Перник - 12

• 29 586
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!!!!!!!!!!!
Бъдете много, много здрави, усмихнати и обичани. Нека тази година бъде спокойна и мирна, богата на блага, на щастие и на хубави преживявания.
 И да донесе много малки форумчета Grinning

# 91
Здравейте и от мен. Следя форума много отдавна, но чак сега сколасах да се запиша и аз.  Embarassed Бременна съм в 8 месец и си чакам първото бебче на през февруари, освен ако не избърза, че върви едричко. Имам въпрос към пернишките мами. Видях, че има такива раждали при д-р Лазов - аз имам същото намерение, защото ако бих се оставила изобщо в ръцете на някой пернишки лекар то това е само той. Сега обаче разбрах, че цената за избор на екип, която се плаща в болницата и до скоро беше 100лв вече е 300лв и трябвало да се плати предварително. Някой знае ли нещо повече по въпроса? И още дали има възможност таткото да присъства на раждането? Ако взема че се разстрадам, че ме боли много плаща ли се отделно евентуално епидуралната упойка и ако да колко? И изобщо ако има други освен Ирката раждали при д-р Лазов дали биха споделили как протича едно раждане при него?

# 92
katiado   Hug И аз съм в 8 месец, термина ми е за март, но и ние вървим седмица по-рано, така че може и да се засечем в родилното  Peace
И аз знаех за 100 лв, но ще питам моя лекар - тия дни и без това трябва да се виждам с него, да ми пише болничния за майчинството. То и аз искам моя си лекар да ме изражда, така че и мен ме интересува тоз въпрос! Аз съм при д-р Илиев, но сестра ми са я израждали Лазов и Милачков. По-скоро Милачков, Лазов е помагал. Сестра ми е доволна и от двамата - много са й помогнали!
Fairy - ти последно ражда, знаеш ли нещо по-въпроса за избор на екип, колко се плаща?

# 93
моето върви 20-тина дни по-рано /малко мамино слонче/. на мен Лазов ми каза, че от известно време е прието това за 300-те лева. аз току-що изпратих сестра ми да ми ги внесе така че по-късно ще пиша да кажа какво е станало.

# 94
Здравейте и честита нова година на всички ви! Бъдете здрави и много щастливи!  bouquet

Цветка, точно като отидох да раждам (на 14.11) бяха лепнали обявата, че вече изборът на екип е 300 лв. Само че само я бяха лепнали, а нищо не беше  решено официално и аз платих по старата тарифа - 100лв. Мисля, че след това все пак го приеха да е 300лв. вече.
Идеята е, че досега се плащаше 100лв. само за избор на лекар. Сега 300-те лв. са за избор на екип. С което аз въобще не съм съгласна като пациент, но хайде няма да зачеквам темата Simple Smile.
Иначе предполагам, че можеш и да платиш предварително, аз платих като постъпих в болницата, когато се разбра, че няма да родя в момент, в  който е на смяна лекарката ми.

Катя, за съжаление все още не може да присъства таткото. Поне до преди месец не можеше. Има направена и оборудвана специална вип зала за раждане, където може да присъства. Тя обаче за момента не функционира, защото вип стаята към нея не е готова, а не могат да я пуснат самостоятелно.

За епидуралната упойка моята лекарка ми беше казала, че ако раждам през нощта, няма кой да ми я направи. Но не знам повече подробности, защото аз не исках никакви упойки и обезболяващи. Даже вторият път ми беше предложила някакви общи обезболяващи, но аз и тях отказах.  Laughing

verik, ако не си си намерила още стоматолог, мога да ти препоръчам д-р Динев, работи срещу Розовия блок и по мои сведения е добър, но никога не съм го посещавала.
Бих могла да ти препоръчам и собствения ми мъж Laughing , но за да не стане като приказката с гарджето, няма да го направя Wink

# 95
ами приели са го явно. сестра ми току що ми се обади и каза, че е внесла 300лв за моето раждане. и при все това пак избирам само доктор.

# 96
  • Перник
Verik, за да затрудня избора ти на стоматолог още повече, да споделя и аз  Wink преди ходех при д-р Михайлов и бях доволна от него. Откак си имам кума стоматолог естествено ходя само при нея - д-р Лозанова. Аз съм доволна от нея, кабинетът и е срещу "Зинк".

Катя, добре дошла при нас. Леко бременеене и здрав и пухкав резултат на финала  Simple Smile Аз не мога да ти помогна с инфо, защото раждах в София.

# 97
Честита Нова Година!!!
 да сте живи и здрави нека всичко, което ви е на сърцето да ви бъде в ръцете през новата година!

# 98
  • от Луната
Момичета, много благодаря за препоръките ви. Май клоня към Динев, че ми е близо Mr. Green
Фаяри, кой е мъжа ти. Нямам против да ми го препоръчаш smile3521.
Катя, добре дошла при нас Hug. Таткото не може да присъства, а за епидуралната ми казаха, че трябвало предварително да имаш уговорка с анестезиолог иначе в отделението не слагат без такава уговорка. Или поне беше така, когато аз раждах. Бях без избор на екип и ми се падна д-р Илиев на смяна. Доволна съм от него. Личното ми мнение за Лазов не е много добро, но като специалист съм чула, че е добър особено за секцио, но такива са и други лекари в нашето родилно. Всичко е въпрос на личен избор и с кой лекар ти ще се чувстваш най-спокойна. Това е най-важно, за да протече нормално раждането. Пожелавам ти леко раждане, а на финала здраво и пухкаво  ylinfant

# 99
Честита Нова 2009г.
Пожелаваме ви много здраве и само весели моменти през новата година,а на бъдещите майки сладки бебоци

Като ви чета по-горе голяма търговия се върти с раждането,направо ми настръхнаха косите! newsm61

# 100
Като ви чета по-горе голяма търговия се върти с раждането,направо ми настръхнаха косите! newsm61

Защо търговия, не разбирам. Confused Според теб нормално ли е да изкараш лекаря от вкъщи, често посред нощ, да стои до теб 2-3-4-5 часа  в извънработно време и това да остане незаплатено? Аз пък мисля, че 100лв. и то дадени на болницата, което означава, че съвсем не цялата част отива при тях, е направо смешно за труда, който полага съответния лекар. В крайна сметка това е въпрос на избор, ако не искаш да ги даваш, отиваш при който е на смяна и си раждаш при него, никой не те кара насила да плащаш. Peace

Верик, ще ти пиша на лични Simple Smile

# 101
Добро утро!!!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ!!!(от вчера и днес)

Честит Имен Ден на Калоян на Ирката   bouquet   bouquet

И аз да почерпя за моя Калоян (половинката  Laughing )

# 102
Добро утро!!!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ!!!(от вчера и днес)

Честит Имен Ден на Калоян на Ирката   bouquet   bouquet

И аз да почерпя за моя Калоян (половинката  Laughing )

HugАма Калоян на Ирката се казва КАЛИН. Hug
Честит ти именник да ти е жив и здрав и много да те слушка твоят Калоянчо и да ти помага в отглеждането на едно прекрасно бебче.  bouquet

# 103
  • от Луната
Fairy , благодаря ти. ти в центъра ли живееш?

# 104
Ирка, извинявай, грешка  Embarassed , ама нали пишеш Кало, та реших че е Калоян, щото аз на моя така му викам   bouquet   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт