Отговори
# 210
  • В светлината на слънцето
Димяни, ама ти и днес ли по пазар беше?  Mr. Green

Ние пък се стягаме за трапезата. Ще хапваме по-раничко, че да може и децата да са с нас на масата. Иначе тази сутрин у нас дойде Дядо Коледа (майка ми, преоблечена в червено палто и с червена дядо-коледовска шапка с бели къдри и голяма брада). Теди си каза стихотворението, а Саши се изплаши и дойде да се крие в мен. Мдааа, кой казва, че Дядо Коледа бил добър старец.  Mr. Green Виж, като започна да вади подаръците нещата придобиха други измерения.  Laughing Голямо късане на опаковки падна, голямо нещо. Сашундера остана запленен от сафари-джипа и реши, че е нещо, на което трябва да се повози. А че едва му се побира половината дупе, няма значение. Понеже се движи сам и му стана много интересно. Явно подаръкът за ЧРД-то отсега е ясен - нещо акумулаторно, което се кара.  Mr. Green И на книжките много се зарадва, и на останалите неща, но хитът си беше джипа. А Теди просто се зарина от подаръци.  И дори вече успя да счупи единия и мъжът ми сега го лепи безуспешно.  Mr. Green Като добавим към всичко това и пълните с лакомства коледни чорапи, които опустошават целенасочено и с обилно цапане, веселбата е ясна.  Party

# 211
Гита-да е здрав рожденника и много, много обич пожелавам!

Ние цял ден полудяхме вкъщи. Не сме излизали и сега главата така ме боли. Перси дивее, но и той миличкия иска да ходи навън, но е студддддддддддддддддд.

Хайде спокойна Коледна нощ!

# 212
  • София
Честита Коледа!
Пожелавам на всички ни да сме здрави, много щастливи и да има любов и топлина в душите ни!

Честит имен ден на всички празнуващи!

Гита, да ти е жив и здрав рожденника  bdbaloni.

# 213
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО НА ВСИЧКИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И УСМИХНАТИ!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ИМЕН ДЕН ИЛИ РОЖДЕН ДЕН!

# 214
Весела Коледа още веднъж  Hug
Гита, честит рожденник   bouquet
Честито и на именниците    bouquet

# 215
Честита Коледа!!!
http://www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3150426
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ, КОИТО ИМАТ ИМЕН ДЕН ИЛИ РОЖДЕН ДЕН!

# 216
Гита честит ти рожденик Hug

малко снимки от днес Crazy http://s282.photobucket.com/albums/kk249/pisito1983/?action=view … =Picture092-1.jpg
спокойна нощ Sleeping

# 217
  • София
Добро утро кафенцето!

Вале,много хубави подаръци гледам сте получили! Party
Теди е страхотен.... Heart Eyesабе цялото ви семейство! Flutter

Лулу,вчера допазарувах! Mr. Green
Както винаги нещо забравям и въпреки,че излизах на пазар вчера пак забравихнещо ooooh! Mr. Green

Нас ни измъчват много кучешки зъбенца и денем е ад само мрънка и все в ръцете ми виси,а нощем е един рев не е за описване! ooooh!

Илиянче,понякога и тихо е добре! Hug
Важно е да сте здрави пък ще си нашравите една КОледа  Heart Eyes Hug

# 218
Добро утро и от нас!!!

Тонка,най-ранобудни сте май!!!

И ние сме на този хал със зъбите ,ама при нас е кътник причината-снощи е ревала от 21:30 до 00 ч и накрая я взехме при нас,та се въртя като шило цяла нощ.

Морска,ти колко килограма си бре жена.Той Теди сигурно тежи повече от теб като гледам PartyХубави подаръци е получил.Много е слушало детето.

Аз така преядох тези дни,че вече едвам дишам ooooh!И 1 килце покачих.

Лулу,Терминаторите са страхотни Peace

Ние вчера ходихме до Технополис за дистанционно за телевизора.От 2 дни го няма старато и аз си мисля,че Ивон го е хвърлила в кофата,а ние сме изхвърлили кофата LaughingГоляма ми е чистница маймуната Laughing

# 219
Добро утро,тук вали сняг Laughing

Тони,Ади Heart Eyes Hug за килцата идея си нямам,но като съдя по сто годишните си дънки 50-52 кг съм някъде Rolling Eyes

Теди получи много подаръци,и една писта с коли на ток,но е много малък за нея,ние с татко му снощи до 2 часа сме се състезавали Crazy Blush прибрах я обратно в кутията Laughing,и дрешки получи,но те  останаха на заден план,беше запленен от играчките Heart Eyes

# 220
  • Пловдив
Здравейте.
честита Коледа и от нас.

# 221
  • В светлината на слънцето
Добро снежно утро  Nature Snowman
Току-що пратих на снега домашния зоопарк с татко им и сега вкъщи цари необичайна тишина и спокойствие. Ама пък какви викове се чуват от детската площадка... Crazy Не че има други деца там, но мойте двете действат в момента като за 5 поне.  Mr. Green
Ние днес сме на вълна гости. Чакаме всеки момент да дойдат братовчед ми и жена му - те са кръстници на Сашко, а после следобяд ще идват и свекитата. Та ще има голям гости-поток у дома.  Party
Чакайте да ви кажа, каква съм патка заспала. Снощи както си седим, а децата играят с подарените им играчки и аз изведнъж просветвам, че всъщност в суматохата съм забравила да дам на Сашето единия от подаръците му.  Rolling Eyes Та бързо, бързо го извадих от скривалището и го връчих най-тържествено. Това бяха дървените кубчета-кутии, които влизат едно в друго. Е да, обаче те са супер ефектни и Теди реши, че трябва и тя да играе с тях. А между другото по стените им има съответните цифри и брой животинки, та стават да се учи броене или пък латинската азбука, че има и букви. И каката твърдо заяви, че били за нея. Ей какъв рев и бой настана, не е за описване.  Crazy Накрая ги разделихме на две и временно решихме проблема. Grinning
Морска, ама ти верно ще се счупиш в талията бе жена. А Теди е много сладко джудженце. Peace

# 222
  • София
Aди,аз съм ранобудната Party
Райън поспа до 09,30 Crazy Party
Лулу,де да имаше сега кой да изкара Райън Whistling

Весело посрещане на гостито Mr. Green

# 223
  • Stavanger,Norway/ Varna
Весела Коледа и от мен.  Grinning

Честито на всички именници и рожденник на патерица, да са много здрави   bouquet

И при нас празниците минаха в тиха домашна обстановка. Ние, обаче нямаме търпение да чакаме до 25-ти сутринта и всяка година още в 00.00 на 25- ти отваряме подаръците. Йована, както и мислех, му обърна внимание точно 5 минути и това е.  ooooh! Laughing За моя изненада до елхата не се и приближава- интерес нула, но се оказа 4е от първи декември са им лсожили елаха в градината и явно тогава е пипкала на воля  Laughing
Вчера цял ден пекох пуйка- ейй голямо животно и накрая в 8 вечерта седнахме с мъжо на празничнична вечеря, та я откарахме до посред нощите  Wink Laughing
Мина чудесно празника  Grinning, само дето ми беше мъчно за нашите в България и за сестра ми, но няма как, ще потърпя до май месец.

Разгледах чудесни снимки, много са слушали дечицата.

Ох какви са ви хубави питките, моята стана такава подметка, че дори не ставаше за ядене  Embarassed Немога да меся и това е  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 26 дек 2008, 13:56 от bob4enka

# 224
Здрасти и от мен!
ВЕСЕЛА КОЛЕДААААА!
МНОГО ДА СТЕ ЗДРАВИ, МНОГО ДА СТЕ ЩАСТЛИВИ И МНОГО, МНОГО ОБИЧАНИ!   bouquet
със закъснение, но
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО!
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА, БОБИ! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ПАРИ - другото ще си го купиш /че не съм ти купила подарък тази година  Mr. Green/
Морска, страхотни сте /както винаги де  Hug

Общи условия

Активация на акаунт