Момиченце или момченце ще е ЮНСКОТО детенце? Тема №14

• 18 790
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Май наистина не мога да ви настигна с писането. Нова тема, осем изписани страници, а аз още не съм се разписала. При мен ще има резултати чак след 29, така че ще си изкарам празниците в очакване. Подаръци почти не съм купувала и май в понеделник ще трябва да отскоча до София, че в нащия град няма нищо. Поръчах по интернет в амазон скейтъри на сина ми с колелца - heelys, които ми излязоха 50 лв., а гледам, че тук ги продават за 200 лв. Сега очаквам наши приятели да ги донесат, че поне един подарък да отметна. Другата поръчка е оригинален скейтборд и ше се радвам, ако някой даде съвет от къде мога да къпя, както и fency black coat за дъщеря ми и нови очила с диоптър. Също така ми кажете от къде да намеря комплект на hot weels къде се намира магазина на без паника.
Благодаря предварително

# 121
Днес бяхме на фетална морфология 15 седмица, всичко е наред, бебенцето мърдаше с ръчички, краченца, свиваше пръстчета, видяхме му всички органи. Февруари сме при Марков Laughing Днес бяхме в Свети Лазар ехографа беше 2Д и съвсем ясно се яидя и пола- момченце  Laughing Аз всъщност бях сигурна в това, а сега се потвърди. Видяхме пъпната връв, кръвоносните съдове в нея, всичко е ОК.

Следващия преглед ми е в поликлиниката на 14.01, тогава ще ми правят ПКК и изследване за антитела, защото съм с отрицателен резус фактор.

Поздрави на всички Laughing

# 122
Здравейте и от мен. Снощи ме сюрпризираха с новината, че в групата на малката има болно дете от скарлатина, през деня е вдигнало температура и повърнало, имало болни и в другите групи, но защо ли да кажат. Миналата седмица ходи 4 дни, разболя се от хрема и кашлица, тази седмица си седя в къщи до чт., пуснах я за 2 дни и ново двайсет, направо съм в паника. В пн. ще й взимат секрет, тогава е и коледното им тържество и тя много иска да отиде, а пък аз не искам да я пускам и не знам как ще се разберем. Четох из нета, че последствията могат да са мн.тежки, вдига се вис.темп., ангина, обриви и т.н., добре че поне антибиотка, който се пие не е противопоказен при бременни. Моля се да ни подмине, но кой знае...

# 123
vanny_76 и при мен положението е същото.Племенницата ми която е на 1 годинка се разболя от скарлатина Sad.Как я е хванала един Господ знае.Преди да започнат същинските симптоми всеки ден бяхме заедно,целувахме се,прегръщахме се и всичко за което се сетиш.Нещо страшно е - започва изведнъж с висока температура,характерен обрив,ангина и налепи в ушите.Най-страшното е инкубационния период е много дълъг,а точно през това време също са заразни. Между другото май има бум на скарлатина точно сега
Док каза,че засега няма проблем за бебето ми,но каза все пак да се ослушвам за някакви симптоми.Слава Богу всичко е наред!

# 124
Албена, ето за магазина: http://www.bezpanika.com/
Какво значи fancy black coat?? Simple Smile Елегантно, класическо или напротив, някакво по-авангардно? За първия вид можеш да пробваш в магазин Дика на бул. Витоша 65.
За спортни стоки можеш да погледнеш в този магазин: http://www.sls.bg/; НАмира се на бул. Черни връх 66, като караш от НДК нагоре към околовръстното, след Хладилника и малко преди околовръстното отляво се пада магазинът.

# 125
PoLy_PoLy, честит ти мъж!

# 126
Ихааа, да са ни живи и здрави новите мъжки попълнения  Hug

# 127
  • София
Ех, колко много мъже бре!!! Поли,  Hug

Това с шарките хич не ме радва. Не съм карала нито една. Когато бях малка майка постоянно ме пращаше при разни болни от шарка деца, по цял ден си играехме, пиехме вода и мляко от една и съща чаша и нищо.
Моята любима племенничка ходи на градина, дано да нямат шарка там, че като го видя това дете не мога да се стърпя да не се наборим, намачкаме и нацелуваме.

# 128
а аз съм боледувала от повечето,но като попитах док за риска при моето състояние и ми каза,че специално скарлатината повтаряла и дори потретвала ooooh!

# 129
Особено опасна е рубеолата.
http://www.moetodete.bg/bremennost/p3_613_0.html

# 130
Изтръпнах, като прочетох информацията за рубеолата. А кой вид шарка беше изчезнал отдавна, още преди 15-20 години, ако не се лъж? Имам някакви спомени, че става дума за рубеолата, но не съм убедена. Може и вариолата да е.
Така или иначе, трябва да се пазим по всякакъв начин, дори ако се наложи да не се срещаме с почти никакви хора.

# 131
Едрата шарка, позната още като вариола, е изчезнала в края на 70-те. Варицелата и рубеолата още са разпространени.

# 132
Много съм разочарована от реакциите на всичките ми роднини,като им споделих днес и вчера са 2 момченца:  Реакции:
-Дупе да Ви е яко.. - УЖАС.. -как можахте 2 момчета   -ее не можахте ли поне едното да беше момиче  -стягайте се   - и сега как ще ги гледате...
Един не каза нещо хубаво..Sad  Е толкова ли ще е страшно бе мама му стара, на 30 години сме вече 2 деца ли не можем да отгледаме,толкова страдани и чакани  Sad

# 133
Edno momiche, Poly честити момченца  Hug, засега нашият татко само тайно се надява за момченце, не обръщайте внимание на приказките на роднините. Братовчедът на мъжа ми има 2 момченца, а баща му т.е.дядото на децата казвал дано да ти се паднат две палави като тебе и резултат - близначета, естествено после всички много им се радваха. Така че като се родят друго ще приказват, пък и хубавото е че порастват двечките наведнъж, а при нас сега след 5 год. всичко отначало с бременността и бебешките истории.
Ох, за рубеолата и аз знам, че е най-опасно дано след НГ не се появят и другите видове шарки в градината.
Lili, a ти пуска ли си изследвания за скарлатината?

# 134
edno_momiche не се ядосвай от давна съм разбрала че,от роднини особен но от най близките да не очаквам добри реакции или одобрение  Twisted Evil вярно има и страхотни родители които са винаги да тебе и те подкрепят но нали знаеш човек не може сам да си ги избира  Peace
Август месец си мислехме че,може да съм бременна и понеже на шега си говорихме по рано за тази таблица китайската за определяне пола на детето и ни се падаше Септември женско познай майка ми какво ми вика "е хубава работа сега неможахтели да изчакате до септември че,да е женско" #2gunfire е на такъв отговор какво му казваш? Като стана ясно Октомври че съм бременна то голяма радост щото щяло да е момиче Laughing и още ред др."бисери"къде смешни къде неприятни.
Гледай да не се ядосваш  и най-важното е че,вие двамата с таткото сте щастливи и ще имате две прекрасни момченца на лято  Hug

Общи условия

Активация на акаунт