Перник - 12

• 29 593
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
Лелееее колко е готин Косето Босето Joy Да ти е жив и здрав Фаяри. Моля ти се да го ухапеш и по двете бузи от мен. Laughing
На теб от сърце пожелавам цял живот здраве на гръба си да носиш, почивка от щастието да просиш и да останеш без сили от обич.  bouquet

# 136
  • от Луната
Много е сладък, нащипкай го от мен по надутите бузки   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 137
Косето  е голямо сладурче.Да го нацелуваш и от мен.

# 138
И Косето и Кальо и всички. Завиждам ви бузанковците. Моя Вики е като притка.

# 139
Fairy, поздравления и от мен на патерица! Много спокойствие и усмивки ти желая! Бузанчо спинка в щастливата и уморена поза  Grinning Много е сладък  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 140
Честит рожден ден на патерица Fairy nbirthday. Много ти е сладък бузанчо да ти е жив и здрав и много да те радва.

# 141
  • Перник
Fairy, много е сладък бузанчо  Heart Eyes Само за щипане  Simple Smile

Да ви питам, къде мога да намеря официален тоалет за Калоян, че на 8.2 ще е шафер?

# 142
Светле, аз на Вики му взех такъв тоалет от детския магазин в Квартала на пазара до пощата.

# 143
# 144
Светле, аз на Вики му взех такъв тоалет от детския магазин в Квартала на пазара до пощата.

Само че този магазин се премести зад пазара вече Simple Smile.
Иначе мога да ти препоръчам и един магазин на Благой Гебрев, качваш се по стълбички, поне аз като съм търсила за Миша нещо по-официално и фръцкаво, винаги там съм намирала. Но не съм се оглеждала за момчешки работи досега.

Бузанът е нащипан и нацелуван от ваше име Laughing

# 145
Здравейте мацки  Hug
Я да ви питам, то има още време де, ама да питам: Какъв багаж си бяхте спретнали за болницата. В пернишката болница искат ли нещо по специално, освен ношници, чехли, тоалетни принадлежности, памперси за детето, превръзки/лигнин, мокри кърпички, подплънки за кърмачки. То има много готови списъци за приготвянето на багаж - но мисля че не всичко ще ми е необходимо. Та тук в Перник искат ли нещо от сорта на лекарства да си носиш, превързочни материали и др.  newsm78
А и между другото  - храна дават ли  Embarassed (аз нали съм си прасе, да питам, случайно гладна да не остана...)

# 146
Цветка, нищо специално не искат - памперси за детето, 4 на ден, нещата които си изброила и толкоз. Лигнин не ти трябва, на леглата слагат едни чаршафчета непромокаеми, няма опасност да се изцапаш, а превръзки си купи най-добре за родилки - изключително удобни са и ще ти спестят много главоболия. Храна дават на обяд и на вечеря, но е добре да не разчиташ само на нея - често е твърде гадна, а и като ти дадат вечерята в 18ч., аз поне до 22 вече съм огладняла.
За бебето трябва да им занесеш 1сапун, крем за дупе, пакет мокри кърпички и шампоан мисля, но аз последното бях забравила, не ме караха да нося допълнително, те сигурно имат тонове от тия неща.

# 147
Здравейте мацки  Hug
Я да ви питам, то има още време де, ама да питам: Какъв багаж си бяхте спретнали за болницата. В пернишката болница искат ли нещо по специално, освен ношници, чехли, тоалетни принадлежности, памперси за детето, превръзки/лигнин, мокри кърпички, подплънки за кърмачки. То има много готови списъци за приготвянето на багаж - но мисля че не всичко ще ми е необходимо. Та тук в Перник искат ли нещо от сорта на лекарства да си носиш, превързочни материали и др.  newsm78
А и между другото  - храна дават ли  Embarassed (аз нали съм си прасе, да питам, случайно гладна да не остана...)
Аз като лежах лятото даваха само обяд - поне само за това идваха да съобщават официално по стаите. Никой обаче не се възползваше от възможността да се храни там - сама си направи изводите защо. Иначе по повод на багажа моя позната която роди през октомври каза че й искали:
За бебето:
1.Памперси.
2.Сапун.
3.Шампоан.
4.Кремче Бочко.
5.Мокри кърпички.
За теб:
1.Нощници.
2.Превръзки за родилки.
3.Естествено козметични принадлежности - сапун, шампоан и т.н.
4.Кърпа за бърсане.
5.Аз съм си приготвила солети, шоколад и минерална вода за след това, че да не загина докато ми донесат ядене близките  Laughing .
6.Взела съм си и чаршафи, че лятото искаха ако имаш твои да ти сложат /слагат и техни, но са изпокъсани/.
7.Тогава видях, че родилите момичета лежат върху едни от тези постелки, дето се използват за преповиване на бебето /непромокаемите/ та съм си взела една такава. Не знам може и от там да ги дават, не се сетих да попитам.Явно се прави си идеята да не изпоцапаш всичко живо ако протечеш.
8.Хубаво било да си носиш твоя самобръсначка, защото там ей така профилактично ти теглели един бръснач, дори и да си се оправила сама и нали се сещаш че не ползват нова самобръсначка за всяка. Дезинфекцирали ги нещо ама... аз съм малко гадежлива...
За лекарства нищо не съм чула, но по-добре да допишат списъка раждали вече мамчета, че аз все пак ти го предавам само от слухове и на база собственият ми приготвен вече багаж.

# 148
Чаршафи вече не искат, даже ако си донесеш, ти ги връщат, така че няма смисъл да си ги слагате  в багажа. Явно имат нови, защото на мен ми ги смениха доста пъти и нито веднъж не бяха скъсани Simple Smile.
Постелките, непромокаемите, също те ги дават. И аз носех, но те ми казаха, че няма нужда, имали си, все пак им ги пробутах, защото не ми се връщаха обратно Simple Smile.
Допълнително поне мен не ме бръснаха, казаха, че добре съм свършила работата Laughing

# 149

Допълнително поне мен не ме бръснаха, казаха, че добре съм свършила работата Laughing

Искрено ме зарадва. В тази връзка - снощи взех да получавам разни контракции придружени с болка. Е да де ама аз съм държелива на болка и с тоя тежък цикъл все се притеснявам дали ще разбера като ме почнат контракциите. Моля ви се момичета, гледам че повемето сте раждали - опишете чувството какво е. Колко е силна болката и т.н.? Само не ми казвайте "спокойно ще разбереш"? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт