В Добрич чакаме сняг и Дядо Коледа - приятел драг(51)

• 25 053
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Цяла Европа да разчита на една Русия. Таа са ни гепили братушките ,че .... Може и да има война с Украина  Wink

Тц.....само ние....Те имат алтернативни източници от Скандинавските страни. Само и единствено българските управници са ни докарали до там да бъдем на 100% зависими от Русия.....

Нито Украйна, нито Русия ни е виновна. Виновни са управниците,че не са се подсигурили.....

# 151
  • гр.Добрич
Нито Украйна, нито Русия ни е виновна. Виновни са управниците,че не са се подсигурили.....
Да бе, ние обичаме да сме център на вниманието с некадърността си.

# 152
  • Добрич
За пореден път доказахме, че качеството да мислим не го умеем  #Cussing out
В нашата детска градина днес беше топло. Незнам обаче, какво ще е положението утре, вдруги ден и т.н. Учителките нямаха информация. Май ще има "дървена" ваканция, но проблемът е, какво ще ги правим децата в къщи, ако вземат и тока да спрат  ooooh!
Лошо започва тази година  Thinking

# 153
  • гр.Добрич
  В  у-ще "П.Р.Славейков" днес са спрели газта !Децата са били с якетата по време на часовете.

# 154
За тези, които не спят, а за спящите за добро утро.....Ай, честито!

Мерито, ЧТК-то засега пращат само на административните абонати...Те докато се натуткат да уведомят домакинствата може и да пуснат парното. А ние в къщи по ирония тъкмо сме в батака с газифицирането Crazy и сега ще си имат основателно оправдание ooooh!

Последна редакция: вт, 06 яну 2009, 22:56 от МамиБлю

# 155
За тези, които не спят, а за спящите за добро утро.....Ай, честито!
Благодаря Mr. Green
Да си призная за мен оставането на децата в къщи не е проблем,но работещите мами как ще се справят newsm78

# 156
  • Добрич
Сурва, весела година  Mr. Green

# 157
Да ви кажа днес написах, три поста и ги изтрих всичките до един. Някак си ми се струваше, че... и аз незнам, че няма смисъл, и да се възмущаваме и да не го правим, газ няма. Управниците ни са идиоти, ще стоим на студено и ще бутаме накак шибания живот. Демек, нищо не се е променило от вчера до днес. Календара е нов, но положението все същото. И после докато се рових в нета попаднах на това...
http://vbox7.com/play:6ce28c45&ef=1
и някъде по средата на клипа се разплаках. Както бих казала аз самата, изразяването на чувствата винаги води до добър резултат. Само дето не се почувствах по добре, защото си дадох сметка, че последната година и половина абсурдите в държавата ме заливат, и вече трудно изплувам и трудно откривам собственото си самоуважение в цялата тази помия.
  И бих написала още много неща, но няма смисъл.

# 158
  • Добрич
Добро утро.
Аз изпращам Деси на училище (в Ботев е). Парното там работи, виждам пушека от комина. Не знам дали ще ги разпуснат през деня.

# 159
Обадих се сутринта в детската градина, казаха ще работят. След половин час водим детето, върнахме се. Госпожите стоят с ръцете в джобовете, деца няма. Парното спряло.
Отиваме в яслата. Връщат деца. Парното спряло Crazy...обаче там пък групата що годе в състав и я оставихме Божана...

И после докато се рових в нета попаднах на това...
http://vbox7.com/play:6ce28c45&ef=1
Sad

# 160
Добро утро!
Честит имен ден на Ванко!Кеми да ви е много здрав и да ви слушка!
Честит инен ден на всички именници!Ето какво е положението в нашата градина - сутринта към 5 са докарали 5 тона нафта и към 9 щели да носят още. Директорката каза , че газта е спряна напълно.Беше топло .
Незнам дали обаче няма да направят сборни групи с деца от другите градини - нямаха информация още.

# 161
Верно  ooooh! Ванко е именик Grinning...Креми, да ви е жив и здрав с името си!

Ето какво е положението в нашата градина - сутринта към 5 са докарали 5 тона нафта и към 9 щели да носят още. Директорката каза , че газта е спряна напълно.Беше топло .
Незнам дали обаче няма да направят сборни групи с деца от другите градини - нямаха информация още.
Ще правят сигурно. Според писмо на министъра само 10-та, 27-ма и градината в Рилци имат алтернативно отопление.

# 162
  • Добрич
Ето какво е положението в нашата градина - сутринта към 5 са докарали 5 тона нафта и към 9 щели да носят още. Директорката каза , че газта е спряна напълно.Беше топло .

Чух, че само няколко градини в града могат да минат на мазут без проблеми. А Борито е писала междувременно...
Затова мисля, че при всички случаи ще се наложи да направят сборни групи, за улеснение на родителите, които нямат варианти.
Аз имам възможност да си оставя детето вкъщи, за радост.

Честито на всички именници днес!!!!

# 163
.
Аз имам възможност да си оставя детето вкъщи, за радост.

Аз също мога да го оставя , ако ще се правят сборни групи - така ще има повече места за децата от други градини , чиито родители са заети!

# 164
Както казва мъжа ми, ударили сме кьоравото с тази шарка точно сега Grinning
Не знам как е днес в психото, където работя, вчера беше топло. Между другото, слуховете, че в болницата спряло парното бяха за вчера - някой казал, че няма да има и още от 10 часа мълвата "спря" парното в болницата, умори новородените от студ ....и така...
Гледах и аз клипа  /от Арчела/ стана ми тъжно, но и се подразник - за вкякакви инциденти, катастрофи и прочие да се обвиняват управляващите...така са поднесени, сякаш хората са малоумни, разчита се на първосигналната им реакция- ами вярно е, мамка им ...най-гнусното в тези ситуации, че представителите на опозицията като някои мародери изпълзяват и започват да глозгат...И аз съм подтисната, но не защото управляващите са ни докарали дотам, а защото всичките управляващи, като станат такива, стават един дол дренки...
И аз вчере стоях к сред колегите и се опитвах отчаяно да  вкарам малко реализъм, да не се вярва буквално на медии, но те в крайна сметка успяха да ме сугестират, че като се прибера, няма да има парно. Взех една духалка от службата, за всеки случай. И започнах да се тикосвам и аз да  пипам парното час по час...

Общи условия

Активация на акаунт