ЕГзотични кУнсОлтациЙ при терапеФт Шинеат Токонар- 26 броИ

• 30 584
  • 778
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Предния цитат направо ме разби!  ooooh!
Ето и един топъл:
Цитат
Приятен ден на всички а аз отивам да четаааааааа , че след обят съм и на работа
Tired

# 601
  • София
Цитат
а ми  ни във спалнята сме със коп и тв
Цитат
казваш, че няма нищо лошо да изпльощиш нещо странично ако ония в къщи не ти е доставил тръпка колкото ти се е искало? Или ако имаш проблем е по добре да опънеш комшият

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 13:28 от ra4e

# 602
Цитат
тарсиси я

# 603
Цитат
кам
претеснявам

# 604
Това е от "Искам бебе"
Цитат
честито на всички момчета видели двете чертички миналата седмицаbouquet
Joy Joy hahaha
Цитат
....лекинко сме изснервени вече....

Цитат
.... Миналата седмица при мен беше малко кошмарна, нерде нерде - зъбобол. Дна зъба ме заболяха, как пък и двата едновременно единя от едната страна долу , а другия от другата горе, вярвате или не, но както съм 40кг. с по две филийки на ден съм карала почти цяла съдмица, а милото ми взело час чак за 30.01. направо да го нацелува човек, нооооо днес съм по добре, вече закусвообядвах и почти не ме боляха. Не знам какво им бе станало, зъбарят ще ги види.

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 15:40 от Амбър

# 605
Цитат
Здравей те момичета искам да ми дадете съвет как да науча 5 годишната ми дъщеря да ме слуша повече?като и кажа нещо тя ми отговаря неприлично за нейната възраст.не си сабира играчките,дрехите и много други неща.незнам какво да правя!!!!!!!!!!

Sunglasses

# 606
Цитат
лубим
Изклучително
како на прах/какото на прах
по лесно

# 607
  • София
Заглавие на тема:
Цитат
kontrakci
като същия бисИр фигурира и в поста.

# 608
Цитат
Хи4  не  си  прели4аме  ама  много  ми  се  иска.
smile3555

# 609
Цитат
ето така е по-пригледно
Вие пригледахте ли темата?  hahaha  Поста е около 15 реда.  Whistling Joy Поста започва с малка буква, има запетайки, скоби и точки, но главни букви няма.

# 610
Цитат
с една оръфана канатка,
става въпрос за Йосиф Сърчаджиев с какво е бил облечен.

# 611
Цитат
аз какъв свободен превод наравих за тези кухненску урудки
  Laughing

# 612
сютиен

Моля да бъде включено в следващото заглавие  Wink

# 613
В лентичката на една потребителка:
Цитат
пак ще стана финна

Whistling

# 614
Цитат
при нас спим отделно откакто се роди голямото ни дете опитахме около месец да спим заедно но таткото се будеше и несе наспиваше , но за нас не е проблем да спим отделно , сега хголямата на 2год спи при баща си и спят по цяла нош бнепробудно , а аз пак бодувам с малкия на година и три месеца  защото го кърмя . Само че това че спим отделно не значи че сме се отдалечили един от друг , имаме все пак и трета стая /пък и баня , коридор , гардеробна / където като заспят малките можем да общуваме колкото искаме и както си искаме , стига от екшъна през деня да са ни останали сили за това . не виждам проблем че спите отделно даже мъжа ти би трябвало да ти е благодарен че си е на спокойствие , стига да  е заклет традиционалист и да счита че може да сте интимни само спейки заедно на точно определено легло

Кому е нужна тази глезотия точката?!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт