Моля ви за помощ. Един татко се нуждае от помощ, за да живее.

• 21 403
  • 229
  •   1
Отговори
# 75
Чак сега попаднах на тази тема Sad От един сайт разбрах за този татко и вече всеки ден почти пускам СМС Simple Smile Дано да се съберат по-бързо парите и да оздравее час по скоро  Praynig

# 76
Здравейте, надявам се искрено всичко да се оправи. Изпратих номера на всичките си приятели и те обещаха, че редовно ще пускат смс дано да успеем да помогнем.

# 77
Наистина сте страхотни, момичета! Много, много ви благодаря! Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 78
Дано всичко се оправи и Митко се почувства по-добре.
Гледах и репортажа по ТВ, сви ми се сърцето. Sad
И аз ще помогна с малка сума, но с много надежда и вяра Flowers Four Leaf Clover
Подкрепям семейството Hug

# 79
Включих се и аз с малко парички.Цялото ми семейство се молим за вас в този труден момент,Бог да ви закриля  Praynig

# 80
Отново имаме добра новина - намерен е донор за Митко! Сега до две седмици трябва да се преведе сумата за трансплантацията.

Още веднъж безкрайно много благодаря на всички за съпричастността и помощта! Hug  bouquet

# 81
  • о`майна лунна нощ е
Колко са събрани до момента?
Предполагам, че трябват още доста средства  Sad

# 82
Към момента има събрани около 8000 Евро. До края на седмицата би трябвало да направят ипотеката на жилището, която ще покрие голяма част от сумата. Като имам по-точна информация, ще пиша пак.

# 83
  • София
Ех, дано се оправи момчето Praynig

# 84
  • Пловдив
Дано се сьберат парите по-скоро и трансплантацията мине успешно  Praynig Praynig Praynig

# 85
Един ес-се-мес не е кой знае колко но дано се изпратят повече такива. Успех адаш. Бори се.

# 86
И аз сега вдях темата!Пратих смс, дано да се оправи момчето  Praynig Praynig!!!!!!!!!

# 87
gertrudka,какво стана,събрахте ли сумата? Дано всичко е наред!

# 88
Моля, някой да каже колко пари има до момента? Какво стана с ипотеката?

# 89
Чакаме новини .... и се молим  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт