Отговори
# 75
  • гр.Варна
Здравейте милички! Hug

Ади, благодаря за хубавите пожелания!  bouquet
Много мили и трогателни думи! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да ти се връща всички поне стократно, на теб и твоите любими хора! Peace

Брейви, весело изкарване на празниците!   ura
Да се пуснете с шейната и заради нас, че както каза Ани-тук само ветрове да искаш. Crossing Arms
Благодарско и за твоя коледен поздрав към нас!  bouquet Прекрасен е ! Hug

Аня, радвам се,че е било хубаво тържеството на Емко и още по вече,че детето си е казало думичките.  Представям си таткото колко щастлив и доволен е бил! Peace

Красиии, наистина  е било красива приказка в детската градина! Peace Снимките са прекрасни, а синеочка-толкова доволна. Hug Hug Hug

Мунка, искрено се надявам,че Валето вече е добре и по вече няма да ви притеснява по празниците с висока Т! Praynig Praynig Praynig
Понякога наистина го правят за добро, да скрият нещо от майката, за да не се тревожи,ама май от добро става по-зле. Притесненията после са още по-големи, нищо че на момента ти ги спестяват. Thinking

ДаниМакс, дано успееш да си починеш по празниците, миличка! Peace Макар,че тогава май по вече се натоварваме отколкото разпускаме, ама хайде! hahaha

Кали Мей, златно момченце си имаш! Heart Eyes Нека винаги е така добричък с мама! Peace Честити нови зъбки!  bouquet

Относно тръшкането-моят дребчо като нещо не стане на неговата понякога ляга на земята ,ама толкова внимателно си слага главицата на земята, че чак да се спукаш от смях. #Crazy Минавата ти и яд и всичко и ти идва да го нагушкаш от любов. Hug Hug Hug

Ей го, мамин глезльо пак идва! Защо не притеснява така баща си като е на компа, ами само при мен го прави? newsm78

Айде, до после!

# 76
Браво на Кике. Мама вече си е получила коледния подарък. Да и е живо и здраво детенцето.
Лекси, защо не го фрасна тоз хубавец, дето е искал да помогне да се отървете от ненужните вещи- сладур.
Утре тръгваме за Асеновград- супер, дано се видим с Красито и малката бонбонка Ани.
Дано само снега не ни врътне някой номер, че през балкана…Иначе и ние сме стегнали шейната, дано времето позволи да пътуваме нормално.
Ааааа, болните бързо да оздравяват- празници идват, няма време за боледуване. Я  вижте мама Илияна как е щастлива, като и е здраво детенцето.
Добре дошла на новата мама.
Люска, браво на татито с приспиването на дечурлигите- и ние снощи излизахме, та баба му го гледа – прибрахме се в 02,00ч., а нашия човек тъкмо се наспа – и така до 04,00ч.
Ние утре е ходим на дядо Коледа, да видим как ще го приемем.
Веси, да ти е жив и здрав мъжо и много да те слуша. Изобщо всичко най през цялата година. Целуваме ви с Дани. На патерици, ама много късна почерпка, как да честити човек. И аз никога по мероприятия не мога да вляза в нета.
И на Хекси да и е честит рожденика. И да я слуша повечко.
Дано Ками да си изкара добре, независимо от срещата на високо равнище.
Кали, благодаря за труда ти по поддържане на септемврийския форум, какво щяхме да правим без теб, а и доста нанагорнище ти идва. Като си помисля, че напролет и аз се присъединявам, направо се чудя как ще успявам с всичко.
Момичета сложиха ни входна врата вчера- не е довършена, но вижда му се края- размерите ги взеха януари месец, сега да не разсмея някого, а.
Ерика, честито ти племенниче- да ви е живо и здраво и много да радва всички.
Снежи, весело изкарване в Хисаря, аз откога го приказвам, ама все не стигаме дотам.
Брейви, и ние се инатим докато… няма значение колко- рев, ама дране, все се каня да го оставя да видя кога е се откаже, но все не дочаквам този момент- отсега ни се е качил на главите, не знам как ще се възпитаваме.
Ади сан, благодаря за пожеланията -, а на теб незабравимо изкарване на празниците, успех с багажите, ще ти е нужен.
Мунка, и Дани спи, когато не го мъчат зъби- нека си спинка детето, значи му е добре- въпреки че аз в такива случаи ходя да проверя диша ли( сигурно ще решите,ч е не съм добре), но много рядко ни се случва такоав нещо. А когато са болнички, имат нужда да възстановят, но поне значи че са спокойни, щом могат да поспят.
Ески, ще е веселба по нова година, а аз не я и мисля- мъжо е на работа до 00, а после от 08,00ч., така че няма мърдане, дано през годината е по-добре.
Не можах да дочета, но малкия стана, а и вече е доста дълго, целувки

# 77
  • София
Ето ме след коледното парти. Гояма лудница беше - много деца и много родители.
Тони, обаче, беше над цялото събитие. Не се впечатли от нищо, искаше само да ходи. Добре, че му взех връзките за прохождане, защото като нищо в цялата лудница щеше да стане някоя беля. Та както казах, моят хубавелко изобщо не отрази събитието, както си мислех. Не се спря на едно място, изаде едно кило солетки, оскуба мустаците на дядо Коледа, взе си подаръка и туй то  Laughing !
Не минахме и без рев, но това беше накрая, когато беше вече доста изморен и разбра, че си тръгваме.
Ето малкото снимки, които успях да нащракам. Като за първи път, всичко мина доста по-добре от очакванията ми.

Някой знае ли защо в Мултиплай не ми разрешава да редактирам инфото към качени вече снимки?
Като цъкна на някоя, не ми се отваря прозорчето за редакция  newsm78 . При вас как е?

# 78
  • гр.Варна
Кали Мей, ама вярно Тонката добре си хапва на партито! hahaha А как само дърпа брадата на Дядо Коледа, направо е страшен! Joy Joy Joy
При мен се отваря прозорче за редакция- първо натискам edit, показва се цялата папка с малки снимчици, като цъкнеш върху снимката можеш и да редактираш. (малко ми е странно,че точно на теб го обяснявам, ама нали питаш... Embarassed Embarassed Embarassed)

Павлинче, весели празници и на вас и много лек път! Peace

Сега обърнах внимание ,че Жорката на Базилиск днес е рожденик. doh
Не знам дали ще ни прочете, но да е жив и здрав малкия сладур и с много късмет в живота!  bdbaloni

# 79
  • Асеновград
Павлинка, хайде дано се видим наистина този път.Имаш ми тел.,нали.Ще чакам да ми звъннеш,ако можеш  Hug Лек път утре   bouquet
Кали,и при мен в Multiply-а е така,както Люси  го описва  Peace Браво на Тони ,добре се е забавлявал май  Peace

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРКАТА!!!    bouquet
Дано basilisk се включи скоро да каже как са,че съвсем ни забрави Sad

# 80
Мунка, и Дани спи, когато не го мъчат зъби- нека си спинка детето, значи му е добре- въпреки че аз в такива случаи ходя да проверя диша ли( сигурно ще решите,ч е не съм добре), но много рядко ни се случва такоав нещо.
Леле това и аз ако знаеш колко пъти съм го правила, особено в началото  Laughing

Ей го, мамин глезльо пак идва! Защо не притеснява така баща си като е на компа, ами само при мен го прави? newsm78
Laughing точно като при нас

Елзе щях да ти казвам че скоростта на маймуната и да му я кажа все тая понеже е малък и не разбира, мисля да изчакам още един месец и пак да пробвам  Mr. Green а за диетата - той нали едва яде, а и се качва на нашия кантар та затова се майтапим че е на диета за отслабване.

Краси разгледах вашето тържество много е хубаво а Анито как гледа чаровно на една снимка - но не знам кого - някакъв бял ръкав се виждаше  Laughing И дано не я мъчат зъбките и да си нанка!
И Тошко и адашчето са много милички!

Моят още не си бие главата, сигурно защото ние все изоставаме с уменията, но пък ни шамароса с мъжо - вчера мене с нещо беше хванал, днес мъжо, но мисля че беше без да иска.

И аз забравих - добре дошла на новата мама! честито на мъжовете на Хекси и Веси!

И АдиСан мерси за хубавите пожелания!

Освен това днес си купих списанието Моето Бебеи аз да си имам Ески и Деси  Simple Smile

Весело изкарване на заминаващите!

КалиМей къв съм заплес защо ли чак сега видях вашите снимки  Mr. Green Сладурчето Тони много е пораснали какво прави дърпа Дядо Мраз за брадата ли?  Laughing

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 22:32 от [X] Мунка

# 81
Това с дишането и аз съм го правила пу пу да не чува господ.
 Praynig

# 82
  • София
Люска, Краси, принципно знам как се прави, така съм си редактирала почти всички снимки.
Но от два дена не ми отваря това въпросно прозорче, където се нанасят корекциите; само премигва нещо като рамчица на кликнатата снимка, а прозорче - нъцки  Crossing Arms ! Затова питах. Да не би да се е бъгнал самият сайт или при мен само е така.

Мунка, точно така - надърпа на дядо Коледа брадата, изяде всички солети, взе си подаръка и т'ва беше  Laughing !

# 83
Тони е №1 вика я тоя ще разревава наборчетата ,я да му ускубя брадата и мустака hahaha hahaha hahaha

# 84
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Кали Мей, щом ти примигва, да не си забранила попъп прозорчета или нещо такова  newsm78

# 85
  • София
Кушиииииии  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug !!!!!
Ама голяма съм патка  doh !
Направих си Мозилата основен браузър на компа, а тя е със защита. Интернет-Експлоръра ми отваря всичко  Party !
Благодаря ти! Имаш черпене от мен   bouquet beer !

# 86
Здравейте момичета  bouquet Не съм ви забравила, чета ви сравнително редовно, ама с писането сложно. Ние с Габи сме добре, чакаме празниците. Той си е злояд, ама с триста зора успяваме да му набутаме по нещо в устата. Само хляб с масло яде с апетит, това е за закуска. Още яде веднъж манджа която аз му готвя и вечер каша с плодово пюре. С манджите е най-голям зор. По принцип трябва да яде на обяд, ама ако му я дам тогава не хапва нищо, така че му я давам между 3 и 5 Shocked И пак със зор. От нашата храна яде с удоволствие, ама аз избягвам да му давам, първо защото често е със запръжка, и второ защото държа да го храня с био храни, а не мога да си позволя цялото семейство да яде био. А да, и 3-4 пъти на ден се кърмим. Чудя се вече как да го забавлявам, направо полудява вкъщи. Непрекъснато иска навън, а има дълбок сняг и не мога да го карам с количката. Затова май ще търся настаро триколка с големи колела. Зелувки от нас!

# 87
Мацкииии! Hug
Нещо не ми се пише тия дни! BlushТъкмо прочета и Лизи ме поведе на някъде ! Laughing
Иначе сме добре!Тя не спира да яде! Shocked Вчера я сложих на ел. кантара на етърва ми и шок- 10,800! Laughing Братовчедка й на 1,7г. е точно толкова,само 2 см. разлика! Mr. Green
Аз съм си 51,900кг. Blush Мъжо все вика отслабнала си,ама явно само психически! Mr. Green
Тази сутрин ми се видя,че 4-тото долно зъбче е почти пробило! Party Стават 8! Wink
Друго не се сещам!
А имаше... newsm78
Като се сетя пак!
Ааа,Вали и всички останали болни да се оправят и да не вдигат Т! Naughty

# 88
  • морето и сините вълни :)
Добро утроооо

Тази сутрин супер новини  за мен от Влади
Чудя се аз защо  е крив тея дни като си викам то от кътници ,ама няма нищо.И преди малко го поглеждам то му избило долно зъбе
Направо си се показал и си е цепнал целия венец.
Той като недава д аму ровя във устата чак сега видях
Зъбите ни станаха вече 7 н аброй
 Mr. Green
Днес е много хубаво времето.Слънчево направо чудно,малко хладно навън но ще отразим една разходка Peace

Лек ден от мен  bouquet

# 89
Кали Мей много ти е сладък Тони  Heart Eyes  Много ми хареса снимката с дядо Коледа, с опънатата брада  hahaha Joy

Хю и ние сме така с яденето, само дето не се кърмим, а е изцяло на твърда храна и пак не яде  Tired Не сте само вие.
Ама като имате толкова сняг пускай го в преспите да се мори, имате ли дворче, че нещо съм пропуснала   Hug Аз имах голямо желание Криси да я хвърля в снега, ама нея я беше страх  Confused Надявам се да свикне тази зима с това студено нещо по земята  Laughing

Люска  и ние сме като вас. Види ли мен на компа, започва едно висене по краката, умилква ми се, а като види че пак не е за нея цялото внимание преминава към по-строги мерки. Веднага бивам издърпана за ръка от стола и ме влачи нанякъде да си играем  Rolling Eyes А с баща си нямат проблем, той си чете нещо, тя си играе зад него с играчките....

Тези дни нещо нямам настроение. Предколедно се разболях и сега ми е едно криво такова..... Хайде да не развалям и вашето настроение  Hug  bouquet

Честити ви зъбета, лесно да пробиват   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт