"Няма време вече - МАРТ не е далече"!!!

• 18 628
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Любима, все едно аз съм го писала   bouquet   подкрепям мнението ти напълно.
Сигурни ли сте какво точно има в зехтина, който купувате от магазините?
Все пак бебешките неща се контролират строго и ако се получи реакция, може да се разсъждава на какво се дължи.
Лека вечер от мен   bouquet     bouquet 

# 196
  • варна
и аз имам силни болки в гърба в повечето случай се събуждам от тях.Акушерката ми препоръча масажи и ако искам да се мажа с фастум гел.Днес бях на преглед бебчо е 1,300 и се развива добре.

# 197
За козметика, като му дойде времето ще изберем отново Мустела! Синчето ни е  на нея от раждането си та до ден днешен!Като стана на година започнах да редувам от време на време с Бюбхен, но Мустела е по-добре за него защото е с по-нежна кожа!
Понеже се роди през пролетта му мажех тялото след баня с лосион за тяло!Зехтин и мас не съм ползвала!
На мамите с контракции - моля по-спокойно  и лежане му е майката! В 15 седмица имах зацапване и контракции и ми е ясно колко е неприятно!Все още си пия Магнерота всеки ден! От време на време имам подготвителни контракции, а с първата бременност нямах!
Болките в гърба ми са поносими, понякога и аз не мога да заспя с часове, но изтръпването на ръцете ми е мнооого неприятно защото е съпроводено и с неприятна болка в дланите и пръстите!

Лека нощ момичета и повече положителни емоции!

# 198
За мазането още не знам нищичко, както си казвам честичко говорейки си сама " Леле...аз нищо не зная за бебетата  Sad"
Но преди малко си поръчах малко нещица от Ларедут и мисля да ви се изфукам.  Joy
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8601321& … ue&ksource=-1
това е юрганчето, имам такива две и съм много доволна  Simple Smile
http://www.laredoute.fr/vente-parure-couette-papillons-la-redout … &numberpage=1
а това останалата част
И сега ще чакам с нетърпение  Heart Eyes

# 199
# 200
  • варна
лека нощ на тези който могат да спят.

# 201
Здравейте, момичета  Grinning

Аз май последните теми от тема на тема пиша  Laughing Но нямам много време да ви чета. Както винаги много пишете  Laughing

Гледам последно за козметиката пишете. И се чудите за зехтина. Аз с Маги ползвах зехтин и нищо й нямаше. Но с Елито мисля да си взема бебешко олио. По-удобна е опаковката. Иначе според мен е все тая  Peace
Определено ще започна със СебаМеб. Може да взема и едно олио на Хипп за проба.
Но ще почакам до другия болничен януари месец. Че парите от сегашния вече отидоха за подаръци за каката  Crazy Сега понеже е пълно с играчки и намаления, накупих подаръци и за рождения ден през март. И без това тогава няма да ми е до това  Laughing

Да се включа и аз към оплакващите се от болки в гърба. Но аз май сама си го прося, като се сетя колко торби пренесох + чистене и подреждане  Laughing
Като се наканя може да щракна някоя и друга снимка да ни видите къщурката  Grinning

Аз покрай подаръците не се стърпях и купих една бебешка кукла от Метро  Crazy Много сладка. С шумящи крила и крачета-дрънкалки.

Хайде лека нощ от нас  Grinning

# 202
kikoimery да покажеш реални снимки на спалното като дойдат,много е сладко  Heart Eyes
да ви се похваля с моя талант  Blush

хайде лека и от мен,ще лягам пък дано заспя

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 23:28 от baby_moni

# 203
Привет и от мен!

Не съм писала от петък май..нещо все не ми остава време..

dyMa ви е казала вече  че се видяхме в ТК/при един доктор сме и почти ни съвпаднаха часовете/.Ей някаква лудница беше,явнов всички искаха да минат на УЗ преди празниците,та да ви кажа че за 7 мин.ме прегледа,взе ми ваг.натривка,оформиха ми докумените и ми дадоха час за следващия мес. Joy Няма такъв преглед..всичко на тагадък,успях обаче да попитам всичко което исках.Беборана вече е главично/напоследък ужасно много ме рита/всичко е внорма,пак сме седмица-две напред.Не съм питала колко е дълга и колко тежи-щом всичко е ок с нея,води и плацента-не ме интересува друго,нека си расте поне 3кг.да се роди. Heart Eyes

