Отговори
# 90
Илянка,коша дойде Hugнаправо е супер.Ивон като се събуди,ще има да се кефи.........Голеееееееееееееми благодарности и като се върнате в Partyи чакаме у нас,знаеш на по какво Heart Eyes

# 91
  • Пловдив
Здравейте.
честит рожден ден на Ребека и честит имен ден на всички,които празнуват днес.
Защо не казахте по-рано,че днес не се дава нищо на заем?Дадох на една приятелка един лев,защото нямаше дребни.
Аз да се оплача,че в никой детски магазин около нас не мога да намеря гащи за Стилиян.Като,че ли не може дете на година и половина да ходи с бельо,а само с памперси.Искам вече да го пробвам да махнем памперса и без това си казва от време на време като му се ходи по голяма нужда.После пак ще търся.
Лулу много е весело у вас.
Ади чудесно столче и още по-чудесна Ивон.
Болните да оздравяват.В къщи майка е болна и се надявам Стилиян да не прихване.А тя ми казва,как няма да е болна,като половината от децата в градината ги пускат болни.
Иначе другата седмица ще идва Дядо Коледа (в градината)и ще отидем да го видим.ще има и книжка за Стилиян.
На мамолог аз не съм ходила.Бях при акушерката,опипа ми гърдите и каза,че може би в едната са останали капчици кърма,като я спирах и за това се напипват като бучици.Даде ми координати на добър лекар,но още не съм ходила.Дано няма нищо.
Приятен ден на всички.

# 92
  • Ланкър, планините Овнерог
Честито на който каквото празнува!!!

Ребека,

(х)Гита Ог голям чаровник си имаш  Hug

Това е племенника ми. Да не си помисли някой, че имам тайно трето дете  Mr. Green Два броя ми стигат  Crazy

# 93

Това е племенника ми. Да не си помисли някой, че имам тайно трето дете  Mr. Green Два броя ми стигат  Crazy

Това ми напомни, че щях да коментира приликата на момченцето с теб  Party Peace

# 94
Здравейте,
Много Ви благодаря за пожеланията и за това, че не сте ме забравили. newsm51
Хайде да се почерпим подобаващо

Честит имен ден на Пламен и рожден ден на неговата леля baloni

А иначе аз чета редовно темата, но не пиша къде от мързел къде от нещо друго.
Ние сме добре, Бобето е голяма лудетина, не говори, но е много бърза в краката, тича катери се, абе имате си по едно такова в къщи Grinning
По -късно може да кача някоя снимка да ни видите вече големи. Wink

# 95
  • Ланкър, планините Овнерог

Това ми напомни, че щях да коментира приликата на момченцето с теб  Party Peace

Има нещо такова. А Емма прилича на него.

# 96
Илянка,коша дойде Hugнаправо е супер.Ивон като се събуди,ще има да се кефи.........Голеееееееееееееми благодарности и като се върнате в Partyи чакаме у нас,знаеш на по какво Heart Eyes
Ееее, много се радвам, че ти харесва  Hug Надявам се и на Ивон да и харесва толкова колкото на нас  Crazy

Саше, Честит Рожден Ден!!!   bouquet
Хайде дай някоя снимка да видим малката бандитка  Flutter
Честит Имен Ден на Пламен   bouquet
Лулумба  hahaha Joy hahaha страшна картинка си представих с твоите две съкровища  Mr. Green

Аз тази вечер ще правя от коледните сладки  Blush Да видим какво ще се получи, че отдавна не съм се хващала  Rolling Eyes

# 97
Здравейте, Цвети от четвъртък е официално здрава   bouquet! Ама майка й нещо са я подкарали бъбреците, така че ако някой има идеи за бабешки рецепти да споделя  smile3525, да не изкарам накрая някой диамант предколедно  newsm62!
Лулу тройно ви стискам палци, Фетица, Марсиди, Ментина, Бобче, Пиванова бързо оздравяване на малките човечета  newsm03. Ако някой съм изпуснала, да не ми се съди, включвам го към прегръдката  Two Hearts.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РЕБЕКА!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПЛАМЕН!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЕСТРАТА НА АЛМА!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАН НА МЕНТИНА!/малко късно, но от сърце  newsm51/
Дивена имаш прекрасно коремче, все забраявм да те поздравя  newsm08!
Илияна коплекта с инструмените, ако още те интересува го има в Хиполенд/каталога им виж в Нета/ струва 43лв. bambam.
Ади престола на Ивон е страхотен  newsm74.
Мен ме е прихванало коледната лудост и пека сладки, или по-скоро ще пека, зависи дали тестото става за нещо, пак обърках рецептата, Мариетка може да ме  newsm29, а нейната къщичка още в Готварския я видях, няма такава прелест.
На мамолог не съм ходила, единствения ми преглед след спирането на кърмата, беше едно опипване от акушерката, на която присъсваше и мъжо и ако положението не беше толкова трагично, би било сбъдната мъжка фантазия  newsm62, айде напускам ви че нещо ми се развихри простотията.  smile3532

# 98
Илияна коплекта с инструмените, ако още те интересува го има в Хиполенд/каталога им виж в Нета/ струва 43лв. bambam.
В Кауфланд е за 32 лв  Mr. Green Надявам се докато се наканя да отида да не са го разграбили  Praynig
Благодаря все пак, че се сети за мен  Hug
Браво на Цвети  Party

# 99
# 100
  • В светлината на слънцето
Елис, ето ти една рецепта за бъбреци. Не е бабешка, а докторска, макар да изглежда странно. Просто цял ден се наливаш с бира. Колкото можеш да поемеш. Принципно за един ден трябвало да се изпият 12 бири, но това не виждам кой освен някой закоравял пияч може да направи. Но ако ги докараш до 5-6 няма да е зле. Идеята е, че бирата по някакъв си начин изчиства бъбреците и каквото има да се изхвърля се изхвърля. Много приятели са я правили тази рецепта и казват, че действа безотказно. Нямам обаче личен опит все пак.  Thinking
Ребека, чудесни снимки с прекрасна малка разбойничка на тях.  Peace

# 101
  • София
Честит рожден ден Ребека!
Да си жива, здрава и много щастлива!

Честит имен ден на Пламен и честит рожден ден на леля му! Да са живи и здрави!

Честит рожден ден на патерица на Йоан!
Да расте здраво и щастливо дете!

Аничка вече е по - добре Grinning. Кашля от време на време, няма Т и най - хубавото е, че успяхме да избегнем АБ, но сироп ще пие до сряда. Положението при Дани не е много розово, но се борим и се молим най - накрая да оздравее, че много дълго се проточи тази болест Whistling.
Лулу, и аз знам тази рецепта за бъбреците. Майка ми преди години лежа в болница заради тях и лекаря й беше казал, че на всеки час трябва да изпива по 1 бира hahaha.

На всички малки и големи пожелавам бързо оздравяване Praynig.
Приятна вечер на всички   bouquet.

# 102
Хайде пак,здравейте!!!

Ние доволно поспахме 2 часа следобеда,после Тони и Рай ни подойдоха на гости,и сега вече се чудим каква беснотия да измислим Crazy

Бобето е станала прекрасна малка госпожица Hug

Илиянка,мисля ,че реакцията на Ивон относно коша говори сама за себе си Party
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=165490&pid=9498233

# 103
# 104
Честит Рожден Ден на Ребека!
Честит Имен Ден на всички именници!

Общи условия

Активация на акаунт