Отговори
# 225
  • В светлината на слънцето
Тук пак опустя подозрително.  Mr. Green
Ние преди малко изпратихме свекитата и сега отмаряме. Че днес много маса, много нещо ни се събра. А утре пак. Че майка ми е именичка тогава. Абе преяждането не ни мърда до Нова година.  Crazy Само дето аз пак съм болна. Гадният, проклет вирус ме повтаря и тоя път просто незнам какво вече да правя.  ooooh! Ама няма да му се дам де.  Naughty Crossing Arms

# 226
Весела Коледа!   madnoel
Да са ни здрави ирумени дечурлигата  и да ни НЕ слушат умерено!

Дано сте си харесали подаръците  santa2
При нас беше весело и лудо.

http://www.shoshi84.snimka.bg/album.php?album_id=322678&pid=9592911

На 27 ми потегляме за Балкана и там ще си празнуваме НГ  с маскен бал на дивото.
Отсега предварително приемете поздравите ми за всички именни дни, рожденни дни и прегръдки на всички, които са наоколо със сготвени вкуснотии и весели деица около светещи елхи!

Да сме живи здрави догодина, догодина до Амина!

Последна редакция: пт, 26 дек 2008, 20:00 от shoshi84

# 227
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ И НА РОЖДЕНИЦИТЕ!
Да са живи и здрави децата и семействата ни!

# 228
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, HARI! ВСЕ ТАКА ЗЗДРАВА И ЩАСТЛИВА!   bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ НИ ИМЕННИЦИ!

кафе?

# 229
Честит Имен Ден на всички които празнуват днес!Много здраве и късмет.

Честит Рожден Ден на Hari!Много щастие .

Последна редакция: сб, 27 дек 2008, 10:48 от yanakr

# 230
  • София
Честит Рожден ден на Хари!
Желая ти много здраве,щастие и любов!

Честит имен ден и на празнуващите днес! Hug  bouquet

Сега гледам Огледала иии........... ми се струва,че има едно мамче от наще  Mr. Green в конкурса за Мисис Whistling и не ни е казала..... Mr. Green

# 231
  • вкъщи
Кое е това мам4е?Казвайтееее..
Честит рожден ден на Хари и 4естит имен на вси4ки именници!
Ние се стягаме да ходим  на рожден ден,после на гости....Хи4 не ставаме от масата май тия дни.

# 232
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ХАРИ! БЪДИ УСМИХНАТА, ЩАСТЛИВА, РАДВАЙ СЕ НА ЖИВОТА И ОЧАКВАЙ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПОДАРЪЦИ ОТ НЕГО, ЗАЩОТО ЩЕ ГИ ИМАШ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕНИЦИ! ДА ИМ НОСИ КЪСМЕТ ИМЕТО!

По тоя повод и аз да почерпя, че днес милото ми майче е именичка.

# 233
....
Сега гледам Огледала иии........... ми се струва,че има едно мамче от наще  Mr. Green в конкурса за Мисис Whistling и не ни е казала..... Mr. Green
я сподели ...

# 234
  • ГОре на черешата...
Честит имен ден на всички, празнуващи днес  bouquet!

# 235
  • София
Lulu,да ви е жива и здрава! Heart Eyes  bouquet Hug

Лионс,ако не съм се объркала де... Blushмисля,че е Щипалчица Whistling Mr. Green не съм ан 100% сигурна ама ако не е тя и е 100% двойничка Crazy Мария ли се казваше тя????

# 236
Здравейте  Hug

Честита коледа!!!
Честит имен ден на всички с името Стефан и производните му  smile3525
Честит рожден ден на Хари    newsm59

Не съм се появявала от поне две седмици, така че съм назад с материала, но започвам да наваксвам с четенето, защото Митко и баща му са на разходка с шейната и съм сама и на спокойствие  Grinning

# 237
Здравейте

Хари честит рожден ден  bouquet честито и на именниците Hug

Моя брат и той днес е именник,пожелавам му много здраве и късмет в живота Heart Eyes

# 238
  • Stavanger,Norway/ Varna
Добро утрооо  Grinning

Честито на всички именници   bouquet

Хари- да си много здрава и щастлива   bouquet

Аз днес съм много радостна, защото свършиха почивните дни и всичко работи и ще мога да изведа някъде малката да си играе. Незнам защо, това моето дете не иска да си играе като са пусти улиците и зива душа няма наоколо  Rolling Eyes

# 239
Добър ден и от нас!

И аз гледах "Огледала"ама нали съм си заплес и въобще не обърнах внимание!А пък и то едно гледане е с малката калпазанкаааааааааа.................

Честит имен ден на всички с името Стефан и производните му!

Моят съпруг днес също е именник --И искам да му пожелая  да е Жив и здрав и много да ни гледка с принцеските!Да почерпя за негово Здраве:

Да са живи и здрави именниците и много щастливи и обичани от близките си !Имам много добра приятелка именичка и на нея и пожелавам Всичко Най!

Честит рожден ден на Хари!Да си жива и здрава и много обичана майка ,съпруга ,приятелка и Жена!

Нещо много изтощително ми действат тези празници и доста се изморявам а и това ядене....... Embarassed Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт