"Няма време вече - МАРТ не е далече"!!!

• 18 604
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
tedsan, да не сме лежали заедно без да сме разбрали. И аз бях в МД за 6 дни, всъщност на 6-тия ме изписаха. Гледай да почиваш повече и стига толкова болести  Peace

# 226
kikoimeri завивките са прекрасни,ама нещо само не френски ми говорят..а аз като пукел не разбирам... как стават поръчките от сайта,с карта ли се плаща? и има ли опция менюто да излиза на английски,че немога да се ориентирам,а има наистина доста хубавки нещица! Благодаря предварително  Embarassed

# 227
The_light_2008, честита ви годишнина   bouquet Много щастие и пълна къща с деца ви желая.
kikoimery и аз от миналия четвъртък имам тази болка в срамната кост. Относно поръчката от ЛаРедут много ми хареса. И цените са добри според мен. Дума френски не разбирам, нямам и кредитна карта и не мога нищо да си поръчам. Но ако правите някаква обща поръчка след Нова година по намаленията ще се включа и аз Simple Smile
tedsan, sia и всички останали почивайте и се глезете, че сега ни е паднало  Hug

# 228
  • София
Здравейте и от мен,
И на мен днес ми е последния работен ден преди 05.01. Само, че и аз имах "чудна" нощ  ooooh!
Сия, точно тази нощ си мислех за теб (не можех да спя и само се въртях) и се сетих, че отдавна не си писала и се помолих всичко да е наред с теб и бебчо (помня, че беше писала, че ще влизаш в МД). Радвам се, че всичко е ОК. Лежи си и си почивай, щом се налага!  Hug
Приятна среща на Пазарджишките мамита!
За зехтина, да попитам тези, които го използват - как се използва (нещо прави ли му се или директно се мажете вие или бебето) и каква марка трябва да е? ЕДИТ: Тя, дивена май е обяснила, мерси за което. Всички ли така правите?
Дърта маймуна, отдавна се каня да те питам - къде плуваш, от колко часа (ако е само на часове, както в някои басейни) и колко струва? И чисто ли е?
The_light_2008, честита ви годишнина, много да се обичате!
cvetka-koketka, честити ти подаръци, със здраве да си ги ползваш и носиш!
И аз съм с предна плацента и аз не мога да определя кое е глава и дупе и как е обърната...
tedsan, мила, радвам се, че сте ОК, но сега си почивай повечко. Стискам палци всичко да е наред от тук нататък и малката да се оправи бързо!
Айде, да минава и днес и да идват празниците. На всички ви пожелавам весели Коледни и новогодишни празници, много хубаво да си изкарате!!! Нека Бог закриля нас и семействата ни. Хубав ден и много  Hug Hug Hug

# 229
Мамчета,благодаря на всички Ви за прекрасните пожеланияSimple Smile  Hug

Относно ритничетата и аз незнам кое е краче,кое главичка ,кое дупе.
Няколко пъти ми се случва сутрин като лежа на дясно да ме рита от двете страни на корема,явно и с главата и с краката newsm78  Laughing  Grinning
По това съдя,че е странично разположен,но знам ли newsm78 може и да греша.Но то мойто бебе е много шавливо и за секунди си сменя позата(Осещам по ритниците и издутините).За това и се чудя на някои от вас, които се шашкат от сега ,че е седалищно??? То има да се врътка още много до термина ви,не се тревожете предварително. Hug
Лек ден на всички,аз ще правя тиквиник Wink чао от нас  за сегаSimple Smile

# 230
Здравейте момичета!Искам само да ви кажа , че за сега сме добре с малката принцеса!Нямам никакви болки-нито в кръста, нито в гърба, нито в костите Thinking.Надявам се така да съм до края!За стриите-нямам никъде за сега и се надявам така да си остана.
И още нещо- искам да попитам мамите които правят поръчки от Ларедута- картите им в каква валута са,трябва ли да бъде евро или лири??И аз съм харесала доста неща и искам да поръчам но за сега не съм наясно.......питам вас по вещите Laughing

# 231
няма значение валутата ти в картата каква е,те си дърпат еврото  Flutter

# 232
The_light_2008 , честита годишнина!!! !!!
И аз да питам....тоя ЛаРедут много готини неща предлага? Това ли са наистина реалните цени?Как може да е толкова евтино? Лошото е, че и аз нямам представа как става поръчването, нямам кредитна карта и френски бъкел не разбирам.Няма ли наистина опция на английски?
Ейй, много е гадно да си болен, да знаете....носът ми е толкова запушен, че изобщо не мога да дишам, никакви капки не помагат за повече от час, а и гърлото ме боли, по-скоро лимфните възли май и сливиците...кошмар, като разглобена съм, всичко ме боли, сега още повече и ходя като робокоп  Crazy
Момичета, спрете се с тоя зехтин, че работата май пак върви на голямо скарване. Кой както иска.Аз лично нямам намерение да го използвам за друго, освен за салата, но няма да убеждавам никого.  Peace
На мамите с контракции - да знаете, че са забранени до март  Naughty Почивайте си повечко!
О, бях ви обещала да снимам коледните масленки, но...няма да е този път, най-общо казано  Crazy  Joy Хем си знам,че не съм аз за тая работа, що ли се захващам изобщо. Скъсах си нервите, половината изгоряха  Crazy, за външен вид няма да споменавам. Laughing

# 233
baby mony благодмога  за отговора-значи мога от българската си карта да поръчвам!! Hug обмитява ли се нещо колета-до колко е без мито?също и доставката?и има ли значение ако го обърна сайта на английски? Hugблагодаря предварително и извинете за тъпите въпроси

# 234
мисля че няма как да обърнеш сайта на английски,но ако има как сподели че англ. ми е по добър от френския,а за митата преди да ти излезе цялата сума която ще ти вземе от картата ти прибавя някакви си 0,60 цента евро,това което ти излиза като крайна цена при поръчката-това е,няма нищо повече което се прибавя.

# 235
  • София
 Мили мамчета, влизам набързо само да пожелая на всички ви прекрасно изкарване на празниците, весело посрещане на новата година и всичко лошо да остане в старата. Много да се пазите и да си почивате. Ние още от  днес заминаваме при нашите на гости и ще се върнем чак догодина  Laughing.
 Радвам се, че са се оправили нещата при sia и tedsan. Моля ви не си давайте зор за нищо, за да си износите бебчовците до край.
 The_light_2008, честита годишнина - пожелавам ти още дълги години семейно щастие и да сте вечно влюбени.
 Приятен ден на всички Hug

# 236
Здравейте мамчета! preggo
Подготвяте ли се за коледните празници, бъдни вечер за мен е най-стойностния и истински християнски празник за това много си го обичам. Днес съм решила да си помогна с приготовленията на ястията за утре, варя ошава, ще направя зелевите сърмички и сухите чушки с боб, за утре ще оставя питката и тиквеника, обикновенно го правя с готови кори, но тази година баба ми предложи да разточи кори и сега ще бъде съвсем домашен и надявам се много вкусен, не че и аз не мога да точа но не ми се иска да си натоварвам кръста излишно, но ще чиракувам де.
С подаръците почти приключих и съм доволно спокойна, на 25 и 26 ни чакат и семейни празници, именни дни/сестра ми и мъжа/ и рожден ден/моя милост/ очертава се яко празнуване, само незнам колко ли жално ще гледам кантара в началото на другата година, за сега съм плюс 10 кг., което ме притеснява, как така главоломно ги качих чак незная, имаше един момент за седмица мисля, че бяха 3 кг., а как си вървях с малък корем, той и сега не е от най-големите, но качвам на ханш и дупе. smile3511
Относно козметиката за бебчо съм се спряла на seba med, прочетох добри отзиви а и някак си по вътрешно усещане го давам, мисля и аз да ползвам такава, четох, че било добре майката и детето да ползват една и съща.
Относно зехтина, бих ползвала при проблем с традиционната бебшка козметика, иначе сега се сещам, че душ-гела, който ползвам е  с  100% съдържание на чист зехтин, когато го видях ми се стори доста интересно а и полезно и си го купих, ползвах крема за стрии на Мама донна а сега на Матерн и за сега нямам стрии, надявам се да е така до край.
Относно болки в кръста и прочие за сега да не се хваля, но съм добре, е от време на време нещо приболява, но е поносимо, даже понякога ми се иска да скачам и да правя неща, както преди даже почти забравям, че съм бременна, много ми се иска отново да се движа активно, имам усещането, че ръждясах и имам нужда от смазване. Laughing Преди правех много коремни преси, клякания, но сега не смея, исках да ходя на йога или гимнастика за бременни, но от време на време съм с контракции и не смея да дърпам дявола за опашката.
И на мен ми е интересно как става поръчката в сайта на Ларедут, има ли опция за смяна на езика на английски, плаща ли се доставката, който знае да пише.
Ели, направлението за очен преглед гинеколога ли трябва да ти го даде или личния лекар, че аз реших да мина на този преглед за всеки случай, че имам известни проблеми с очите от дете а въобще не се бях сещала за такъв преглед, той дали е задължителен или е по желание?
Отивам да готвя cook честито на всички имащи поводи да празнуват, а на мамите, които бяха в болница пожелавам безпроблемна бременност от сега нататък и много да се пазят, глезят и си угаждат.
Лека за сега от мен и много поздрави на бебоците! newsm30

# 237
dobro_nastroenie - направлението за очен лекар ти го дава Личния ти доктор. Успех.
Нас ни пускат по-рано днес и аз ще ида да си полежа, утре имам да правя само тиквеника. Ще сме на вечеря в свекитата, а на Коледа у мамини. Днес ще надпиша картичките и ще опаковам подаръците.
От нас двете -   bouquet Hug до после

# 238
Мерси Ели, отивай да си почиваш това за сега е най-важното, аз, като по цял ден съм в къщи ще се чудя какво да правя , е една от чуденките е готвеното, ние за празниците ще сме си в къщи така, че и от тази гледна точка няма спасяване. Утре да си прекарате добре на празника!
Аз съм малко тъжна, мъжа отиде на служебен бакет, а и повечето от мамите бяха мисля, нашия служебен коледен купон по традиция го правят в началото на новата година така, че трябва да почакам. А така ми се ходеше да се повеселя, много ми е коледно настроението а няма къде да го оползотворя качествено, так ми се дивее, иска ми се да се размажа сякаш повече от всякога  rotfImbo, може би е така защото съм наясно, че състоянието не ми го позволява, а всяко забранено неща е толкова сладко, чувствам се като баба пенсионерка, на вас минават ли ви такива луди мисли през главата? newsm12

# 239
Включвам се да споделя за ЛаРедут, понеже и аз наскоро много се запалих. Този сайт ме спаси с бременни дрехи, поръчах и бебешки и са мнооооого сладки.

За да не пълня тази тема споделям два линка с вас, които ми помогнаха много:
http://www.pazaruvane.com/2007/07/la-redoute.html и темата в бг-мамма - вижте първа страници:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=358514.0

Тук ще намерите отговор на всичките ви въпроси.
И аз чакам януари, за да поръчам пак.

Хубав ден, още малко остана и после 5 дни почивка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт