Отговори
# 60
Аница не помня дали ти честитих или се канех  Laughing та може и втори път - лека бременост и леко раждане и останалото  Laughing

Благодаря че споделихте, ами то на нас ни е за първи път май толкова спане.

Аня , Данимакс не са ми казали за да не ме притесняват и да мога да си работя  Mr. Green обаче мъжо се прибрал рано и се погрижил. И аз като се прибрах и намерих едно ревящо горкичко човече и цялото гореше и непрекъснато ревеше.

Ерика в такива случаи и аз си припомням първите мигове с дребния и не си мислех че е грозен, ами изглеждаше сърдит като беше буден и по-скоро "възмутен", а като спеше изглеждаше много добре  Mr. Green те моя първо ми го показаха спящ.

Хубав ден на всички, после пак!  Heart Eyes

# 61
Хора,благодаря ви,че споделихте за вашите дечица  и техния начин да постигнат своето Hug Hug Hug.

Ние сме по начина по който Сами описва с извиването на дъга.Ще се боря, няма да се откажа.
И както каза Кокич,най-важното и най-трудното е да ги възпитаме,както трябва.Не е достатъчно да го родиш и отгледаш,нищо не си направил ако не си го възпитал като достоен човек,уважаващ околните,  самоуверен да върви по пътя си и сензитивен към случващото се около него.Абе да са добри хора е най-важното.
Мен така ме учеха наште,когато ставаше въпрос за другар в живота-Търси да е Човек,да е добър.Друго не ти трябва.И е така...на 100%

Честито малко човече в семейството на Ерика,да е много здраво и с късмет в живота!!!

а по повод спането,днес тримата се излюпихме в 11 без 20 #Crazy #Crazy #Crazyтова не е било никога.

# 62
  • морето и сините вълни :)
Здравейте

Малииии какви тръшкания на малчуганите чета тука ooooh!

Споко!И ние сме от тайфата "тръшкащи деца мс много инат в кръвта".Че и рима му докарах

Владимир е страшно инатлив,и като нестане на неговата кляка на земята и си бие челото в земята.Абсолютно същото както и при вашите мъници.Явно им е по рождение това Joy Joy Joy Joy
Аз се правя на приятно разсеяна да види че не го забелязвам и някой път млъква и си намира нещо,някой път ми става кофти и си го прибирам да го гушкам,а някой път  ако ми е вдигнал нервите го отнася и с някое плясване по памперса и се почва още по истеричен рев.

И аз се чудя как да процедирам и в един момент осъзнахй че като се тръшне да реве и аз си слагам ръцете на лицето и почвам да се правя че рева и аз Joy Joy Joy JoyТой млъква и идва да ме гледа и да ме бие Mr. Green и ми се хили ..И така минава истерията

Незнам ваще деца бият ли ви ,обаче нас много ни налага Sick

А оня ден се убедих че мъжете хич ги няма в мисленето.Понеже Влади ме вижда че включвам и изключвам от контактите зарядните за телефоните и взел зарядното и иска да  го включи,Винаги съм му казвала че там не се пипа и има"бум-бум" и той си знае.Ама моя умен мъж що да не го качи до контакта и да му даде да ръга зарядното #Crazy #Crazy #CrazyМалии като видях,че като отворих една уста ,малии сигурно на 10-тия етаж са ме чули да крещя.
И до ден днешен се чудя как може и с какъв акъл да му дава да  пипа там и да се зайграва.Аз с 100000 зора съм го научила че там има бум-бум ,а той какви ги върши.И накрая ми каза"е какво толкова е станало,искаше да включва зарядното" ooooh! ooooh!

Аз му казах че ако иска може утре и печката да запали,няма никакви проблеми. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Още нещо щях да пиша ама забравих newsm78

Ерика,честито мила  bouquet

# 63
  • Асеновград
Здравейте,момичета  Hug
Благодаря ви много за хубавите думи и комплименти  Blush Blush

Снежи, Hug Hug Hug

Охх,аз незнам къде се намирам тия дни  #Crazy не сме спали 3 нощи, кътника още не й е избил напълно-днес видях 2рия ръб,обаче е страшна мъка...Нищо не й помага,само плаче през ноща,и панадолче дадох миналата вечер- спа 3 часа и после пак се започна въртене,мрънкане  Tired а да не ви казвам по колко пъти яде..Тъкмо беше започнала само по 1 път да яде ,че и пропускаше няколко вечери,и пак като я започнаха зъбите се започна непрестанното ядене на 2 часа ooooh! Сега заспа с 300 зора.Аз съм много изморена  Tired вчера имаше и разстройство,водихме я на лекар,добре е ,педи е категорична,че е от зъба.Днес уж е по-добре,2 пъти е акала само и по-нормално...
ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИЦИ НА ПАТЕРИЦИ НА МЪЖЕТЕ НА ХЕКСИ И ВЕСИ!!!

ЕРИКА,ЧЕСТИТО 3-ТО ПЛЕМЕННИЧЕ!!! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО МЪНИЧЕТО!   bouquet
Утре сме на рожден ден на кръщелника,незнам Анито ако е такава какво ще бъде  ooooh!
Иначе относно чукането на главата в земята досега не съм имала проблем ( да чукна на дърво ),надявам се да не се сети и тя да го прави.Иначе и тя си е инатче,извива се яко на дъга,стиска юмруци от яд,изчервява се.Но като че ли взе да преминава този период и ми се струва,че вече не е чак такъв инат като преди. Praynig Praynig Praynig
АдиHug Hug много хубави пожелания-да ти се връщат и на теб  Hug Много се радвам,че се местите в по-голямо жилище,браво Simple Smile Мноого да нацелуваш Яна и от мен  Heart Eyes

Мунка
, сигурно си отспива,щом е бил с висока температура ,може би е бил изтощен и е имал нужда от повечко сън  Hug
Исках много да пиша още и да коментирам,но ще използвам да полегна малко,защото нищо не се знае  Tired Tired Tired

Лек ден на всички   bouquet

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 13:52 от Красииии

# 64
Ерика,честито тройно лелинство Hug Laughing - много ме радват семейства с повече от 2 деца.Бих искала и ние да сме от тях, но при нас се оказа сложно Confused
Ади,честито ви новичко жилище и преместване Peace
Ани, за побийването - Емата се опитва да ми посяга, но хич не я толерирам в това отношение или по точно опитвам се да и покажа,че така не трябва - хващам и ръката и я стисвам здраво или се скарвам Crossing Arms Просто се опасявам, че освен на мен ще посегне и на някой друг така и ще си изпати, а после и мене в беля ще вкара Naughty Само да не се сбием с някоя майка някъде, щото пипне ли ми някой детето, никакъв толеранс няма да има и директно превключвам на СБП/селски бой с пейки #2gunfire/
Днес майка ми остана с Ема пред входа на МЕТРО, докато се опитвахме с мъжа ми да изкупим магазина Laughing Мойта щерка веднага си намерила там обожател и аз като отидох при тях 1 момченце я гушкаше здраво и целуваше #Crazy Shocked
Мъж ми каза,че ще си купува вече пушка да я пази ooooh! Shocked

# 65
Мъж ми каза,че ще си купува вече пушка да я пази ooooh! Shocked

Сами ние вече имаме пушка, все се питах за какво ни е туй чудо, пък то защо било  hahaha Даже обучение на баткото се провежда, да е подготвен.

Ерика честито племенниче! Емилио ще бъде "бати"!

# 66
Ерика, честит ви нов член на семейството! Да расте здрав, хубав и умен и много радост да ви носи!

Аница, честито! Лека бременност и раждане!
Мунка, по повод Т-та - ако сте били преди десетина дена ваксината против морбили може да е реакция от нея. Нашата доки специално ми обърна внимание, че от тази ваксина реакцията идва със закъснение, от 5-тия до 15-тия ден след като е бита. Можело да има висока Т-ра, разстройство, хрема, зачервено гърло. Дано да е било от ваксина и синеокото ти коте вече да е добре. Целувки за Вали от нас с Яна  Heart Eyes
Бързо оздравяване на сладката София и на мама!
Ани, защо не си купите обезопасители за контактите. Така и да отиде да пипа Влади поне ще си спокойна, че нищо няма да се случи  Peace

Аня, вярно че е хубаво да се премести човек на по-широко. Ама ако знаеш колко ми се искаше да си е наше, но пак е квартира Tired Изпуснахме момента за теглене на кредит и сега ще чакаме докато се нормализират нещата, а не виждам това да стане по-рано от 2-3 години  Rolling Eyes

Да ви се оплача от моята щерка. Преди малко по скайп се видяхме, а тя никаква реакция моля ви се  Crossing Arms Брат ми беше и дал едни играчки и тя тях си гледаше. Е, даде ни целувки и каза веднъж "мамоуу", но толкоз. Явно не и липсваме много...Интересно ми е как ще реагира като ни види на живо вдруги ден.

А пък аз днес станах в 12,30ч  Embarassed  Embarassed  Embarassed Вчера празнувахме навършването на 2г. на дъщеричката на нашите кумци. Та си постояхме до 2 часа. Много добре си изкарах, успях да се видя с хората. А като сме с Яна стоим основно в детската.
Като че ли и аз съм доста изтощена. Откакто Яна е при баба си по цял ден ми се спи и ми се яде  Embarassed Явно имам да си наваксвам и от двете, по много  Shocked

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора. - Да не приспахте вече малчуганите  Grinning и сега е момента мама да разпусне  Peace

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 14:26 от adi_san

# 67
Цитат
Ани, защо не си купите обезопасители за контактите. Така и да отиде да пипа Влади поне ще си спокойна, че нищо няма да се случи

Ами имаме и въпреки всичко аз не му давам да се доближава до контакта.И моя мъж  взел та  позволил на детето да ръчка с обезопасителя при това #Cussing out #Cussing out

Владимир днес е ужасно крив аз се изнервих покрай него,а сега моя мъж си хвана чукалата и отиде на кафе в колега #Cussing out.Заряза ме... Tired

# 68
Ох, Аниии... Мъже, какво друго да коментирам!
Моя пък разрешава на Яна да си вади цигари и да ги лапа  #Crazy И после се оплаква като му краде кутиите и запалките. Иначе за контакти и електроуреди не и разрешава да пипа. Но дето се вика "всеки луд с номера си". На нас да са ни здрави нервите...

# 69
Честито племенниче Ерика   bouquet Много щастие и любов да носи за цялото семейство  Hug

Добре дошла на новата мама, докато не съм забравила  Blush  bouquet

За възпитанието и аз мисля, че ще е доста по-трудно, отколкото си го представях  Rolling Eyes Обяснявам, говоря, ама много малко й влиза в главицата все още, а на моменти нямам нерви честно казано  Embarassed Пошляпвам я когато мноооого прекали, но гледам да избягвам. Тя също ни бие, направо ни налага и въобще незнам по какъв начин да реагирам за да разбере, че е лошо. С обяснения засега не става, с кавги също (много ми е чувствителна и когато й повиша тон толкова жално започва да плаче, че сърцето ми се къса  Sad), просто не съм намерила начин да общуваме ефективно все още  Confused
Ани и на мъжете се налага да обясняваме както и на децата  Peace Моя гледам днес пробва дали работи програмката за заключване на клавиатурата, застанал пред компа и с пръста на крака натиска копчето за изключване. Изгледах го много внимателно и когато се отдръпна, Криси се намести отпред и вдигна крак да натиска и тя  Joy hahaha Мъжа ми я изгледа учудено и вика "Ето това не очаквах да направи"  newsm78  hahaha Joy
Така че за всичко трябва и на тях да им се обяснява, понякога си мисля, че въобще не разсъждават като правят нещо  Thinking

# 70
Сладурчета....много ми е хубаво с вас.

Краси,ние сме същите ве4е трети ден,безумно е направо,а няма никаъв шанс да пробие скоро някой от кътниците..поне  няколко дни му трябва според мен.Дано и мине на сладунката.
Ето един коледен поздрав и от мен,преди малко една мама ме черпи с него,а аз да не пропусна сакън да прадам нататък.... http://vbox7.com/play:d203a330

Ади,прекрасни поздрави си публикувала,да ти се връщат и ти и всички тук да имате една незабравима Коледа и Нова Година...иии  да не забравите да си пожелаете нещо в наве4ерието на Коледа за догодина.

Целувки за всички отново и ви  напускам за малко по-дълго.Отивам си на Самоков момичета newsm44 newsm68  smile3508 smile3501 Умирам от щастие.Взех и шайната и утре ще я замъкна на Ридо или на Боровец да се пързаляме..

# 71
Приятнно пързаляне Брейви Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Да я лъснеш преди това отдолу с парафин че да хвърчи  яко Mr. Green Mr. Green
И леко с борчетата че да няма "бягай борче, идва скиорче" Joy Joy Joy Joy

Еййй и на мен ми се допързаля бе  мацки,като ви слушам с тея шейни и снегове дето ги чакате.Тука в таз ветровита Варна освен вятър  нищо друго няма.А как ми липсва снегът Hug Hug

Владимир днес ме заключи на терасата Shocked
Излязох да хвърля един боклук и натисна дръгката на вратата и  ме заключил.Добрече телефона в мене че звъня на мъжо ,който е в хола.И го чувам иде с мърморене"ко стана пък сега беееее"
Аз му чукам и викам"пъцльо ме заключи" Mr. Green Mr. Green
Малиии добрече беше вкъщи че незнам

опсс събуди се пъцльото Mr. Green

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 15:11 от ani-bani

# 72
  • София
Аня, вярно че е хубаво да се премести човек на по-широко. Ама ако знаеш колко ми се искаше да си е наше, но пак е квартира Tired Изпуснахме момента за теглене на кредит и сега ще чакаме докато се нормализират нещата, а не виждам това да стане по-рано от 2-3 години  Rolling Eyes
Аз помислих, че се местите на ваше  Rolling Eyes, затова казах, че сте за завиждане. Ние също не сполучихме с кредитирането, но мисля, че е било за добро за момента, с тези растящи лихви сега щяхме да се озорим. #Crazy

Не можах да изчета всичко, щото сега пък Емко натисна нещо и ми направи буквите толкова малки, че трябва с лупа да чета. А седнах уж малко на спокойствие. Whistling

# 73
# 74
  • Бургас
Привет,
днес времето тук е отврат. Ходихме да се разходим техномаркет, но такъв спринт му ударихме след Алекс, че нямам думи. Голямо тичане и не мога да хвана из рафтовете.
Брейви, приятно пускане с шейната!
Анитка, добре, че нашите дружки са високо иначе ще ктоя нон стоп заключена на терасата!
А за мъжете без коментар и моя е същия, все трябва да му казвам това или онова, сам не се сеща.
Мунка, дано от зъбките да се е чуствал Валето така и да е имал нужда от сън и вече да е добре!
Калимей, браво на твоето момче, че е оставило мама да се наспи, а пък Алекс си легна в 10 снощи и сутринта в 6.00 беше ококорен.
Хайде до скоро

Общи условия

Активация на акаунт