Отговори
# 30
Ерика стискаме палци и чакаме да се похвалиш! Вярно, че раждането е тежичко ама после е толкова хубаво.

Аз да се похваля, че с "последния влак" успях да направя резервация за 2 дни в Хисар по празниците и ми е толкова хубаво.

Красиии твоята Ани е прекрасна, а майка ти никак не прилича на "баба", поздрави!

# 31
Ерика,ще чакаме хубавата новина  Praynig

Снежи,Весело изкарване  bouquet

Куши,6 снимка е супер   Heart Eyes

# 32
  • София
Ерика, леко раждане на систъра ти и после да се похвалиш за племенничето. Wink  Hug

Честито на рождениците! Да ви слушат и много да ви обичат. Grinning

И добре дошла и на новата мама!  bouquet

И да кажа за снощното тържество. Мина мнооого добре.   Емко си каза стихчето (малко тихичко, но го каза ), танцуваха, забавлява се детето, после беше толкова щастлив от подаръка - на момчетата камион-автовоз + малко лакомства (всичко от градината). Неговата групичка бяха облечени с черен панталон, бяла риза, папионка и ушички на зайче.   Винаги успяват да ни изненадат. Единственото кофти беше, че Дани страшно много се уплаши от костюмите, то не бе рев, чудо, какво толкова страшни му се видяха не знам. Първо влязаха групата, които ходят на латино танци и нищо, после вече дойдоха 'зайчетата' и другите костюмирани (но нямаше страшни костюми - разиграваха сценката за Рождество Христово) и като ревна това детееее.  newsm45 newsm45 Та се редувахме с баща му единия да стои навън (във фоайето и другата стая) с него. Ама беше много смешен - хем назърта да гледа, пробвах да го обърна с гръб, ама не, гледа, и хем гледа, хем ревееееее. После ги заведохме в МакДоналдс, и така, много добре си изкарахме. Имаме снимки, че и клипче (че на нашия тати това му беше първия път на тържество на Емко и беше много горд), но забравихме апарата в колата снощи.

# 33
Ерика,стискам палци всичко с раждането на сестра ти да мине бързо и леко и да се сдобиеш с най-прекрасното племенниче Hug
КУши,както винаги Вали е страшен чаровник:)))а и стази шапка-джудженце за приказ:))
Аня,невероятен позитивизъм струи от поста ти,много приятно четиво беше за мен разказа за малките зайчета и твойте герои;)))
Кокич давай насам по-любопитното,че май всичко това ни засяга особено много,че моята е един инат,едно зверче.как ще се опитомяваме не знам newsm78.Засега от разговор не разбира,от разсейване също,а и от шамарче по дупата също Embarassed Embarassed Embarassed
а вярвайте ми(сега ще изляза най-гадната майка Embarassed) ми идва на моменти да я смелям от пердах.Бая калява нервите това да имаш непослушко у дома.
Моля ви кажете-има ли и друго дете като моето да си бие главата в земята #Crazyили стената #Crazy от инат,а когато му се караш да се бие с ръка по главата.Ни се води ни се кара,това моето.Да ми е кофти да и се скарам(а го правя като забележка без повишаване на глас хем)

# 34
Erika, дано всичко да минава бързо и да се похвалиш с едно здраво и прекрасно племениче  Praynig Praynig Praynig
Брейви, страшен характер се очертава Инчето  Hug Ама доколкото знам жителите и на Самоков и Враца се славят с характера си Wink  Така, че освен да свикваш друго не ти остава - не мисля, че много ще се пречупи  Hug
Аня, браво на Емко, а любопитната страхлива душица Дани много ме развесели  Hug
Снежи, браво на теб! Пожелавам да си изкарате добре  Peace
Пебс, забравих - честита шейна! Дано Лизи да я кара дълго!
Куши, много е сладък Валето на снимките Simple Smile Страхотно джудженце!

# 35
Ох Елс4е,Елс4е, как само ме успокои бе душа Tired Joy,то не,че не трябваше да си го знам това,ама...пак по-добре от съчетанието на  македонец и шоп:)Можеше и по-зле да е работата hahaha

# 36
 hahaha Joy Брейви, можеше да е по-зле ама не е   Wink Така, че направо си на далавера  Joy Съжалявам, че не мога да ти помогна повече  Hug

# 37
Леле какъв диалог на тема характер заформихте  hahaha

Ерика виждам, че четеш - има ли вече бебе?

# 38
Още няма Всъщност незнам защото телефонът и е изключен или и е свършила батерията или е почнало раждането и тя го е изключила.Доста ми е притеснено докато не я чуя няма да се успокоя.
Това и е трето раждане и е запозната с всичко но има проблеми с кръвното и това ме кара да съм така притеснена.
Като звънне ще се отчета веднага  Hug Hug Hug

# 39
  • София
arvada, мерси за инфото!
На 1-ва стр. ще намериш линк към нашата "Библиотека". В нея, в раздел "Контакти" има Е-мейл, на който да изпратиш снимчица.
Веднага щом я получа, ще направя профила ви към нашата темичка  Hug !

Ерика  Hug  Praynig ! Чакаме хубави новини!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Брейви, много кофти това с удрянето на главата  Confused ! Не знам какво да те посъветвам, да се включат по-опитните. Тони поне разбира от "Не!"; верно, че надува гайдата веднага, но поне спира да прави това, за което съм казала "Не!"-то.

Днес направо се скапах от обикаляне за подаръци. Не купих най- хубавите неща, но поне е нещо! Още повече така бързах, защото днес било работен ден  smile3555, аз си мислех, че е почивен и слязох с колата в центъра, а там  #Crazy #Crazy #Crazy ! Така паркирах, че още се чудя как за час и половина не ми вдигнаха колата с паяк! После търчах за оперативка в работата, оттам пак на пазар, но до супер-маркета и се прибрах благополучно в 17ч. изнервена до краен предел!
Утре ще го раздавам по-мързеливо и най-накрая да си украся елхичката, че то Коледа дойде, а аз все не намирам време  Sad !
Да се похваля, че Тони има пробили два кучешки! Общ сбор на зъбките до този момент е 14  Grinning !
Утре сме на парти с дядо Коледа. Да видим как ще го приеме юнакът, дано не ревем  Rolling Eyes  Praynig!

# 40
 Peace
п.с - Брейви, сега видях,че си писала за удрянето на главата в земята ooooh! - ние сме в подобна ситуация. Когато нещо не става както желае се извива на дъга назад и се тръшва директно на земята или ако някой я държи да не си удря главата почва да се гърчи в ръцете му и да се мята като през това време се дере неистово Shocked #Crazy
От Не не разбира илипо точно не отчита Crossing Arms - от разговор също ooooh! Единствено плясването понякога пресича кризите Confused

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 19:38 от samorasliche

# 41
Привет   bouquet
Ние командировахме Яна във Велинград при майка ми и сега цялата ми къща е с главата надолу - кашони, покъщнина, опаковам та пушек се вдига. Но успях в "обедната почивка" да прочета новата тема  yes ( когато никой не ми крещи и не се катери по мен става бързо )
Kally May  Hug! Браво, че си успяла все пак да купиш подаръци. Аз нямам и минутка време, нали трябва да се пренесем до Нова година. Та май ще практикуваме размяна на пликове с парички  Mr. Green и кой каквото си хареса да си го купи сам. А елахата ще украсявам незнайно кога  Thinking
Ерика, стискам палци, и вярвам че всичко ще е наред  Peace
Пебс, честита ви шейна! Не се и съмнявам, че Лизи ще и се радва много и ще имате чудесни моменти за заснемане  Wink
Снежи, приятно изкарване!
arvadawelcome
Брейви, наистина неприятно е, че Инка си удря главата. И при нас имаше един период, в който Яна си блъскаше главата в облегалката на столчто за хранене. Дано сега не ме линчувате, но доста пошляпване отнесе и вече не прави така. Когато недоволства от нещо започва да крещи и да се извива като червейче в стола, но не си удря главата. Същия номер го правеше и с таблата на спалята и стената над спалнята, но и там вече престана. Сега се притеснявам да не започне пак, понеже ще я местим в дървено легло. Никак не искам да я пошляпвам, ама има моменти, в които не знам на кой свят се намирам  bambam
Краси  Hug Целувки за Аничка Heart Eyes
За снимките на порасналите ни палавници просто нямам думи, всички са невероятни!
Чета, че повечето наборчета вече имат над 10 зъбчета. Пък ние сме още на 6  Rolling Eyes В скоро време очаквам втория резец вдясно, двата къчешки вляво също са доста набъбнали и побелели. А кътници още няма...Нещо странно и излизат зъбите на нашта мома, не според схемата  newsm78

# 42
Понеже щеше да стане много дълго побликувах и продължавам да пиша.
Тъй като няма да мога да ползвам нет по празниците приемете моето пожелание за Коледа

Скъпи приятелки, пожелавам Ви:
ЛЮБОВ – защото без нея сърцето пустее,
ПРИЯТЕЛСТВО – защото без него душата тъгува,
УСПЕХ – защото без него егото студува,
СТРАСТ – защото без нея победа няма,
СВОБОДА – защото без нея смисълът се губи!

А сега едно нестандартно, но весело пожелание за Новата 2009 година

Вземете 12 месеца! Изчистете ги изцяло от озлобеност, завист, скъперничество и страх. Всеки месец разбийте на 30 или 31 (в краен случай на 29 или 28) дни, така че запасът да е достатъчен за една година. Поотделно гарнирайте всеки един от дните - по 1 доза работа и 2 дози радост и хумор. Прибавете три пълни супени лъжици оптимизъм, една чаена лъжица толерантност, зрънце ирония и щипка такт. След това залейте сместа обилно с любов. Готовото ястие украсете с букетче любезност и сервирайте ежедневно с веселие.
Бон апети!!!

Много здраве и весело изкарване на празничните дни!

# 43
# 44
Момичета много съм щаслива станах ляла за трети път.
Мъника се е родил наи после доста е измъчил мама но е добре и тежи 3400кг.
Сестра ми е доста изморена раждането е било тежко на сухо без околоплодни води но съм доволна ,че се отърва.
Нямам търпение утре да отида да и видя очите и тогава ще се уверя ,че е добре.
Обичкам ви Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт