Отговори
# 105
Първата кола на Ема Hug

# 106
samorasliche ,Ема е много щастлива в първата си кола  Heart Eyes

# 107
като състезател от формула 1 е   Mr. Green

аз искам да ви пожелая весели празници отсега понеже ще сме извън града следващите дни, да ги изкарате без тревоги, болести и инциденти, да получите много подаръци и още повече да подарите Gift  cheers  love001

# 108
Аз също искам да пожелая весели празници на всички малки и големи момичета и момчета! Бъдете  усмихнати и много позитивни!  Heart Eyes Нека новата година бъде здрава и много късметлийска!!!  Heart Eyes
Весела Коледа и щастливо посрещане на новата година!   bouquet

Аня, май ти беше писала как правиш мангото? като авокадото ли е? в смисъл да го чакам да стане член / на семейството  Mr. Green/ и тогава ли да го "изгреба"  newsm78 Хю също да се включи  Hug

# 109
  • София
Добро утро и от мен  Hug ! Пебс, благодаря за кафенцето   bouquet !
Пак спахме до 9:00ч  Blush ! Тони нещо е решил да глези мама с по-късно ставане!
Днес ми е почивен ден (за сметка на утре и другиден  Confused), но имам доста работа из вкъщи, че хич е не ми се почва.
Вчера свеки пристигна, а мъжо днес го чакам да си дойде от командировка с торбата с подаръци  smile3508 !
Ще има да опаковаме за Коледа  Grinning !
Днес ще пропуснем разходката на вън, че уж е свежо и ясно, но голям вятър бее  cold !
Новата година се очертава да си я празнуваме вкъщи! Нищо не сме организирали, а няма вече за кога. Пък и на 31-ви съм на работа, така че съвсем отпада ходенето някъде.
Зъбките ги мия все още с междинната гумена четчица, но с паста за зъби. За обикновената четка и нашата доки ми е казала след като поникнат всички зъбки  Peace !

Честито зъбче на Вали ! Нека и следващите да не ги усеща как избиват!

Стелка какво голямо момиче е станала, красавица  Heart Eyes !
И Добчо е сладур и половина!

А Ема колко е щастлива с новата си кола! Сега ще има да шофираааа  newsm01 !

Аня, много хубав празник е имал Емко!
Можеш ли да дадеш някакъв линк да видя музикалната маса от Фишър Прайс, която си харесала?

Сладка мама  Hug ! Радвам се, че писа и че всичко при вас вече е добре! Никакви болести през новата година, ей  Naughty !
Само радост около малкия палавник вкъщи  Hug !

Бягам за сега! Довечера ще ви проверя пак  Mr. Green !
Цунки!

# 110
  • София
Страхотна е! И колата и шофьорката!  Grinning Я, кажи, акумулаторна ли е или с педали? Аз вече се пооглеждам за кола и за Дани, че вече не се събират двамата в акумулаторната на Емко (чак малко съжалявам, че пролетта на взехме двуместна Rolling Eyes).

Аня, много хубав празник е имал Емко!
  Hug Hug
Мерси на всички за коментарите, и за тези в мултито. Hug Hug

За масата - една от тези двете е 1 и 2, не мога да преценя коя точно, щото са скрити в багажника на колата. Mr. Green (Тук цената е почти двойна  Crazy). Имаше и тази гъбка, май за 40 лв. newsm78

Аня, май ти беше писала как правиш мангото? като авокадото ли е? в смисъл да го чакам да стане член / на семейството  Mr. Green/ и тогава ли да го "изгреба"  newsm78 Хю също да се включи  Hug
Да, трябва да е меко, иначе е едно кисело и като сурова тиква малко на вкус.

За НГ може би ще сме с няколко семейства в една къща, но още се чудим. Най-вече ме притеснява дали ще успеем да присим децата там, че те и двамата си спят само в леглата (а, и в колата).

Аз съм вече с двамата юнака в къщи. Ще се опаковаме да ходим навън. 1swing

# 111
Аня, акумулаторна е да - по спецификация е до 6гд или тегло до 30кг Peace С родителски контрол - на това много държах Simple Smile
Определено обаче не е за 2 деца.За съжаление  няма голям избор на модели ако искаш да има родителски контрол ooooh! Понеже мъж ми се занимава с електроника смята да и прави тунинг Mr. Green - подобряване качестовто на батерията и разни други ала бала истории Crazy

# 112
  • Бургас
Привет и от мен,
Анитка, нашия герой се събуди в 3.00 и до 8 само кряка, цирика, въртя се, при нас идва, шамари ни би. Абе отврат нощ беше.
И аз ще липсвам по празниците от нета, щото няма да остане време. Така че
Весели празници на всички! Много любов, усмивки, щастие и най-вече здраве!

# 113
Мейски, Тони е страхотен на снимките и колкото да си мислиш, че не е отразил празника, според мен точно това е направил. Детето се е забавлявало много, а нали точно това е целта на подобни мероприятия  Peace Hug Много кофти, че ще трябва да работиш по празниците, дано пък за сметка на това вечерите ви бъдат с много радост, веселие, подаръци и безаварийни!  Hug

Куши, браво на Валето как ги вади тия зъби. Дай Боже, всеки му, както се казва! Grinning Все така да ги вади и за напред, а татито ви да почва гела да не стане зян!  Naughty

Честити зъбчета на всички озъбени!  Mr. Green Ние още не сме сред тях, нас продължават на ни мъчат. Горкото ми мъниче  smile3518 Вчера вечерта не е спала изобщо до сутринта, а за целия ден спа само час и 10 мин. ДОбре, че снощи си спа спокойно и сега пак спинка. Има да си наваксва милото.

Екатеринче, Стелито е страхотна на снимките! Много е пораснала и е станала още по-хубава госпожица  Heart Eyes Hug А с Добчо снимката е много яка. Жалко, че нямате още с него. Много целувки и  Hug за госпожицата от двете ни с Деси  Grinning

Аня, много хубави снимки - синовете ти са толкова големи сладури. Целувки и на тях  Hug  love001 И градината изглежда много хубава. Grinning

Весело изкарване на празниците на всички, които заминават нанякъде. И на всички останали, разбира се  Hug

Пебси, а що само с едно кафе се отчиташ? (благодарско за кИфето, де  Hug) Я бързо се отчитайте какви ги дялате напоследък. Оня твоя бонбон вкъщи няма ли някоя нова фотосесия, че съм се затъжила за нея и искам нови снимки да я видя  Heart Eyes И не се притеснявай, Деси е на същите кила - 10700. Вие с дрехите сте се мерили сигурно, значи сте колкото нас.  smile3521

Саморасличе, много ви е хубава колата, направо е разкошна. И Ема определено си я харесва  smile3521

Елси, ние още не ползваме каквото и да било за зъбките.  Embarassed Но и аз знам, че за четка трябва да са изникнали всички зъбки, а ние сме само с 8 още. Ще купувам Ненедент и аз в най-скоро време..., че поне с накрайника да почваме. А в планината с толкова малко дете, не е ли малко 'страшно'? Дават го много да се влоши времето. Помисли си, щото като си спомня миналата година как ги затрупа едни хижари точно по Нова Година и след колко време ги спасиха, тръпки ме побиват, но ти си знаеш най-добре.  Hug

Люси, по-добре, че предпразнично си на зъболекар. Така всичко кофти остава в старата година, а новата я почваш на чисто и със здрави зъбки  Peace Hug

# 114
  • София
Арвада, виждам, че четеш и използвам момента да ти кажа, че съм получила Е-мейла от теб и ще се погрижа тези дни да ви включа с Ники на 1-вата ни страничка. Надявам се, че няма да се разсърдиш, че ще се позабавя малко, но няма да ви забравя със сигурност! Голям разкош е синът ти , да го нагушкаш Hug  !

# 115
Първо да благодаря на всички майки, които ме поздравиха за добре дошла   bouquet;
разбира се, и на останалите, защото сте ми толкова полезни -   bouquet
и след това да не остана и аз по-назад с темата за зъбките.
Като ви четох тези дни, непрекъснато ми се набиваше в съзнанието темата за нови зъби, за много зъби и т.н.
На Ники му избиха сравнително рано и за един доста къс период ги направи 8. След това - пълно затишие.
И реших вчера под ваше влияние да погледна какво става в устата му. Оказаха се или две, или три нови зъбчета. Просто единият ми се струва доста голям и не съм сигурна дали е един кътник или са два. Долни, кътници. Горните според мен всеки момент ще избият.  Grinning
И както не обича да му ровичкам зъбите с накрайника, като го сложих в края на устата, при въпросните кътници, веднага спря да реве и се кротна. Сигурно има нужда от някаква чесалка. Или повече твърда храна.  newsm78
Хей, благодаря, Кели Мей /съжалявам, кирилицата ми е по-лесна/.
Нищо спешно. Въобще не сме се разбързали.
  bouquet

# 116
Хю, сетих да те питам - а вие защо не смените малко менюто, по-точно начина на приготвяне на ястията у вас? И за вас ще е много по-здравословно и щом на мъника му харесват твоите манджи за 'големи', всичко ще си дойде на мястото. Запръжките са гадно нещо, аз вече не запържвам почти нищо, много рядко го правя и съм много доволна, че направих тази промяна  smile3521

# 117
Най-сетне малко тишина и спокойствие,че да попиша.
Коледното парти мина супер,срещата със шефката също добре мина.
Аз се скъсах от път 2 дни,до София,после пак във вТ и оттам до Пловдив,Косе се опитва тук да разсруши апартамента.И на темата за боя-питай те го Косе :Как бие мама?И веднага почва да удря с ръка и да вика на-на.Та за 2 дни 2 пъти го плеснах по дупето.Баща му иначе добре се разбира с него-него го слуша,ама номерата прави на мен.
Преди малко излизахме с Веси и Жорко Hug
А следобед чакам татито и с колата ще се помотаме,иначе 2 дни го водим на ресторант и Косе хапва супичка.
Изчетох,но забравих за кой какво да пиша,че бързам,да не се събуди.

# 118
Най-сетне малко тишина и спокойствие,че да попиша.
..... бързам,да не се събуди.

Shocked заспал ли е  Shocked

мойто цвъркало спа половин час и сега сигурно до довечера няма да спи  Close обикаля стаите като изстинал кон и носи насам-натам, незнам как да събирам багажа  Close

Кам, радвам се, че се видяхме, Косето наистина си е бандит, както го описваш  Mr. Green

# 119
Кали Мей,пак заповядай! Hug И стига си се хвалила от Тони,да не чуе дявола! Twisted EvilАз така като  похваля моята и после всичко става на обратно! ooooh!
Забравих май да ти кажа колко хубав праник сте имали и Тони колко е порастнал и станал мъж! Heart Eyes Hug  bouquet
Еск, Hug Hug Hug!Ами уж сме добре.Аз от сутринта само гледам и се вторачвам в Лизи и все имам чувството,че се разболява! Rolling EyesДано не съм права! Praynig Наблъсках я с Вит.Ц,Осцилококцинум,клеева т-ра... CrazyДано пресечем нещата!
Нова фотосесия не съм правила скоро!Снощи я щракнах с еленските рогца,ама тя не дава да й седят на главата и ги маха! Laughing А понеже не излизаме много и е все с домашни дрешки,написани с химикалките,които не изпуска,та не я снимам много! Mr. GreenНо сега качвам малко и ще пусна,специално за теб! Heart Eyes Hug  Hug
ЕТО: http://pebsy.multiply.com/photos/album/14 -най-накрая! Peace
За килата-да,с дрешки беше,ама си тежи! ooooh!Аз доста се пулих,щото не изглежда дебела,а е тежка! Simple Smile Купих й и сантиметър за стена (закачихме го в бъдещата детска стая и тя само ходи и го пипа  Grinning) и я мерим 79-80см.!ДОбре е според мен! Peace
Друго няма интересно покрай нас!Ходих малко на пазар,ама мъжО го викнаха на работа и се прибрах на бързо,без половината покупки! ooooh!
По-късно той ще купува! Wink
Иначе съм на вълна ремонти и преобразяване на детската! Mr. Green Само зяпам за идеики и сейвам! Wink Пролетта мислим да я отделим малката кукла,или по-скоро да се преместим с нея в детската,а мъжО в спалнята! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт