В Добрич чакаме сняг и Дядо Коледа - приятел драг(51)

• 24 728
  • 294
  •   1
Отговори
# 210
  • Добрич
Моля, ако някой има възможност да услужи с кенгуро за 2 дни, да пише. За тази вечер ще трябва.

# 211
  • гр.Добрич
Kemi, като запазваш маса в Сплендид, гледай ако може да е в горната зала, че поне камината да ни топли. Доколкото знам повечето заведения имат проблем в момента с отоплението заради газта и Сплендид също ползват газ.

# 212
  • Добрич
Да и аз мислех в горната зала да запазя  Simple Smile

# 213
  • dobrich
здравейте мами! искам да се представя- живея в добрич. имам бебе на 4м и 1/2. искам да питам може ли да му давам пасиран бабан?

# 214
Поли ако си захранила бебо не му прече банана аз по това време взех и мляко с бисквити да  давам.ти си знаеш най-добре детето,но според мен нищо няма да му навреди все пак е плод.стига толкова за сега лека вечер от мен.

Последна редакция: вт, 13 яну 2009, 22:37 от svetla_@

# 215
а то и една позната във форума за Добрич. LaughingЗдравей Светла-аз съм Ирина приятелката на Елена

# 216
 Joy Започвам със смях. Прочетох мненията на мамите преди мен, и ми стана едно хубаво. Сетих се когато аз влязох да пиша във форума в началото. На всички децата ни бяха горе долу толкова до годинката, и си говорехме за такива неща, за пюрета, за детската кухня, за памперси. А сега обсъждаме протести, и липсата на газ в детските градини и училищата. Някак неусетно децата ни попораснаха, и темите се смениха. Зачудих се, даваше ли се пасиран банан на бебе на 4 месеца, и колкото и да си повтарях, като беше толкова голямо детето, че няма да забравям такива неща, ето че сега не се сещам.
  Замислих се че вече три години пиша в този форум, и малко повече. Голяма част от хората които се срещаме по срещите пишем горе долу от тогава, малко преди това, или малко след това. Вече не помня броя на срещите, а отначало ги броях. Понякога трудно мога да повярвам, колко много неща се родиха в този форум. На него дължа голямата част от познанствата си, и на кавгите си също. Тук се зародиха едни от най - хубавите ми приятелства, първите базари, вълненията за всяко ново бебе, всеки рожден ден, всяка изненада.
  Нещо ме е обхванала носталгията този месец. Незнам защо така  newsm78не ми обръщайте много внимание.

А казах ли че ще дойда на срещата, или то се подразбира hahaha hahaha

# 217
А казах ли че ще дойда на срещата, или то се подразбира hahaha hahaha

Hug Heart Eyes...стана ми приятно като прочетох горното...Така е! Да викнете една бира от мое име на срещата за (М)Арчела......Наздраве!

# 218
  • Добрич
ar4elka - размисли и страсти  Joy Я горе главата, до срещата не остана много  Wink

За банана обаче аз помня, а и да не помня имам всичко записано. Само че, сега без да отварям архивите ще кажа, че аз не съм давала на 4 месеца.

# 219
Добро утро!
Арчелка разчувства ме сутринта ! Laughing
polinakoleva- зависи от много неща .Д-ра ви дали е съгласен да се дава толкова рано ( питам защото ние захранвахме рано , а сега като чувам приятелки с бебоци д-рите препоръчват късно захранване и то с картофено пюре , а плодове включват към 8- ми месец , а соковете към годинка) .Аз лично не съм давала толкова рано банан , защото Гого беше все още с колики , а и банана беше по-гъст (давеше се от по -гъсти храни).Попитай д-ра за по -сигурно! Peace
П.п. Добре дошла!  bouquet
Лек ден на всички!

# 220
Банан съм давала от 7м. нагоре.

# 221
  • Добрич
Добро утро.  bouquet

Тази сутрин си изпратих отново каката на училище. Не знам до колко ще е топло в стаите, но я понавлякох за всеки случай.

Гледам заформя се тема за банана, да се изкажа и аз. Wink
Обожавам банана, много хубав и полезен плод.
Сега не си спомням кога точно въведох банан в менюто на децата (не съм вкъщи да си видя записките), но със сигурност е било след 6-7 месец.
До 4 м.-5 м. синът ми получаваше само мляко и водичка.

арчи, много интересни постове в последно време. Да не се сдухваш нещо, вземай се в ръце, моля!  Wink

Сиске, ако ще ходиш на срещата утре, кажи. Искам да изпратя по теб членския си внос, ако може. Peace

Хубав ден на всички!

# 222
  • Добрич
Да,Ани ,ще се опитам,няма проблеми. Simple Smile

# 223
  • гр.Добрич
Гледам заформя се тема за банана, да се изкажа и аз. Wink

Днес темата ще е банана. Mr. Green

Ако докторът е Карпузов, знаем какво ще отговори. Laughing  Като се сетя и аз с какъв мерак си водх записки първата година. Сега пак си водя, но за други неща.

# 224
  • Добрич
Да,Ани ,ще се опитам,няма проблеми. Simple Smile

ОК, утре кога си в магазина, да ти оставя парите? Или може ли на момичето там?

Като се сетя и аз с какъв мерак си водх записки първата година. Сега пак си водя, но за други неща.
И аз така бях, даже май преди годинката приключих с подробните записки.  За другото  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт