Перник - 12

• 29 603
  • 282
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • от Луната
Ир, страхотен сладур е  Wink. А ти ако искаш да имаш цветя не го пускай, че малките са страшни вредители Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 122
здравеите мами от перник Hug
много добре е направена темата smile3501
бих искала да ви попитам от каде в перник си взехте столче за кола?малкия е на пооочти 2 години ........

# 123
lpmp аз още го чакам мъника, не съм купувала още, ама нали обикалям по магазините...
Та - в "Жълтото пате"(в киното) имат, но там всичко ми се видя малко по-скъпичко. Отзад на руския битак има м-н "Детски рай" - имаха някакви модели, ние търсехме за новородено и нямаха, но за по-големи деца имаха!И в ГУМ на третия етаж м-на бих ти го препоръчала - имаше голям избор и момчето е много отзивчиво. Столче за кола за по-големи видях и в м-на на Търговска (не му помня името, ама той май е един) - но там продавачката хич не бе любезна - питам я аз за количките, а тя си цъкаше смс по телефона и ми хвърли един каталог с думите - ей тука всичко пише  #Crazy
Дано съм ти помогнала  Peace
Те другите мами могат да ти кажат най-добре - вече имат бебчета и сигурно са купували

# 124
  • Перник
lpmp, ние купихме столче Cangaroo Journey до 25 кг. от "Жълтото пате" миналата година по това време. Струваше ок. 140 лв. ако не се лъжа. Провери и в "Палечка" (под "Зинк") - там доста неща са по-евтинки. "Жълтото пате" си е скъпичък магазин, но пък има по-голям избор  Peace

# 125
lpmp, аз пък съм виждала столчета за по-големички деца в Кауфланд и не им помня цената, но ми се върти в главата нещо между 50 и 70лв, което си е доста по-малко от 140лв. иначе на пазара в квартал Изток в магазин "Симба" имаше столчета, но не мога да коментирам цена и размери, защото не обърнах внимание. най-малкият размер, който засега ме интересува съм виждала най-евтино в магазина зад кино "Кракра" на руския битак, така че може да провериш ако са заредили твоя размер. другия вариант е Продавалника... там има всичко  Simple Smile

# 126
мн ви благодаря момичета Hug мерси

# 127
 newsm59  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, FAIRY!
От сърце пожелавам да си винаги здрава и обичана!

# 128

Честит рожден ден!Да си ми жива и здрава!Много здраве, щастие и успехи!

# 129
  • Перник
Честит роден ден, Fairy! Бъди здрава и щастлива! Обичай и бъди обичана!

# 130
Ооооо имаме си рожденничка...

Fairy ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Жива и здрава, много любов, късмет и мноооого здраве!
Мъника да Ви слуша и много да Ви радва  Hug

# 131
Ооооо имаме си рожденничка...

Fairy ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Жива и здрава, много любов, късмет и мноооого здраве!
Мъника да Ви слуша и много да Ви радва  Hug

Хайде и по една целувка да добавя от мен и Кальо.

# 132
  • от Луната
Фаяри, Честит Рожден Ден!
Пожелавам ти много здраве, щастие и любовта и разбирателството никога да не напускат дома ти
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 133
Фаяри,честит рожден ден !!!    бъди винаги здрава и щастлива! Много усмивки и успехи във всяко твое начинание !!!!!!!!!

# 134
От все сърце ви благодаря за поздравите Hug Hug

Ето да ви покажа Косето какъв бузан е станал, като надуваем е. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт