"Няма време вече - МАРТ не е далече"!!!

• 18 645
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
*Nikita*, мисля че аз съм тази със маслените сладки Laughing Ето и рецептата:

МАСЛЕНИ КОЛЕДНИ СЛАДКИ

Продукти:125гр.масло,75гр.пудра захар,1ванилия,1жълтък,250гр.брашно,2ч.л.какао,щипка сол.Маслото с пудрата захар се разбиват с миксер на пяна,прибавя се жълтъка и ванилията и бъркането продължава до получаването на гладка смес.Прибавя се брашното и се омесва тесто,което се разделя на две части.Към едната се прибавя какаото и се замесва отново.Може да сложиш още какао докато ти хареса цвета.Бялата и кафявата топчица се слагат в хладилник,за да се стегнат.След това върху набрашнен плот се разточват два еднакви правоъгълника.Белия правоъгълник се поставя върху кафевия,навиват се внимателно на руло и отново в хладилника за 1 час.Охладеното двуцветно руло се нарязва на кръгчета с дебелина 1см .Сладките се пекат до съвсем бледо розово. 
И аз нищо още не съм правила за Коледа, то голям мързел ме гони....като гледам поне ако Нова Година успея пак ще е добре Laughing
Между другото-в новия брой на Кулинарен журнал има доста сполучливи рецепти.Самият брой е посветен на Коледната трапеза. Peace
За козметиката-аз пък много се чудя дали да купувам олио или направо да мажа бебчето с мляко за тяло или крем. Rolling EyesНезнам къде бях чела, че олиото запушва порите и пречи на кожата да диша.Това за новородено.Като стане на 4-5 месеца може и да се използва олио.Иначе се колебая между Себамед и Мустела newsm78

baby_moni , какъв е този нагревател 2 в 1?Нещо по-специално ли прави, освен да затопля шишетата? newsm78.Иначе аз имам стерилизатор, за такъв уред не съм си помисляла да купувам...ако някой подари-тогава Mr. Green

# 166
ами не че нагревателя е 2в1 а стерилизатор и нагревател заедно Бърз парен стерилизатор с нагревател - Lindam ето такова Simple Smile

# 167
ей тъкмо се чудех у мамини освен тиквеника какво да занеса и вие с тези рецепти ми помогнахте. Ще се пробвам.
От нас лека вечер и много  Hug

# 168
zori_tv, на първа страница, където са "нашите снимки", има линк http://www.martenichki.snimka.bg/album.php?album_id=262533&view=2 . Обувчиците са в Нашите покупки, шкембака в Нашите коремчета и снимки от видеозони.
За мазилата - според мен тая пудра е напълно излишна. Аз съм ползвала олио, бебешки сапун и крем против подсичане/ Здраве или Бочко /. Сега обаче мисля малко да променя/някои неща не съм ги знаела просто/Няма да ползвам сапун, а на Бюбхен бебешкия гел "от глава до пети" се води, с пулверизатор.Много съм доволна, още го ползвам дори за каката, става наистина за цялото тяло и е много нежен, изобщо не изсушава.И другото нещо - май наистина е по-подходящо мляко, а не олио.Каката като бебе много се белеше и в момента, в който смених олиото с мляко - край, кожата и се оправи.И определено смятам да ползвам само Бюбхен, просто нямат грешка/ всъщност бях много доволна и от Пенатен, тогава цялата козметика ни беше такава/
А да ви питам - за какво ви е този нагревател? Ако кърмите - е излишен, ако бебето се храни с АМ, то се дава веднага след като се направи, не бива да стои, че да изстине и да претопляте?Аз имах нещо подобно и нито веднъж не ми се наложи да го използвам  newsm78
Белла, благодаря! Аз вече го направих и сега е в хладилника.Всъщност смесих 2 рецепти  Crazy и като чета, се получава точно твоята  Grinning Ако изобщо нещо стане, ще ги снимам да се похваля  Grinning

# 169
Аз стрии все още нямам, но целулитът... smile3515. Но това сигурно е от килограмите Embarassed Проблема със спането го имам от както не съм на работа, явно не се изморявам и ако направя грешката да легна за малко през деня после се кокоря цяла нощ. Пък да не говорим, че обикновенно като се събудя всичко ме боли и едва ставам от леглото. Но както казва мама-не се става лесно майка, пък и всичко е за бебо pregnant
Мисля след малко да направя един бърз тур по магазините тук в Плевен, само чакам мъжа да се събуди и да го изнудя да дойде с мен  Grinning (толкова сме трудни в това отношение). Приятна вечер от мен(аз надали днес повече ще успея да се доредя до компа Wink )

# 170
ами нагревателя нали може да се ползва после и за затопляне на бурканчета,за размразяване на кърмата (евентуално) ? или май тая покупка ще изчака,все пак може да е безполезна както казва *Nikita*

# 171
  • София
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
четох (имах 11 стр.) и писах ли, писах... и накрая си изгубих поста....
много ме е яд, но нямам вече нито сили, ното желания да пиша наново.
Набързо:
слънце, мерси за новата тема.
Elg, мерси за отзивите ти за очната клиника. Записах си сайта им и ще си запиша час, февруари началото... Кажи и за сетчето на гарниер - от къде мога да го купя, на много добра цена ми се струва...
Бях писала много, за и на много хора, но нямам нерви да повтарям и затова само ви прегръщам! Hug Hug Hug Лека вечер от мен и беба!

# 172
ами нагревателя нали може да се ползва после и за затопляне на бурканчета,за размразяване на кърмата (евентуално) ? или май тая покупка ще изчака,все пак може да е безполезна както казва *Nikita*

Е, не знам, нека все пак кажат и мами, които са го ползвали, но поне/за мен/ не е от нещата от първа необходимост.

# 173
и аз затова попитах,но май ще взема стерилизатор и ако ми потрябва нагревател тогава мисля да си купя,все пак има толкова много неща преди нагревателя  Peace

# 174
  • Стара Загора
Да се включа и аз за последно, че после чак в събота ще мога. Момичета на всички вас и семействата ви пожелавам весело посрещане на Коледа. Бъдете живи и здрави, много щасливи и нека на всяка една от нас мечатата й се сбъдне. Обичайте се дори и на пук. И не забравяйте, че на КОЛЕДА СТАВАТ ЧУДЕСА!!! Пожелайте си нещо!

За новата тема не се притеснявайте - ще имате. Направила съм 2 и съм ги дала на Белла - тя ще ги пусне вместо мен. Хайде останете си със здраве!!!!

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 175
  • София
Слънцето, весели празници!  Hug Hug Hug Благодаря че се грижиш за нас, да има къде да пишем, дори и когато те няма он лайн  Simple Smile Hug Всичко най-най и на теб, бебка, Митко и половинката!  Simple Smile

# 176
Слънцето, весели празници!  Hug Hug Hug Благодаря че се грижиш за нас, да има къде да пишем, дори и когато те няма он лайн  Simple Smile Hug Всичко най-най и на теб, бебка, Митко и половинката!  Simple Smile

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ОТ МЕН!!!!СБЪДНАТИ МЕЧТИ И МНОГО УСМИВКИ!!!!!!! newsm44 newsm51

# 177
slancetoo newsm51 МЕРСИ МНОГО,ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ  newsm68 newsm44

# 178
СЛЪНЦЕ, весели празници и от нас. Дано чудесата на Коледата не подминат никой.
Аз днес успях само една супичка да направя.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=346860.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=346884.0
Това намерих за коледната трапеза. Изглежда доста интересно и вкусно. Очаквам братчето, снаха ми и малкият им калпазанин, та може да ги изненадам с нещо. Така се вълнувам, че ще ги видя. От утре мъжлето е отпуска, та чааааааак до 2-ри. Много ми е готино  newsm68 newsm44.
Имаме си ново бюро и отиваме да го сглобяваме. До скооро

# 179
Слънце Весели празници и от мен!
Нека Коледа бъде незабравим празник за теб и всички мечти да ти се сбъднат, а пък били те и чудеса  Hug

Общи условия

Активация на акаунт