Лулу,при нас са почти сходни нещата,само че баба му и дядо му са го отгледали по бащина линия
- много здраве и усмивки на всички ви желая

. Децата и ние с таткото получихме страхотни подаръци. Само с това преяждане по цял ден.....лошо ми е....ако умра да знаете от какво ще да е

). Дано пък да му светне скоро как се ходи , 
Но обикаляйки здраво квартала се оказа, че освен мен няма друг толкова луд да хойка с малчугани навън.
Във всеки случай и двамата останаха мноооого доволни, макар че Саши само си седя в количката и се вози. Ако не ги бях изкарала, сигурно до довечера щяхме да сме пощурили блока с дивашки викове и съответните им действия. 
А за ходенето хич и не се притеснявай кога ще стане. Децата не са еднакви - по различно време прохождат, по различно време проговарят... Което изобщо няма нищо общо с по-нататъшното им развитие. Аз съм типичен светъл пример - проговорила съм на 4 години, когато вече ме били отписали откъм говорене. Обаче сега не мож ми затвори устата. 

Мразя я тази зима.

Мале, добре, че моята е пич, че както и живеем заедно.....
Нищо и половина.
А за подаръците какво да ти кажа
не моЙш ма изкара навън
Яни малко страда от това, ама
А и Гита е адски права за обличането - обличай, навличай, докато го натикам в количката и се смъкна до долу, минава времето отредено за разходка
Аман вече от тези студове
То поне да има хубав пухкав сняг, да пекне едно слънце и да излезем да се потъркаляме в снега
пък то кво - сух студ и мрак
Ама айде стига за скапаното време.
за минута не застава спокоен да си играе с нещо - само ми виси по крайниците и мрънкааааа, ама такова мрънкане ви казвам
направо ми пили мозъка 

Дано и при вас е от това