Лулу,дано днес сте още по-добре

Ниа,столчето струва 68 лева.Много е мекичко и удобно.Аз ги виждала много пъти,но не предполагах,че на Ивон ще и е толкова кеф да си играе с него и не съм обръщала внимание.
Сутринта,още със ставането се паркира на него и вика-"ам,ам".Май ще го пенсионирам стола за хранене
Бобче,на мен първото ми харесва повече.Някак си не си представям Йована да седи чинно на стола и да си играе 1 час с това нещо отстрани.Поне поставката да беше отпред.Второто предполага повече движение.Мое мение де.Ивон не мога да я накарам и 15 мин да седи на 1 място.Сега на новото столче слиза и качава по 100 пъти,заема какви ли не пози,маха и слага възглавничката,мъкне го из цялата стая
Хайде,че правя банички с кайма, да не станат на въглен.Лек ден на всички

АМАН дето се вика! На ясла не е ходил от маса време, освен за Дядо Коледа, но не вярвам да е хванал нещо или поне искренно се надявам да не е 
Дано този път не е сериозно и Неди още утре да е екстра. 
Имах добрите намерения да му дам осцилококсинум като на Теди, ама не се получи. Та ще видим как ще я караме. Ще се борим де. Аз нямам кой знае каква промяна от вчера. Поне не ме тресе и не ми е лошо. Иначе синузитът ми е в много лоша степен - обхванал е цялото лице, и няма изгледи да се оправи скоро, пък и кашлицата ми е гадна все още. Надявам се обаче АБ-то да оправи работата, че е много гадно иначе.
Айде, ще пиша пак като имаме подобрения, че да не зареждам с повече негативизъм темата. Благодаря на всички за пожеланията.

Все едно е на 2 годинки