ,тя е безвредна,но прекалено наслагане в организма през носа води до загуба на обоняние в по късен етап от възрастта им Peace

# 34
  • София
Или,в сайта на НОИ имаш ли инфо за превода на тези пари за Ноември или не?
На мен ми казаха,че няма да има инфо и ще бъдат преведени за двата месеца за да си изчистят годината пък след нова година ще бъдат нанесени!

# 35
  • Видин
Здравейте Hug
Признавам, че не съм ви чела, само погледнах отгоре,отгоре
Димяни, ако е вярно това ще е супер. Чакам с нетърпение 22-23 Flutter
Витамин Д не давам от април месец, а на Марти фонтанелата се затвори още февруари (на 6м.)
Само да кажа за календарите ми писаха от snimkitevi.com. Ето и какво точно са ми писали: "Здравейте, календар с 12 стр не можем да ви изкопираме. Нашите календари са във вид на снимка 25/38 или ако желаете има такива на които вие да си залепите желаната снимка, цената им е 3.90 за големите и 1.50 за малките. Само в специалните изисквания напишете че желаете да ви се копирт календари."
Айде отивам да полегна малко Heart Eyes

# 36
  • В светлината на слънцето
Ментина, да ти е живо и здраво порасналото момче! Много да те слуша и един ден да стане голям и умен мъж, с когото много да се гордееш!

Галка, питката е страхотна!  smile3501
Вит.Д се дава не само заради фонтанелата, а и за ставите, костите и т.н. В предната тема Пиванова вече е писала по този въпрос. През летните месеци се спира, тъй като организмът го набавя от слънчевата светлина. Но през зимата се дава. За съжаление, на колкото и слънчево и топло да сме били през лятото, вит.Д не притежава способнотта да се складира в организма и няма как да си го запазим за зимните месеци.

Айде сега по-лошите новини. Аз съм много зле. Оказа се вирусна пневмония. Поддържам постоянна висока температура, синузите ми са се възпалили лошо и цялото ми лице е отекло, кашлицата ми вече слиза към дробовете. Карала съм преди време двойна и много тежка бронхопневмония, та има сериозна опасност да я повторя. От днес съм пак на АБ, колкото и да не ми се иска, но алтернатива няма. Иначе може да карам празниците в болница.  ooooh! Теди е мааалко по-добре, но от тази сутрин и Сашко започна да кашля. Те засега са без АБ. Ще се борим до последно да се оправят без АБ. А дано стане.  Praynig
Оставям ви и отивам да лежа, че едва стоя на компа. Tired

# 37
Лулу-оф, аман с тези болести! Та и точно преди празниците. Вземай мерки, наистина тези пневмонии са много страшна работа. Аз съм изкарала 5 такива като дете и всяка следваща по-сериозна настинка може да ми докара астма.Стискам палци да не се стига до никакви болници и бързо да се възстановявате всички!  Hug Hug Hug

Ние се разминахме с разходката днес. От сутринта Перси нещо не беше в кондиция. Към 10ч. му премерих температурата и се оказа, че има 37.3градуса. От тогава лежи и не помръдва. Няма никакви други симптоми за болест. Силно се надявам проблема да идва от зъбките. Следобед ще го заведа на лекар да видим какво ще ни кажат.

# 38
  • София
Лулу,ужасно нещо! Sad
Дано повлия бързо този АБ и да не се налагато по серизони меркИ! Praynig Hug
За витамин Д то и педи така ми обясни и за това започнах да го давам пак но само по 1 капка!

Ментина,да ти е жив и здрав и много щастлив!

# 39
Бърз запис, че луда ме прави малкия  Confused
Оздравявайте болничките!!!
Ментинка, честит рожденник   bouquet

# 40
ЧРД на Йоан  Gift  party002
Фава, украсата е от същото тесто като на питкта, само че измесено с още брашно

# 41
 newsm59  Йоан!!!

# 42
Лулу, оправяй се много бързо!
Pivanova, дано да му мине бързо на Перси и още днес да е ОК!
Галка, мерси за инфото!

mentina, да ти е жив и здрав, да се гордееш с него!

# 43
  • Пловдив
 nbirthday   Йоан.Да ви е жив и здрав баткото,много да ви радва и много да ви слушка.
Гледам,че пак има болни.Оздравявайте,да са весели празниците на всички.
Заглавието е много хубаво на темичката,но честно казано хич не обичам меденки и не могат да ме съблазнят.Майка редовно ми казва да купя на Стилиян да опита,но аз като не ги ям и на него не взимам.А като разглеждахме кулинарните творения на Мариета с майка,тя само така гледаше  Shocked и накрая ми каза(за тестените най-вече):''Това не може да стане с брашното от магазина.'' NaughtyИ наистина е така.Тутманиците едвам се надигат,манджите пък стават водни,защото брашното не е хубаво.
И на мен вчера са ми превели парите от НОИ-220лв.Но на мъжа ми от октомври болничните още си ги чакаме.А той е бил и ноември и декември в болничен и вероятно след новата година може да му ги изплатят.
Хайде приятен ден на всички.

# 44
Лелеее,пак ли гадни болести Sad

Пиванова,дано е от зъбки Т на Перси Praynig

Лулу,гадост.Какво стана при вас- едно след друго SadДано повлияе АБ и малките да не прихванат,че ужас с тея мутирали болести.
И аз така се бях подредила преди години-ангина,двустранна пневмония,заушка и накрая Базедова олест.Отслабне ли веднъж имунитета и се започва Cry

Илиянка,много мерсаж.Чакаме с нетърпение пратката,ти само кажи кога ще пристигне Heart Eyes

Ние бяхме до Социалните и свършихме работа без да ни връщат,да не повярваш PartyПосле ходихме да си купя дънки и 2 бодита и на Милото колан.Ивон яде и сега спи,та и аз след нея Simple Smile

Хайде,до после Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт