"Няма време вече - МАРТ не е далече"!!!

• 18 631
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
kikoimery чак ми разбуди фантазието,иде ми всичко да пробвам  Blush

# 181
Слънце, Весели празници и най-хубавите подаръци!!!
Хайде целувки и лека вечер от мен   bouquet

# 182
  • Варна
Здравейте, тъкмо се прибрах от работа и преди да почна да се подготвям за коледното ни парти тази вечер, седнах малко пред компютъра. Хванала ме е една гадна хрема и само капките за нос Xylometazolin ми помагат да спя нощем (а не са препоръчителни за бременни). Относно болежките, не съм за оплакване, но определено виждам разлика с първата си бременност - повече се уморявам и задъхвам, повече ме боли гърба, по-трудно се навеждам, изобщо годинките явно си оказват влияние:) За стриите също съветвам мамите да продължат да се мажат и след като родят, че особено за гърдите, това е още по-травмиращ процес.... Щях да пиша още нещо, но си забравих мисълта (бременност, какво да се прави:) Весели празници на всички и дано Бог бди над семействата и бъдещите ни деца!

# 183
Здравейте от мен Hug
днес ме изписаха от МД след дълъг престой от 6 дни, видя ми се цяля вечност, мога да напиша роман за рословутия 7-ми етаж Sick
Надупчиха ми д...то с инжекции и едната вена на ръката ама какво да се прави ...
Иначе бебка е добе, но още имам контракции, трябва много да лежа, че е рано да излиза
ще прочета предната и тази тема и ще се включа по-късно пак. Поздрави!!!!

# 184
  • Варна
Така,сигурно ще забравя половината неща,но колкото толкова....
Много гадно за априлската мама,не го пожелавам на никой,и дано мамчето успее да го преодолее бързо...
За бебето и аз незнам какво да купя като козметика,но благодаря на маите които са споделили лични мнения  Hug
На болните дано бързо се оправите и да не се разболявате повече  Hug
За протокола бях на док днес,всичко ни е наред,пораснали сме точно за седмицата си,доки каза че мога да пътувам,няма проблем. И имам снимка на която бебка ни се усмихва -гледа право в нас и се усмихва -много готино ни стана на нас с таткото...  Hug
Масленките мисля да ги пробвам ако ме хване музата че малко ме мързи  Embarassed
С нетърпение чакам срещата утре с другите мами и Слънцето  Hug
sia радвам се че всичко е наред вече,а защо си била в МД  newsm78
А бебка от вчера така ме рита в ребрата,че направо не само не мога да спя ами и сълзи ми потекоха по едно време,ама не и се сърдя....особено след като ми се усмихна днес.

# 185
Здравейте!
Слънце,весело празнуване на коледата и много забавни моменти!

Аз днес си се шляех и наистина е лудница по магазините,много съм доволна ,че много от рано си напазарих за всички подаръци,та сега няма нищо да търся.

За козметиката- 1)зехтин (ври на водна баня,сипвате го в нещо удобно за сипване,майка ми го беше сложила в тубичка от боя за коса).Това единственото нещо което омазнява и хидратира кожата перфектно,и няма вариант да предизвика алергия.Всички педиатри го препоръчват.2)Шампоан си вземете т.н.от "за глава и тяло" и да е с помпичка ,много лесно с една ръка се действа.Хубави има няколко-на Бубхен,на Чико и от аптечната мрежа.Аз днес взех на Чико такъв.3)И за дупето ви трябва едино кремче против подсичане-Судокрем,На Чико(само него използвах с каката,много е добър),Бочко и др.Днес купих Судокрем http://www.sudocrem.com/bul/125.html
Не ви трябват никакви пудри.А сапуна изобщо не е удобен и постоянно се изтърва в коритото.Сапун взех само за болницата,там това искат.

Много ме ритат все по-често.И най-странното вече като вървя и постоянно ме рита много високо.
Гледах количката ,която съм избрала към настоящия момент(не знам обаче дали  е окончателен) ,та в сайта са излезли новите цветове за следващата година и нещо не ме впечатлиха,сегашните с апо-хубави.И ще умувам януари-февруари да я капарирам и да седи в магазина.

За нагревателя съм съгласна ,че не е за веднага.Но освен за млякото,за пюретата най-вече се използва,освен ако не ви се топлят пюрета на водна баня по 10мин.А за микровълнува,аз съм против-пюрето се втечнява,губят се  витамините и температурата вътре е различна,а като се разбърка добре и вече е втечнено.Но всеки си преценя.

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 20:17 от marussia

# 186
sia, стискам палци всичко да е наред Praynig Рано е още за бебчовците да излизат...сега стой и си почивай повече Hug
Момичета, имам спешна нужда от някоя мама, която има регистрация в Продавалника Praynig.Моята нещо се бъгна, а трябва да пиша на една мама за едно гащеризонче!!! Praynig

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 19:53 от Белла

# 187
  • София
Добра вечер набързо от мен  Hug За козметиката да кажа, че имах колебания, но вече избрах СебаМед. Помогна ми и едно представяне на продуктите на тази фирма на лекция на сп. 9 месеца. Категорично съм против зехтин, мас и прочие неща. Кое му е "натуралното" на зехтина от магазина  newsm78 Ами че той е преработен, за да става за ядене. Но нека не пораждам спорове, кой каквото иска, това да ползва. Дано наваксам скоро с писането на темите, ако искате, ще пусна и тук специално представянето на тази козметика.

Прегръщам ви всички и весело празнуване  Hug . Пазете се и почивайте повечко! Не знам как точно ще мога да се включвам тези дни

# 188
Категорично съм против зехтин, мас и прочие неща. Кое му е "натуралното" на зехтина от магазина  newsm78 Ами че той е преработен, за да става за ядене. Но нека не пораждам спорове, кой каквото иска, това да ползва.
Не съм съгласна ,но изобщо нямам намерение да издребнявам,нали всеки ще си хареса по нещо с което да маже.
Но педиатрите го препоръчват ,няма нищо общо с мас и темподобни бабини неща.
Дори в бебешките списанията често го срещам ,че го предлагат.
А и много бебета като започнат с алергиите към козметиките и изредят поне 10 ,минат ли на зехтин и се оправят.а той не е рафиниран и не   е химия. Копирам ти нещо да видиш  В днешно време сигурно няма човек, който да не знае, че това растително масло се получава чрез пресоване или намачкване на маслини. Така то не само запазва вкуса, аромата, витамините и всички полезни качества на маслините, но е и единственото масло от растителен произход, което може да се консумира току що пресовано.
http://zonazdrave.com/content/view/433/26/
Всеки ще си хареса,затова избора е голям.А добрите марки вече страшно много.Мустела също е сред водещите.Залагайте на изпробваните,а не на ново внасяните.

# 189
с тоя зехтин май ще си обърнем децата в храна  Joy
Белла пиши на лични аз имам регистрация,с удоволствие ще ти съдействам  Peace

# 190
Да се включа по темата!
Има много хубава детска /бебешка/козметика и за мен Себамед са едни от най добрите, но Също без да искам да влизам в спорове твърдо подкрепям написаното от marussia !!!!!!!
Малката ми принцеска беше първоначално с козметика и започна едно лющене на кожичката и преминахме на зехтин !Мнооогоо съм доволна от него !

sia,Дано всичко е наред и повече не се налага да те боцкат!
Слънце--Приятно прекарване и те чакаме да разказваш и ако има и снимков материал!

Лека и спокойна вечер!

# 191
с тоя зехтин май ще си обърнем децата в храна  Joy
Белла пиши на лични аз имам регистрация,с удоволствие ще ти съдействам  Peace
Благодаря ти, но вече те изпревариха Hug
И аз подкрепям Маруся за зехтина, въпреки че все още не съм решила как ще е при нас.Ако педиатъра каже ще го мажа Peace

# 192
зелено човече  - бих се радвала ако пуснеш информацията за козметиката за бебчета Сабамед Hug

# 193
  • София - Рим и обратно
За зехтина - много е наивно да се смята, че е изключително полезно да се ползва. Съгласна съм със Зелено човече, че това е продукт, пеработен за готвене, не за козметични цели, камо ли пък за бебе. Да не говорим, че запушва порите, не хидратира кожичката и т.н. При наличието на толкова богат избор бебешка козметика, разработена и съобразена със съответните нужди, аз лично нямам намерение да поливам детето с мазнини за готвене, но разбира се всеки сам си решава и преценява.

Сиа, стискам палци всичко да е ок отсега до март, че и аз с тия контракции вече изперквам. Бях ти писала на ЛС,

Лека вечер  bouquet

# 194
контракции контракции  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт