ЕГзотични кУнсОлтациЙ при терапеФт Шинеат Токонар- 26 броИ

• 30 635
  • 778
  •   1
Отговори
# 585
Цитат
мой снимки

Имам и въпрос - 'немарлив' да не би да е дублетна форма? Днес срещнах думата написана 'немърлив' поне 6-7 пъти в различни теми, използвана от различни хора.

# 586
Цитат
мой снимки

Имам и въпрос - 'немарлив' да не би да е дублетна форма? Днес срещнах думата написана 'немърлив' поне 6-7 пъти в различни теми, използвана от различни хора.
Не, не е...  Naughty
Коментирано е някъде назад из темата, ама сега не ми се търси...
НемАрлив идва от немара, а не от мърляв или там други глупости...
Не знам дали го обясних правилно, но вече ми се спи...  Tired
Ш'ма прУщавате, ако съм писала глупости...
Утре ш' са пУправям...
Laughing

# 587
Страхотно заглавие  hahaha
 Във форума срещам много често (разбираемо, поради смисъла на думата) "контракций". Винаги ми е било странно невъзможността на доста хора, да използват на място "Й" Mr. Green

# 588
  • Варна
Заглавие на тема:
"къде мога да намеря кроики за дрехи "

# 589
Цитат
това хауса е пълен.

Цитат
наказания и шамари-пробва ла съм

Цитат
ДА ПИША ПО ФОРОМИ
КОЛКО МИ ЛОШО И ЗЛО ДЕТЕТО...КОЕ Е ПО ПРАВИЛНО,А???

Цитат
всички напатки

всички от един автор Rolling Eyes

# 590
  • Belgium

Joy Joy Joy

Ей това ме изкефи най-много - а всички нагъски къде са?  hahaha

# 591

Joy Joy Joy

Ей това ме изкефи най-много - а всички нагъски къде са?  hahaha

Някъде около рЕбарскияТ магазин, предполагам...  hahaha

Последна редакция: нд, 11 яну 2009, 23:36 от Джуличка

# 592
  • Далечният изток
Цитат
Не вярвам никой от тук писалите да не е преминавал през такъв перипет

Цитат
поттиквахте

Цитат
давах сироп още повече кашля спрях го продължава,утре сме на контролен да видем ко ще каже докторката,но незнам има ли смисъл да и давам нещо като и няма нищо нито на гърдичките нито на гърлото защо да я тъпчя само със сиропи като и от тях не спира да кашля,незнам дали може да кашля от влагата вкъщи казаха ми че може да и пречи и от да се закашля защото кашлицата ни била суха.
ooooh!

# 593
Не се стърпях и проверих и другите писания на въпросната авторка:

Цитат
4 годинки и е с пампер.......Идо ден днешен е с пампер.
.........не да ракомахам с пръст
  Joy

Цитат
Въпроса е ние да ли сме добре

Цитат
гъся телевизора
   ooooh!
Цитат
стана ми лубопитно

Цитат
преминавал през такъв перипет,всички са се влюбвали де в колега,де в приятел ,де в комшията-хайде сега-да не се превим на девствени.

# 594
Ще помоля строгата учителка да прочете Правилата /където ясно е написано, че регването на повече от един акаунт тук е забранено/ и да ги спазва, ако иска дните й в този форум да бъдат продължени.
Ще помоля и да спрете с обидите /виж Правилата/, и ако ви е възможно да се държите като възрастни хора.

# 595
  • Mediterraneo
Ще помоля строгата учителка да прочете Правилата /където ясно е написано, че регването на повече от един акаунт тук е забранено/ и да ги спазва, ако иска дните й в този форум да бъдат продължени.
Ще помоля и да спрете с обидите /виж Правилата/, и ако ви е възможно да се държите като възрастни хора.

За кого говориш? Че аз нещо изтървах нишката.

# 596
За една дама, която беше доста груба...

# 597
...създавам неповторима атмосвера.

# 598
  • София
Здравеите!Аз имам две деца едното е момиче и е на 8 г а другото е момче на 2г 4м.Незнам точно каде да се обърна и реших да питам ВАС.Поведението на момчето е агресивно и непоносимо.тои не изка да си играе с нищо и само руши къщата или разваля игрите на "приятелчетата" си.пищи крещи скуби блъска хапи кака си.Когато ми устане време(сама си ги гледам със съпруга ми)се мъча с нещо да му превлека вниманието(четене на приказки;разказване на истории;гледане на децко;игра с играчки....)нищо не помага не се интересува.Само като се сабудя сутрин и изпадам в ужас ..само крещя след него а тои тормози кака си.Кажете ми имате ли такива пробпеми и как да се справия с този злудей?  Аз лично трудно бих се справила с този Злудей . Цитат от " Нашите деца ".

# 599
  • София
Здравеите!Аз имам две деца едното е момиче и е на 8 г а другото е момче на 2г 4м.Незнам точно каде да се обърна и реших да питам ВАС.Поведението на момчето е агресивно и непоносимо.тои не изка да си играе с нищо и само руши къщата или разваля игрите на "приятелчетата" си.пищи крещи скуби блъска хапи кака си.Когато ми устане време(сама си ги гледам със съпруга ми)се мъча с нещо да му превлека вниманието(четене на приказки;разказване на истории;гледане на децко;игра с играчки....)нищо не помага не се интересува.Само като се сабудя сутрин и изпадам в ужас ..само крещя след него а тои тормози кака си.Кажете ми имате ли такива пробпеми и как да се справия с този злудей?  Аз лично трудно бих се справила с този Злудей . Цитат от " Нашите деца ".
Shocked Женицата жива да я ожалиш с тоз Злудей вкъщи.... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт