Перник - 12

• 29 595
  • 282
  •   1
Отговори
# 105
аз също смятам, че е търговия и то защото парите наистина не отиват при избрания лекар. както вече казах аз си платих доброволно, но ме е яд че малка част от парите ще вземе самият лекар, който поема цялата отговорност, а останалите ще потънат неизвестно къде. повече от ясно е че едва ли ще бъдат дадени за подобряване на условията в отделението /дано не съм права/. и защо го наричат избор на екип като аз си избрах само лекар? но в името на спокойствието и здравето на бебето 300лв си заслужават. както вече писах в нашата болница не бих се оставила в ръцете на всеки или пък да разчитам на късмет. Simple Smile

# 106
Честит имен ден на всички именници.
С гордост и здраве да носят името си!
[/color][/size]

Смятам,че е търговия понеже не трябва ли държавата да се грижи за това,по този начин ли се стимулира раждаемостта! Shocked

# 107
Честита нова Година! Да е здрава и богата на късмет и положителни емоции!

Бих могла да ти препоръчам и собствения ми мъж Laughing , но за да не стане като приказката с гарджето, няма да го направя Wink

Ами да взема аз да го препоръчам тогава - млад, красив, Mr. Green работлив, сръчен и много точен  Peace Резултатите от работата му са много добри  Peace Съпруга ми беше много доволен, но е много страхлив и не обича да ходи на зъболекър. Сега го обработвам да поднови посещенията, но е много сложна задачка  ooooh!

За раждане и такси си говорите, сега избора е толкова е голям, че коя както иска и при когото иска може да си ражда. Няма райониране, има и безплатно и скъпоплатено с вип условия. Като се информирате къде какво предлагат си избирате най-доброто за вас и толкова. Дали ще сте доволни е съвсем различна тема. Всеки има различни критерии и очаквания. Зареждате се здраво с положителен заряд и отивате с усмивка. Всяка жена се справя и всички сме родени, а не расли в градина  Grinning На всички бременни - леко раждане и здрави бебчета!

# 108
  • Перник
Честито на патерица на всички именници!
И, да почерпя - Калоян също имаше имен ден вчера  Simple Smile

# 109
Ели, изчервих се вместо мъжа ми Embarassed Laughing

За раждането съм напълно съгласна с теб. Освен това търговия може да се нарече, ако нямаш друг избор, освен да платиш. Държавата се е погрижила да ти осигури раждане, за което да не плащаш и да родиш при съответния лекар на смяна. Като искаш нещо повече, нормално е да си платиш.

Верик, не съм от центъра, в Мошино живея:)

# 110
Здравейте, мимичета!

Аз съм си кореняк перничанка, но не живея в града от повече от 10 г. Идвам си честичко, винаги когато мога (поне веднъж в месеца). Следя темата, но не редовно. Не съм писала по ред причини.....
Както и да е. Понеже темата за раждане в Перник живо ме интересува, че не се знае къде как ще ме свари, исках да питам по принцип какви са условията в болницата? Ако нямаш уговорен екип и отидеш просто ей така, как стоят нещата?

Благодаря предварително за отговорите   bouquet

# 111
ами отиваш и се молиш всичко да е наред /като навсякъде/. и тук както и навсякъде има много добри лекари, на които можеш да попаднеш и без да си си платила за избор на екип, но повярвай ми има такива, на които не би ти се искало да попадаш. важното е всичко да си е наред и Господ да е с теб и бебето пък ако ще и вкъщи да го родиш. баба ти /и моята/ да не са си избирали екип я! Laughing лошото е че условията в самото отделение не са от най-добрите /чисто битовите условия/, а и тук като навсякъде е на принципа "царят дава , пъдарят не дава", т.е. лекарите и акушерките се държат по-добре от санитарките,които постоянно са недоволни от нещо и все намират за нещо да ти се озъбят или да те нахокат. желая ти успех и леко раждане където и да ти се случи.  Peace

# 112
Аз зная само за един лекар,който не се отнася както трябва с родилките,но повечето са добри и отговорни лекари.Обстановката не е луксозна,но е много прилична на родилното е направен ремонт от ремонтирани са тоалетните и банята.Няма хлебарки.Споделям мнение от месец ЮНИ.
Да се похваля имаме си вече зъбче и то е като топче мъничко,но сладко и доста силно боцка.

# 113
пу-пу-пу какви сте сладки. скоро ще сте като зайчета. да ти е жив и здрав мъника.
по въпроса за болницата - отремонтирано е само едното крило. аз също лежах през лятото там и имах честта, тъй като патологичната бременност беше пълна, да бъда настанена в другото крило - повярвайте ми такъв ужас няма. наистина има разлика между двете крила, но неремонтираното е ... и въпреки това ще си раждам тук. някакси у дома и стените помагат. по-спокойно ми е като знам че близките ми са наоколо.  Simple Smile

# 114
Е аз влязох да раждам с екипа на д-р Лазов,много съм доволна от всичко,нямаше цигани и бях в стая с две легла.Абе аз съм си много доволна от всичко и на всичко отгоре раждането ми беше абсолютно дирижирано от д-р.А смяам,че болницата ни и специално родилното е малко по добре от някой родилни в СФ.

# 115
и аз така съм чула. дори лятото лежах с една жена, която роди към средата на 6 месец бебе 900 гр и поне към края на октомври бебето беше добре, все още в кувиозче, но вече над 2кг и се развиваше добре по думите на майката, което си е огромно постижение. трябва да се отчете.   bouquet

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 17:43 от katiado

# 116
  • от Луната
Здравей, Слънчо  Hug! Няма да се повтарям пак като описвам условията и сама можеш да се върнеш назад и да прочетеш, но моето лично мнение е че нашето родилно го бива доста, както и лекарите. Аз съм много доволна. А разликата между родилно и други отделения в болницата е огромна. В началото на бремеността пипнах вирусна пневмония и ме вкараха в вътрешно в малката сграда отзад. Е такава мизерия беше, че направо се ужасих и много се бях замислила къде да раждам, но като разбрах за ремонта си родих тук

# 117
Честита нова година на всички и честит имен ден на патерица на всички именници.Пожелавам ви да бъдете много обичани,щастливи и най-вече здрави.От известно време не съм писала във форума и искам да споделя,че вече почнах със иследванията и се записах в болницата на консултаций при д-р Йорданова.Някоя от вас дали знае нещо повече за нея.Мисля да продължа да ходя на консултаций при д-р Галева и при нея да раждам newsm12 newsm12 newsm12

# 118
Благодаря много за изказаните мнения, момичета!

С две думи и в Перник да ме завари, няма да има проблем. Като чета, положението е прилично.

bouquet

# 119
Слънчо, драго ми е да те видя и тук! Grinning Какво си се закъхарила, на теб не ти е за първи път. Знаеш как върви едно раждане. Ще ти се стори познато, ще бъдеш в пълна кондиция и ще знаеш във всеки момент какво става и какво следва. Добре е да разчиташ на лекарите при усложнения и спешност, а такива има навсякъде. Второто раждане е по-лесно и по-бързо(в болшинството от случаите). Всичко ще е наред, където и да започне  Peace Освен това София е съвсем на близо. Някои смятат, че там е по-добре, но ти ще решиш. Само не чакай последния момент, а при първи признаци се изстрелвай. Казвам го от опит.

Ели, изчервих се вместо мъжа ми Embarassed Laughing

Така ли? Я стига скромност, самочувствието е важно за успеха! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт