Отговори
# 90
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Кали Мей  Flutter
ние пък имаме още 2 кътника, които не съм видяла как са излезли, и ако не отчитам няколкото пъпчици по дупето, които ни излизат при никнене на зъбки, въобще не е имало податки, че нещо става в устата  Party
там ми е забраненп да ровя отдавна и са някакви гимнастики като реша  Crazy
и предните два кътника така безмълвно (а дано, да не чуе дявола)
и ги направихме 11  tooth
и тук е напекло, ще се излиза на слънце  Mr. Green

# 91
  • Бургас
Привет,
Куши, много ти е готин аватара!
Тони е сташно сладък на снимките!
Честити зъбки на Влади, Лизи и Валето!
Ние вече отразихме разходка, но умрях от студ, тук е 5 градуса, но с този вятър е като -5.
Или, оздравявай и дано да ти се върне празничното настроение!
Пебси, и за теб важи сущото, пожелавм ти много весело настроение!

# 92
Здравейте  Hug

Аз докато напиша нещо  Whistling ама все набързо сядам а и тя не ме оставя или гледа бебе Айнщайн та все не идва ред.

Мирта  Hug Тошко голям сладур, а ти ми се струва че си сменила прическата.  Flutter

Тони  Heart Eyes е бил във вихъра, Дядо Коледа се е поизпотил, че ще остане без брада  Joy

Доста снимчици имаше по назад на сладурките Криска   Flutter и Анито   Flutter и на Валето  Heart Eyes и на Влади Heart Eyes всички са супер дано не пропусна някое детенце

И ние бяхме при един Дядо Коледа, ама то толкаво много хора бяха и много набързо стана даването на подаръка, че тя изобщо не разбра какво става.

Със зъбите почти приключихме излизат последните 3 кучешки наведнъж. Трудничко ги вади цяло боледуване караме покрай тях със всички екстри сополи, кашлица  Tired ама да минава веднъж вече и мисля да махам шишета и биберони да става голям човек вече  Peace но хубавото е че покрай тези сополли напоследък се научи да си духа нослето и сега е много по лесно

Стела в последно време имам добър апетит и си мисля, че се дължи на това, че всеки ден и смилам орехи и давам по няколко лъжички. Тя ги харесва

Ето снимки и от нас най-накрая да се наканя да кача  Blush

http://www.ekaterinast.snimka.bg/album.php?album_id=321376

Малко пояснение  Mr. Green

На снимката на която сме с едно момченце  Heart Eyes познайте кой е той?  Wink
А на тази където сме си показали всичките зъби ще ни извините за пълното носле  Blush  на нея крещи защото и държа ръцете за да не може да си махне фибата. Не дава да има на главата всичко маха. Мога да сложа само докато спи  Whistling . Тоест тя дава да ги сложим да се види на огледалото където задължително се целува  Crazy и после маха всичко. Laughing

А и ние купихме това кубче дето се обсъждаше много го хареса  Party мерси за идеята  Hug

Кажете къде ще празнувате нова година? Ние ще сме на бар. Танци манци  Laughing  много съм доволна, защото го предпочитам пред ресторант, където като седна на масата и цяла вечер ям, защото е пред мен и не мога да се сдържа  Laughing а и ми харесва това, че ще отидем по-късно ще мога да си приспя Стела и да съм спокойна

Айде стига толкова от мен че това го пиша от 2 часа  #Crazy а  вече 3

Hug

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 12:37 от ekaterinast

# 93
  • Бургас
Хей, Екатеринаст, много ти е готино момичето! Hug  :bouquet. Страхотни мутрички и чупки прави!
А на снимката, това е Добчо  на Наска!
Завиждам ти за новогодишното празнуване. Ние ще сме в къщи тримата, щото няма на кого да го оставим.

# 94
  • Асеновград
ekaterinast,много е пораснала Стела  Heart Eyes А момченцето как да не го познаем-Добромир   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ние за Нова година ще се събираме голяма компания в  1 апартамент,аз исках на заведение,но другите надделяха и сме там  Whistling

Ние бяхме на рожден ден,мина горе-долу добре.
На мъжа ми му расте мъдрец и само се бъзика,че ще пие Дентокинд  Laughing На Анито кътника се е показал вече целия.И така при нас,всички вадят зъби  Joy
Сега чакам майка ми да дойде и ще отидем с мъжа ми да понакупим още някои подаръци.Той мъжа ми днес почива,вчера беше на работа,изобщо неговите почивни дни са тогава,когато другите са на работа, а през истинските почивни дни той винаги работи.Добре поне че по Коледа и Нова година ще си почива  Simple Smile
Хайде изчезвам  Hug
  bouquet

# 95
  • гр.Варна
Екатеринаст, много ти е пораснало и разхубавило момиченцето! Hug Голяма сладуранка е станала Стелка! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Или, барзо да ти минават всички болежки и да си в настроение за празниците! Praynig

Красиии, безболезнено никнене на зъбките в твоето семейство! hahaha hahaha hahaha
Ползотворен пазар! Peace

Моят мъник ще ме разбие от режим-снощи заспа в 19.30 до 06.00 тази сутрин, а сега спа два часа и половина в количката. Докато излезем навън и заспива като къпан. #Crazy Сега пак няма да спи следобед и ще заспи рано, рано вечерта.

А за Нова година има голяма вероятност да съм сама с децата. Нашите ще са в Пловдив, а мъжа ми в Каварна. Там ще пее Удо Диркшнайдер (вокалиста на Ассерt). Той го боготвори.    superuu Веднъж го спрях за концерт и не ми се ще да го правя втори път.Ама като гледам какви студове се задават, може и да не отиде никъде. Много е зиморничав, горкия! Joy Joy Joy

Аз започнах от рано с подготовката за бъдни вечер.Днес сложих да варя бобче и ще го направя на фурна.Утре сърмичките и така,че да не ми се струпа всичко наведнъж.  Peace

Толкова от мен,че пак ме задърпаха за крачола. ooooh!

# 96
Стелка, Тони, Емко и Ани са големи сладури  Hug
Краси, дано на всички във вас им излизат безболезнено зъбите Wink На Мира в момента и избиват едновременно 2 кучешки зъба, но добре го понася. Явно клеевата тинктура действа Simple Smile
В тази връзка да попитам, ползвате ли вече четки за зъби, а не силиконовите накрайници? Моята зъболекарка ми каза да започна да мия зъбките с четка след като излезнат всички и сега почнах да се оглеждам за подходяща.
Илиянче, пожелавам ти бързо оздравяване  Praynig

Едни приятели ще празнуват Нова година на хижа в Балкана и така съм се размечтала да отидем с тях. Само, че ми е трудно да си представя как ще стане с дреболина, при положение, че няма път до хижата и багажа трябва да се изнася до там Thinking Както и да е имам още няколко дена да го измисля  Sunglasses

# 97
  • ВИДИН, 10 км след края на света
и на мойто мъж му расте мъдрец, но само неговото мрънкане се чува  Crazy
аз го майтапя да се намаже с калгел-а на дребчо, и без това на него не му трябва и сме мазали само 2 пъти  Mr. Green

някой може ли да даде отзив за това?  newsm78 http://family-bg.com/prX_2513.htm

сега тръгваме на разходка и гледам, на валето му няма ботушите  #Crazy забравили сме ги снощи при майка ми  doh  с половинките ще е и с чувала за крака  ooooh! Blush Mr. Green

# 98
  • София
някой може ли да даде отзив за това?  newsm78 http://family-bg.com/prX_2513.htm
Имаме подобно на това http://family-bg.com/prX_2372.htm от Джъмбо за 40 лв. Днес бях там и се отчетох с подаръците, взех им някои дребни неща, които им дадох сега и беше голяма радост, много сладки бяха, да видим на Бъдни вечер като дадем големите. На Емко взехме писта на Ферари (сигурно я сънува вече, все за писта говори), а на Дани харесах музикална масичка на Фишър прайс (Пебс, мисля, че доста прилича на вашата. Simple Smile)

За който му се гледа - малко снимков материал и от нас. Simple Smile
две клипчета от тържеството на Емко

eто и снимките Simple Smile

# 99
Лекси, Hug
Екатеринаст,страшна госпожица е станала Стела! Heart Eyes Нагушкай я от нас с Лизи! Hug
И аз го познах Добчо! Wink
Лю,и аз утре мисля да посвърша това-онова за Бъдни вечер-ошав,бобец. Wink
Аня,страхотни са клиповече и снимките! Hug Heart Eyes HugКак те гушка само сладура! Heart Eyes
А за подаръчетата-добре сте се сетили!И аз днес взех на Лизи още няколко дребни неща! Wink

# 100
  • гр.Варна
Куши, явно всички сме на вълна-зъби! Кой млечни, кой мъдреци, аз пък ходя на зъболекар, предпразнично! ooooh!

сега тръгваме на разходка и гледам, на валето му няма ботушите  #Crazy забравили сме ги снощи при майка ми  doh  с половинките ще е и с чувала за крака  ooooh! Blush Mr. Green

Важното , е че имаш резервен вариант, че иначе ще гледате само от прозореца докато дойдат ботушките. hahaha hahaha hahaha

Аня, много мили снимки и клипчета! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Всичко в градинката изглежда много красиво, а дечицата са толкова сладички! Hug Hug Hug

И аз днес купих още някоя дреболия. Почти  винаги като изляза до магазин вземам и още нещичко за децата. Направо ще се разоря, ама ми е много приятно. Peace Peace Peace

# 101
Екатеринче,Стелка е много хубава  Heart Eyes Heart Eyes,а с Добчо са голяма картинка Heart Eyes
За прическата си права  Confused и сега много съжелявам че се остригах толкова късо,ама то коса ако реша ще си прикача Sunglasses

На Емко тържеството е страхтно Heart Eyes

# 102
  • София
Здравейте, мами!  Hug Сигурно вече съвсем ме забравихте, за което сама съм си виновна  Embarassed Embarassed Гледам да ви чета поне, ама за писане все не остава време.  ooooh!

С две приказки да кажа, че ние сме добре (вече по-добре, надявам се  Praynig, след известен престой в болница с Евтим, защото преболедува от бронхиолит).

Иначе очакваме и ние празниците, макар че много-много не съм украсявала в къщи. А и честно да си призная още не мога да измисля подарък за Евтим, всичко си има, играчки вече нито имам място къде да държа, нито той особено ще се впечатли с изключение на първите 2 минути, да не говорим, че за него най-важното е да чупи  Mr. Green Въпреки, че спокойно може да мине без подарък, ще спазим традицията и ще видя какво да измисля (нещо дребно, най-вероятно).

Евтим, иначе, е много активно дете, не спира по цял ден, само тича и чупи, прави бели и опознава света. Прякорът му е "разрушителят"  Laughing Но много ме кефи като направи някой щуротия как невинно гледа, ни лук ял, ни лук мирисал, просто няма начин да му се разсърди човек...

# 103
  • морето и сините вълни :)
ДобрЮтро Tired

Тази сутрин от 6 съм станала и познайте защо Mr. Green
Дребното скочи рано,рано направооооо. Отдавна не беше ставал толковоа рано Tired

# 104
Добро утро и от мен!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт