Момиченце или момченце ще е ЮНСКОТО детенце? Тема №14

• 18 530
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
greenlife , това сиропче е същото като витамините, дори може би е даже малко по-концентрирано.
Щастлива Бубичка , кафе не съм преставала да пия, всяка сутрин по едно 3 в 1.
Още първият път като забременях и лекарката ми каза,че  може по едно редичко кафе с мляко на ден, даже за такива като мен с много ниско кръвно даже е препоръчително.

Що се отнася до автобусите,онзи ден съм в трамвая с една приятелка тя казва на един човек"Ако обичате жената е бременна"а той я поглежда и казва"Ми и аз съм бременнен бе госпожо" Shocked Shocked!

Хахаха, по този повод една случка от първата ми бременност- Това беше може би моментът, когато съм се ядосвала най-много. Пътувам си аз в трамвая, седнала съм и си чета нещо. На спирката на Централна баня се пълни разбира се с пенсионери, застава до мен една бабиера и ме потупва по рамото:"Момиче, стани. Болят ме краката". Аз негодувам защо точно мен вдига, бременна съм. А тя ми отговаря: " Бременна, хм. Ама като ти го направиха, ти беше добре, а. По гръб с вдигнати крака, а... Е сега малко права ще постоиш.
Ей, какъв скандал стана и във втората мотриса ме чуха как крещя. Mr. Green

# 166
 Здравейте.
Да се разпиша и аз днес.
За кафенцето - аз пийвам всеки ден по едно сутрин, не съм го спирала. Преди да забременея пиех и по три. На мен док и с първата бременност и сега ми каза че е добре да си пийвам по едно кафенце на ден. Аз съм с много ниско кръвно и ако не пия и това едно ми става доста зле.
За витамините - мисля този път да не пия витамини, ще си ги набавям от храната колкото мога. Сега ще ви кажа какви са ми причините за това решение. Когато бях бременна първия път по същото време беше бременна и зълва ми (децата ни са с пет дни разлика). Аз не надавах много килограми дори един месец свалих 2 кг. а тя растеше светкавично (както аз сега) Embarassed , ходихме при един и същ док. той на мен по едно време ми изписа Матерна а на нея не. Аз си ги купих пих ги, за едни месец в който ги пиех качих 3 кг. и реших, че цялата работа на тези витамини е да трупаш килца. Повече не ги пих и така. Това си е мое мнение и не го налагам на никой, всеки решава за себе си.
Edno momi4e не се връзвай на тези приказки. Наистина знам че е гадно да чуеш подобни неща от най близките си но се случва. И аз когато казах на снаха ми че съм бременна тя ме погледна и каза "ти нещо си се врътнала. как ще се оправяш с бебе и ученичка". Аз замълчах и си тръгнах, нямах думи какво да отговоря на това.  
Е приятна почивка момичета нищо че свършва вече.

# 167
Здравейте, най-сетне си качих 4 снимки с клина и блузата от Mother care. Аз съм Яна и така са кръстени снимките. Май са снимани доста от далече Sad, но дрехите са страшно удобни. А и хич не се харесвам - излязла съм като разплетена тамаджана Simple Smile
Но целта на снимките са дрешките и коремчето.
Сега ще ви чета и пак ще пиша. До скоро. Приятен ден!
Миналата бременност в 8ми месец никой не ми отстъпваше място - обръщаха си главите на страни - ужасно невъзпитано - млади мъже и жени на средна възраст!?
Благодаря на отговорилите на въпросите ми.
Greenlife, направо останах без думи като прочетох твоята случка...Е, такова нещо не бих очаквала да чуя??!!

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 16:01 от ayas

# 168
Франческа, е това което ти си чула от бабето бие всичко. Чувала съм за такива реплики но от пикльовци в пуберитета, от баба... ужас. Не че не ги знам какви са нагли тия с 10 туби дето се качват на Централна баня. На това биха и на мен ми дошли думите и бих вдигнала страшен скандал също.

ayas точно, все съм очаквала да не ми отстъпят масто, да се направят на ударени и т.н., но да ме обвинят в лъжа??? Мен това ме шашна.

Ами значи няма да прекалявам и със сиропчета, като изпия едната бутилка, следващата със 2 седмици почивка ще я изпия.

# 169
Не ядете вредни храни, а как се наяждате с невредните, че аз цял живот само с вредни  и калорични се храня??! Wink Някой спомена за баничките, ами откакто съм бременна, почти всеки ден това ми е закуската баничка с боза, два три пъти пробвах мляко с мюсли или корнфлейкс, ама след 30 мин все едно нищо не съм яла, мен просто само вредните храни ме засищат, ако може повечко тестено да има в общи линии, сега ям осново хляб със сирене и домати, краставици и лук, готвено много рядко да ми се прияде! Намразих бананите, мандарините и портокали, не ми се ядат изобщо! Ям много нитратни краставици, домати, лук просто ей така без подправки, като бонбонки!! Май единственото полезно, което ям е кисело и прясно мляко всеки ден, без мляко не мога!
 Колежките в офиса и те са на принципа храни се здравословно и преди да забременея само ми викаха, че ако ядат толкова баници колкото мен, да са станали по 100кг, пък аз съм най-яшната и най-слабата в офиса и до момента, въпреки, че вече съм +6кг отгоре! Embarassed После ще му мислим как ще ги сваляме! Mr. Green
 А за кафето гледам, че говорите нямам проблеми, защото не пия изобщо и преди не съм пила не ми е вкусно! Mr. Green Mr. Green

Оле, пък какви гърди съм отпрала не е истина, три-4ри пъти по-големи от нормалния им размер и са едни кръгли, кръгли, все едно съм си имплантирала 750-850кубика силикон, точно така стоят, като легна стоят и те изправени!! Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 17:05 от somebody

# 170
лелее аз пия вече четвърта опаковка на сиропа Хип ooooh! вярно,че не съм качила килограми,но си мисля да го спирам вече,че ако започна изведнъж да се наливам сигурно няма да се спра Laughing
И аз всяка сутрин си пийвам по едно 3 в 1,немога без него.Ако не пия по 1 такова кафенце цял ден след това ме боли глава.
А за яденето - гледам уж да се ограничавам,ама такова нещо като днес няма - 6 палачинки за закуска #Crazy ooooh! (добре,че станах в 12 и досега нищо не съм яла и се надявам това да ми е за днес цялото ядене)

# 171
  • София
момичета, преди два часа се прибрахме от пазаруване на подаръци за детето, страхотно е да му купуваш. Освен другите неща и взехме и една кукла Amore, която е като жива, прави физиономии и издава звуци като истинско бебе. Като е гладна, плаче и Габи и подава шишето, куклата премрежва поглед и след малко заспива като в началото леко прохърква. Това е идеалният начин да свикне с нашето бебе. Снощи украсявахме и елхата. Е не може да и се нарадва, само ходи и пипа играчките и разнася Дядо Коледа, който стои до нея.

# 172
Аз преди изпих за цялата си бременност две опаковки витамини.
Едната в 5-ти, едната в 7-ми месец.
Мисля и сега да направя същото.
Качвам и аз снимки на част от своите придобивки- дънки, пола и рокля.

# 173
somebody кумата ми е същата като теб. Като отидем на пицария яде два пъти повече от мен, а е 45 кг. Вие сте несправедливост на природата за всички нас, които трябва да внимаваме какво ядем, за да не почнем да се търкаляме.  Grinning  Grinning

# 174
Хахаха, по този повод една случка от първата ми бременност- Това беше може би моментът, когато съм се ядосвала най-много. Пътувам си аз в трамвая, седнала съм и си чета нещо. На спирката на Централна баня се пълни разбира се с пенсионери, застава до мен една бабиера и ме потупва по рамото:"Момиче, стани. Болят ме краката". Аз негодувам защо точно мен вдига, бременна съм. А тя ми отговаря: " Бременна, хм. Ама като ти го направиха, ти беше добре, а. По гръб с вдигнати крака, а... Е сега малко права ще постоиш.
Ей, какъв скандал стана и във втората мотриса ме чуха как крещя. Mr. Green
Много от пенсионерите са изключително нахални, а твоята случка  doh направо не е за вярване. Сигурно даже малко си викала.
 П.С. Дано не ми се сърдите, но малко се зарадвах, че и ваши роднини ви гледат "глупаво" и ви се чудят на акъла за бебетата. Мислех, че само при мен е така Grinning

# 175
Аз не бях пълна преди да забременея, но винаги ми е било трудно да поддържам оптимално тегло - главно защото много обичах сладко. Откакто забременях обаче, нямам никакви грижи с килограмите - изчезна напълно желанието ми за сладко и ми се яде готвено, салати, банички. Никак не ми се яде месо, аз и преди не ядях много. За съжаление и за риба нямам голямо желание, което не е добре. Не се ограничавам, пия и витамини, но въпреки това от началото досега съм качила само 1.5 кг. Преди изяждах по цял шоколад наведнъж без никакви грижи, сега приятелят ми като купи и със седмици се мотае вкъщи шоколада и няма кой да му обърне внимание. Имам чувството, че сега много повече съм в тон с потребностите на тялото си.
Историите за автобуси са потресаващи!
При мен всички, на които съм казала за бебето са във възторг. Сигурно защото съм на 32 и вече са се пренадали  Wink

# 176
Оооо е сега се обидих и даже се ядосах на свеки.
Обади се по телефона уж да чуе Кати, но леко-леко пита къде ще караме Нова Година.
Аз и отговарих у дома, защото не ми се излиза, а пък и от цигарения дим ми става лошо, а тя ми се изсмя "Ми така е, като искате още деца явно ще трябва да се ограничиш и да си седиш вкъщи, но не знам и другите покрай теб защо да патят." #Crazy. Явно другите покрай мен, които ще си патят, че няма да посрещнат Нова Година по кръчмите е съпругът ми, а той милият е такъв домошар, че с триста зора преди го изкарвах от вкъщи. Но важното е да ме клъвне миличката. Laughing

# 177
Здравейте на всички отдавна не съм влизла във форумаи едва изчетох всичката полезна информация.И аз вече съм 16-17гс,преди малко бях на преглед,с бебето всичко е наред и засега клонят към момиче,но след 10 дни ще разберем със сигурност,дано всичко да е както трябва.Само че отново имам проблем,високи НК клетки 20%,което не е никак малко при норма 11%.Ако има някой с моя проблем нека да пише.Имам чувството че само аз съм  с проблеми тук.Утре ще ми вливат интралипид и пак пускаме контрола.
Иначе и аз мисля че усещем бебчо вече.Някакви странни движения в корема ми и при мен предимно вечер,огато съм седнала или легнала настрани.Едва се контролирам нощем да не се пльосна по корем,но се спирам с една възглавница м-у краката. Laughing
С яденето,хич ме няма,едва предъвквам,нямам апетит.Качила ъм 1,600кг до сега.Дрехите и не са специални за бременни още,но определено са по удобни и широки.И понеже почти постоянно съм вкъщи(трябва да лежа заради ниска плацента),мъжа ми се шегува че за Коледа ще ми подари пижама. Mr. Green

# 178
Франческа за свекърва ти съм без коментар, но дънките много ми харесаха. Направо ми взеха акъла. И роклята е не им отстъпва, но аз се обличам по спортно и за това те ми харесаха особено много.

# 179
Франческа свекърва ти е за бой направо.

И аз си мисля, че вече усещам бебето, макар и рядко, сякаш матката ми потрепва леко. Имах това усещане и още отначалото, но тогава е било от разширяването явно, пък и сега е само на едно място, кот няколко побутвания много леки и изчезват. Но по нататъка котаго го усетя по-силно ще съм сигурна дали ебило това или не.

raia123 ами пробвай да се пльоснеш по корем  Grinning аз една вечер не издържах и пробвах, много ми се лягаше така. Е издържах 30 секунди само, такава болка ме сряза в гърдите. То корема не боли така но с тези пораснали гърди и настрани понякога трудно се намествам.

Общи условия

Активация на акаунт