Аз да се похваля, че с "последния влак" успях да направя резервация за 2 дни в Хисар по празниците и ми е толкова хубаво.
Красиии твоята Ани е прекрасна, а майка ти никак не прилича на "баба", поздрави!

Та се редувахме с баща му единия да стои навън (във фоайето и другата стая) с него. Ама беше много смешен - хем назърта да гледа, пробвах да го обърна с гръб, ама не, гледа, и хем гледа, хем ревееееее. После ги заведохме в МакДоналдс, и така, много добре си изкарахме. Имаме снимки, че и клипче (че на нашия тати това му беше първия път на тържество на Емко и беше много горд), но забравихме апарата в колата снощи. 
.Засега от разговор не разбира,от разсейване също,а и от шамарче по дупата също
или стената
от инат,а когато му се караш да се бие с ръка по главата.Ни се води ни се кара,това моето.Да ми е кофти да и се скарам(а го правя като забележка без повишаване на глас хем)

Ама доколкото знам жителите и на Самоков и Враца се славят с характера си
Така, че освен да свикваш друго не ти остава - не мисля, че много ще се пречупи 

Страхотно джудженце!
!
! Чакаме хубави новини!

, аз си мислех, че е почивен и слязох с колата в центъра, а там
! Така паркирах, че още се чудя как за час и половина не ми вдигнаха колата с паяк! После търчах за оперативка в работата, оттам пак на пазар, но до супер-маркета и се прибрах благополучно в 17ч. изнервена до краен предел!
!
!
! 
- ние сме в подобна ситуация. Когато нещо не става както желае се извива на дъга назад и се тръшва директно на земята или ако някой я държи да не си удря главата почва да се гърчи в ръцете му и да се мята като през това време се дере неистово 
- от разговор също
Единствено плясването понякога пресича кризите 
( когато никой не ми крещи и не се катери по мен става бързо )
! Браво, че си успяла все пак да купиш подаръци. Аз нямам и минутка време, нали трябва да се пренесем до Нова година. Та май ще практикуваме размяна на пликове с парички 

Целувки за Аничка