Наистина сега по магазините е нещо страшно,в петък като бяхме в Джъмбо не беше така,пак имаше хора,но не и навалица-на касите минахме за 10-ина мин.Обаче пари да ми дават сега не влизам там. Stop Добре че бяхме двете с dyMa та ми помогна,уж нямаше да взимаме количка,пък то какво стана-като се нарамихме с покупки и двете,едвам ги довлачихме до изхода. Crazy Взех на каката много хубава кухня и комплект закуска с чашки,чинийки,зеленчуци и т.н.,търсих и бейби Анабел но не открих,добре че баща ми беше по това време в друг магазин та му се обадих и я купил от там.Мисля че каката ще остане доволна,а и ще потренира малко с хранене,сменяне на памперси и всички "благинки",с които ще трябва да свикне щом се появи литъл систър. Wink

Аз съм в трескава подготовка за РД+Бъдни вечер,а на  Коледа сме канени в баща ми,щял да готви"нещо специално" ама мъжа ми не ми казва нарочно какво,той винаги премълчава щом иде реч за някаква храна. Simple Smile Викам му споко бе,нали знаеш,че всичко гньетем,дали сега или по-късно няма опасност не ми хареса.. Mr. Green
Днес четейки в кулинарния се вдъхнових за една пита и отидох да си купя сито,брашно и мая.Нямам амбиций да се меря със свеки/нейните погачи винаги са страхотни,по една педя високи,с пиленца букви и т.н./обаче ми се щеше да спретна и аз нещо такова.Ще правя и постни сърми с праз и маслини,а баницата с тиква ще е готова/в къщи освен мен никой не е фен на тиквата/колкото,да се каже че има на трапезата.С ошава същата работа,на детето обаче всичките приготовления са и много интересни,и най-вече заради нея ги правя.Искам от година на година да запомня тези традиции и един ден и тя да рзказва на нейните деца кое как и защо се прави. bowuu Виждам разликата при мъжа ми-неговата майка хич не спазва обичаи/освен по разни задушници/и примерно за Бъдни вечер у тях не се пости,не украсяват елха/аз за 6 г.поне не съм видяла/и въобще са ми много странни и скучни!Затова още повече се амбицирам да предам това,което знам на моите деца! Peace

Щях да пиша по текущите въпроси... newsm78

А да,някой питаше за уреда за затопляне-специално кърмата не се размразява в уреди или МВ,а се оставя на стайна Т.

За зехтина - много е наивно да се смята, че е изключително полезно да се ползва. Съгласна съм със Зелено човече, че това е продукт, пеработен за готвене, не за козметични цели, камо ли пък за бебе. Да не говорим, че запушва порите, не хидратира кожичката и т.н. При наличието на толкова богат избор бебешка козметика, разработена и съобразена със съответните нужди, аз лично нямам намерение да поливам детето с мазнини за готвене, но разбира се всеки сам си решава и преценява.

Ей това страшно ме развесели. Laughing
Момичета,задавате си отговори.. Wink Нима нещо,което е направено за ядене,би могло да навреди на кожата? Wink Колко от безбройните кремове,лосиони,млека и т.н. можете да сложите на трапезата? Crazy И аз съм с две ръце за зехтина-познат е от векове като едно от най-добрите овлажняващи,подхранващи и дори заздравяващи средства!Не случайно се използва така широко в козметичната индустрия.
Ето една малка част от неоспоримите предимства на зехтина: http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%ED%E5%F1/%D5%F0%E0%ED%E5%ED%E … %E5__20070205157/

Каката в началото я мазах с олиото на Бюбхен,после с крема и кожата и все оставаше суха/за момента беше ок,но след няколко часа все едно не беше мазана с нищо/ Започнах да я мажа със зехтин,и ако щете вярвайте, за 2-3 дни разликата в кожата и беше вече очебийна,а на пипане толкова мекичка,нищо общо с преди! bowuu
Та колко и да са пречистени бебешките млека,едва ли са по-полезни от маслината.Ааа, и в заключение да спомена,че и с предната бременност и сега нямам стрии,може и да е съвпадение,но се мажа със зехтинMr. Green bowuu

kikoimery много са симпатични завивките,нали знаеш че януари предстои едното годишно намаления в Ларедут. Wink Досега съм поръчвала все чрез приятелка,но миналата седмица си направих регистрация в сайта и го чакам с нетърпение.. smile3508

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 00:50 от БОДЛИВКА

# 204
добро утро

да ви е сладко
Роси- сетчето на гарниер го взех от Хит, но предполагам, че го има и в Билла и другите магазини. Червено малко е (така са ги опакавали), но вътре са си с нормалните грамажи.
за зехтина- аз редовно се мажа с него, особенно лятото за тен. Но бебо незнам дали ще го мажа.
Вчера имах лек спор със свекитата, но пък съм доволна, че си изказах мнението и не ми пука как ме възприемат. Joy
От нас двечките- много  Hug и   bouquet

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 09:06 от Elg

# 205
  • София
 Добрутро, мами!
 Кака ви вчера прекали с плуването и сега е с мускулна треска, но пък вечерта нямах тежест в краката, нямах нищо. В този ред на мисли Катерина78 май се оплака от разширени вени. Е, с движение се оправят.
 Кикоимери и ... Буболинка, болките в срамната кост са си най-нормалното нещо на света. Аз вече от месец и нещо ги чувствам. Явно бебокът обича да му е широко, та разтяга, разтяга...
 За стриите и аз мисля, че е до човек. Нито аз, нито сестрите ми сме се мазали. Е, аз имам стрии, те нямат. Майка ми също няма, нищо че не се е мазала с нищо. При това с първото дете ми се появиха само на гърдите, а с второто само на корема. И в двата случая бях напълняла с 18 кг. Май това колко си качил, все пак е основно.
 Що се отнася до зехтина, за да помиря двата лагера, все пак да кажа, че има два вида зехтин- единият е рафиниран, а другият- по-натурален, т.е. само пресован. Е, все бъркам "екстра върджин" или "помаче" беше рафинирания, но... Та, ако държите на витамините, трябва да се взема от студено пресования.
 Сега се подготвям психически за близки срещи със същества от трети вид, разбирайте мама. Тя беше започнала да готви още миналия петък, пък е сръчна и организирана, та можете да си направите сметка какво ме чака. Мисля, че след празниците ще трябва плуването да стане всекидневно. Те и сега ме гледат странно спасителите, а като почна всеки ден... Обаче пък мога да се похваля- вече един месец не съм качила и грам, а коремът ми се расте, значи може и да не стана слончо до края.

# 206
Добро утро!
Днес ми е последният работен ден за тази година  newsm44
Но, така ми се спи, че две не виждам! Нощес към 2ч, се събудих от такъв ритник от бебето, че направо подскочих.И се почна едно ритане, едно шаване...място не можах да си намеря. Пък ми се и повръщаше и не можех да дишам хубаво - абе с две думи:чудна нощ изкарах.
А сега да ви се похваля: вчера шефката ми направи страхотен коледен подарък: палтенце, разкроено едно такова - чудно като за бременни  Laughing
Пък и от половинката си направих подаръка, след много чуденки и умуваници - влезнах в Ив Роше и си накупувах козметика и разни мазилца, тъй че няма да остана без коледен подарък newsm10

# 207

Що се отнася до зехтина, за да помиря двата лагера, все пак да кажа, че има два вида зехтин- единият е рафиниран, а другият- по-натурален, т.е. само пресован. Е, все бъркам "екстра върджин" или "помаче" беше рафинирания, но... Та, ако държите на витамините, трябва да се взема от студено пресования.

екстра върджин---Е студено пресования!

# 208
Момичета днес със съпругът ми правим 2 години от сватбата. Черпя Ви виртуално:) Наздраве!

# 209
The_light_2008 , честита годишнина!!! Много любов и хармония във вашия дом желая! Обичайте се и се подкрепяйте до края........Бъдете щастливи!!!!  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт