Отговори
# 75
Добро утро!!!

Лулу,дано днес сте още по-добре Praynig

Ниа,столчето струва 68 лева.Много е мекичко и удобно.Аз ги виждала много пъти,но не предполагах,че на Ивон ще и е толкова кеф да си играе с него и не съм обръщала внимание.
Сутринта,още със ставането се паркира на него и вика-"ам,ам".Май ще го пенсионирам стола за хранене Laughing

Бобче,на мен първото ми харесва повече.Някак си не си представям Йована да седи чинно на стола и да си играе 1 час с това нещо отстрани.Поне поставката да беше отпред.Второто предполага повече движение.Мое мение де.Ивон не мога да я накарам и 15 мин да седи на 1 място.Сега на новото столче слиза и качава по 100 пъти,заема какви ли не пози,маха и слага възглавничката,мъкне го из цялата стая Laughing

Хайде,че правя банички с кайма, да не станат на въглен.Лек ден на всички Hug

# 76
Добро утро!

Честит Ви Игнажден!Дано добри хора влезнат в дома ВИ и да е спорна и плодовита новата година!
Честито и на всички Именници!Да са живи и здрави!

Мерси за чайчето!  bouquet  bouquet

Лулу,Бобче ,Марти --Дано се оправите бързо!Стига с тези болести! Crossing Arms Crossing Arms

Ади --Столчето е много хубаво !С здраве да си го ползвате!

Фетица-- Peace Peace Peace

На мен също ми преведоха парички от Ной миналата седмица !Ще видим дали ще пуснат още newsm78 newsm78 newsm78

На мамограф ходих 2 месеца след като спрях да кърма!
И не на последно място ---Честит рожденник на Ментина!Да те слушка много порасналото ти мъжле!---Малко на патерица Embarassed Embarassed

Пожелавам Ви:

# 77
  • вкъщи
Здравейте мами!
Болни4ките да оздравяват бързо Peace
Ние снощи правихме курбан на Мони,или по то4но 4ерпахме приятелите за здраве,4е нали преди година ни се слу4и онази ужасен инцидент,дето паднахме с Мони.Слава богу вси4ко му е наред на малкия палавник.
А Теди е на ски с баба си,просто е във възторг от снега и вси4ко друго,много е щастлива.
Все пове4е се убеждавам,4е Мони с игра4ки не играе,снощи му подариха много,най разли4ни,с нищо не с е заиграва.Затова за Коледа няма да се хар4а много -много за неговата игра4ка,просто няма смисъл.Виж кака му има дълъг списък.
Днес е доста студено тук,духа много,ще идем  само  за кухнята и да купя агнешко да подам за здраве на Монката.
Лек ден!

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 11:30 от лелка

# 78
Добро Утро!
Моя пак му текна носа  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Просто не е истина! То бива, бива болнавост  Close  Sick АМАН дето се вика! На ясла не е ходил от маса време, освен за Дядо Коледа, но не вярвам да е хванал нещо или поне искренно се надявам да не е  Praynig Особенно се ядосвам, защото планираме почивка без него и...ако ми се тръшне с Т просто всичко отива на кино  Confused  Crossing Arms
Наоплаках се сега отивам да се утешавам с нещо сладко  Crazy
Лек ден и скорошно оздравяване на ВСИЧКИ!!!

# 79
  • В светлината на слънцето
Добро утро и от мен
Ади, много хубаво столче.  Peace И Ивонката е много сладка картинка как се качва на него.  Hug
Фетица, пак ли бе?  Sad Дано този път не е сериозно и Неди още утре да е екстра. Hug
Лелка, да ти е живо и здраво момчето, и повече такива неприятности да нямате.  Hug
Пиванова, добри новини. Peace
Яна, хайде и вашите болести вече да приключват.  Hug
Бобче, дано Йованката вече да се оправя и да забравяте тези болести и вие.  Hug А за отслабването не се притеснявай - бързо ще възстанови килцата.
Дивена, как е коремчето?  Heart Eyes

Айде, сега да кажа пък ние как сме. Теди почти се оправи. Е, малко покашля, но по-рядко. Но като цяло болестта при нея е вече минало. Все пак тя пи през есента бронховаксом и явно това помогна да се пребори по-бързо и по-лесно, и без АБ. Сашко обаче кашля лошо и от дробчета. Сополките чуствително намаляха, но ме притеснява тази кашлица. Той обаче не пие абсолютно нищо по простата причина, че лекарства не приема под никаква форма. С лъжене успявам да му давам вечер драженца камомила заради болката от зъбките, и това е. Сега ще се пробвам по някакъв начин да му пробутам проспан за кашлицата, но дали ще стане, незнам. Усеща го дори когато е в сокче. Thinking Имах добрите намерения да му дам осцилококсинум като на Теди, ама не се получи. Та ще видим как ще я караме. Ще се борим де. Аз нямам кой знае каква промяна от вчера. Поне не ме тресе и не ми е лошо. Иначе синузитът ми е в много лоша степен - обхванал е цялото лице, и няма изгледи да се оправи скоро, пък и кашлицата ми е гадна все още. Надявам се обаче АБ-то да оправи работата, че е много гадно иначе.  Tired Айде, ще пиша пак като имаме подобрения, че да не зареждам с повече негативизъм темата. Благодаря на всички за пожеланията.  Hug

# 80
Добро утро  Hug
mentina честит рожденик със закъснение, да ти е жив и здрав и много, много щастлив Simple Smile
Хайде всички болнички дечица и мами до Бъдни вечер каквото имат да боледуват, да го изболедуват и да посрещнат празниците здрави  babydust7
(х)Гита Ог голям чаровник си имаш  Hug
adriana d Ивон е невероятна, чета ти постовете и искрено се забавлявам с лудориите й. Много ми хареса онова с "Ей муноооо"  Joy Все едно е на 2 годинки  Heart Eyes
Аз още не съм получила парички, дано да ги преведат другата седмица, ако пък ги преведат и за ноември и за декември ще бъде екстра  Laughing
На обяд имаме форумска среща от врачанската темичка- просто не помня от кога не съм излизала без детето  Laughing

# 81
  • София
Честит Тожден ден на Ребека!Бъди най-вече здрава и много щастлива!

Aди,честито столче!
Аз гледах едни подобни ама само това ми трябва в нас! ooooh!
С здраве да се ползва! Hug

Фетица,вярно е аман вече.... еййй за това мразя и градини и ясли! Crossing Arms
Дано не е нещо серизоно! Praynig Hug

Честит Игнажден! Party

# 82
Фетица-дано само Неди се размине с хрема!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САШКА!    bouquet  bouquet  bouquet

Моите мъже са на разходка, а аз използвах свободното време да въведа къщата в ред, дори и само за 2 часа. Сега Перси като си дойде пак ще направи бъркотия тук, добре, че не се впрягам много.

Хубава следобед!   bouquet

# 83
Здравейте момичета!Минава много набързо само да почерпя!имам 2 повода.Пламен днес има имен ден и сестра ми има рожден ден!Хапнете  макар и виртуално за тяхно здраве Hug

# 84
  • Видин
Честит рожден ден на Ребека и на сестрата на Алма.
Честит имен ден на Пламен и всички останали.

Днес - на ИГНАЖДЕН -не се дава нищо на заем и който пръв ти влезе в къщата уж такава ще ти е следващата година.

# 85
  • Stavanger,Norway/ Varna
Честито на Ребека и на Алма на сестра и, и на Пламен д аму е честито името. На много здраве да се радвате  Grinning  bouquet

Пак имаше пристъпи на кашлица през ноща, но сега е добре и дивее. Знам, че бавно минава кашлицата, но поне да и спре диарията и да си върне апетита  Praynig Лулу[/b, тя и Йована е много трудна с лекарствата, но аз не се давам, Хващам я буквално за гушата, приклещена- куде ще мърда, и докато врещи с отворена паст, аз сипвам със спринцовката  Embarassed. Ох, описанието прозвуча по- зле отколкото го описвам, ама няма как. ПО- добре да я помъча и понатисна малко, ама да си ги изпие. Обаче, Сашко е 100% повече кила от нея и незнам как го удържаш. Майка ти може да ти помага  Thinking

Фетица, какво да ти кажа. Аз вече носа на Йована не го смятам за болестно състояние. Такъв е сезона сега. Две седмици е сополива, една наред. Отделно и зъбите си кават думата. Капя си капки да спи спокойно нощем и не се притеснявам повече.  Peace Надявам се при Неди да е нищо по- сериозно от хрема, я от зъби, я от някоя по- хладна разходка. Давай му осцилококцинум и витамини и дано не ви пропадне почивката  Hug

# 86
  • София
Алма,честит имен ден на малкия и честит рожден ден на сестра ти!
Да са живи и здрави! Hug  bouquet

Ния,не се счита обаче този който влезе първи да е от живущите Mr. Green
Аз чакам свекърва ми ужас........ ще имам година  ooooh! ooooh! ooooh! Confused

# 87
Честит Рожден Ден на Сашка!!!Да е е много здрава и обичана и желая аз  bouquet
Само незнам,защо не се е вясвала от сума време във форума,да не е сърдита newsm78

Бубето,мерси Heart EyesДнескапък измисли "букан".Видя баща си да вади компот от шкафа и го изръси Laughing

Бобче,Лулу-браво на вас HugЩе се оправите,няма къде да ходите.Дядо Коледа идва,с пълната торба със здраве Hug

Честито и на Именяците ни.Само усмивки им желая Hug

# 88
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РЕБЕКА! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА, УСМИХНАТА И МНОГО, МНОГО ОБИЧАНА!
АЛМА, ЧЕСТИТ ТИ ИМЕННИК! ИМЕТО ДА МУ НОСИ МНОГО КЪСМЕТ И СПОЛУКА! ЧЕСТИТА ТИ И РОЖДЕНИЧКА, ВСЕ ЩАСТЛИВИ РОЖДЕНИ ДНИ ДА ПРАЗНУВА![/color]
[/size]

Бобче, днес пробвах един трик за лекарствата и се получи. Всичко, каквото имах да давах го умесих накуп с настъргана ябълка и взе, че стана. Но Сашко по принцип обича много плодове, може и затова да е било. Иначе с удържане насила не се получава нищо. Двама души едва го удържат и пак като заключи устата, и край.

Не мога да не се "похваля" с новите прически на двата терминатора. Теди е с подстриган бретон във формата на обърната буква V, а на Саши бретончето е офъкано в стил "Иванушка глупакът". А познайте от три пъти кой ги подстрига така предпразнично? Twisted Evil
И още нещо весело, та да разведря болнавата тема. Вчера Теди влезе в банята по голяма нужда, но вместо на гърнето решила да върши работата във ваната. Не е ясно по каква причина. И след като приключила, идва да съобщи. В това време обаче Сашундера се натресал вътре и виждаме следната картинка. Облегнал се той на ваната, гледа произведението на Теди и вика: "Ам! Ам!"  Joy Ле-ле, ако можеше да влезе вътре, сигурно щеше и да опита.  hahaha

# 89
Алма ,Честит ти именник да е жив и здрав.Честито на сестричката много късмет.

Честит рожден ден на Ребека много здраве и късмет.

Общи условия

Активация на акаунт