ЕГзотични кУнсОлтациЙ при терапеФт Шинеат Токонар- 26 броИ

• 30 640
  • 778
  •   1
Отговори
# 570
Аз си помислих, че става въпрос за танкист. Simple Smile

# 571
Цитат
то хубаво бисерите от майки исвекьрви, ама примен идват и от брат му на мажа ми. На иванов ден сме на гости ж майката на мьжа ми и брат му , я колко е пораснал малкия колко то нашето станал  и рьката му е колкото на нащо дете даже по голяма ще стане скоро  направо го искараха бебе гигант (нащо е на 2месеца тяхното на 2 години ебати сравняването)

ooooh!
Е*ати изречението...

# 572
Цитат
за да се изчикти максимално, за предстоящето раждане....

# 573
  • Пловдив
Цитат
резолтати

Сънят на някаква девойка, която очаква някой да и го разтълкува:
Цитат
zdraveite na vsi4ki.v tozi sait pi6a za parvi pat.sno6ti sanuvah,4e na gosti sa mi azis i kitaeca,bqh mnogo gorda v sanq si,4e v ka6tata mi sa do6li takiva li4nosti,veselihme se mnogo,pravihme si snipki i po rdno vreme kitaeca zapo4na da me celuva, po4uvstvah se mnogo 6tastliva i v sanq si vse si tarsihme pogledite po edno vreme se sabudih,kogato zaspah na novo sa6tiq san prodalji toi me pregra6ta6e a az gledah azis za da vidq reakciqta mu i taka kato se sabudih tozi 4ovek mnogo mi lipsva6e.
ooooh!

# 574
Цитат
Имам две деца и имах две кучета просто едното почина на 15г от старост.Децата даже се засилваха като малки с проходилката сгащтваха кучето в ъгъла нито веднъж не ги е захапало.Сега когато вече са голями и сина ми я дразни го ухапва по-глезена. Нито веднъж не съм си помислила да го изхвърля кучето.Независимо на каква възраст е кучето мисля че трябва да пробваш да го превъзпиташ с помоща на трениор и просто му даи време да свикне с детето.Успех.

Тази мацка започва много обещаващо.

# 575
"случар ZARA"   Thinking

# 576
Могат да ти издадът допликат на гаранционната карта.
Могат да ти изровят и касовата бележка / фактура.
Това че понякога ен изкат е друг въпрос
Така че отивай в магазина и питай.

# 577
  • Страната на чудесата
Цитат на една варненска мама:

-Мамо,къде е тати?
-Къпи се.

# 578
[quote ]
 испуснете

[/quote]

# 579
  • Варна
Цитат
Някой може ли да ми каже от къде да си купя имонизационен паспорт?

# 580
  • 7800
Цитат
ребарски магазини

Цитат
друго предиастие ниамам

Цитат
сноще

# 581
Цитат
Все едно винаги е играла в фиилми.

И то какви?!  Laughing

# 582

Ако я оставя да реве,може да откара и един час,но се опитвам да и отвлека вниманието с нещо друго,а когато не успявам я оставям да си по-реве малко.Да ти кажа,че вече е малко
 по послушна има дни в който даже не и правя забележки за нищо.Така че мисля че е период  и би трябвало да отмине,но това не означава все пак че трябва да има всичко което поиска....

# 583
АЗ ДА ВИ КАЖА ЗА МОЕ щАСТИЕ ИЛИ НЕщАСТИЕ ДНЕС НИ ПРАВИХА ДЕГУСТАЦИЯ НА УСТРОЙСТВОТО

устройството е прахосмукачка Рейнбоу.  Какво ли са и дегустирали? Може би съдържанието?

# 584

Общи условия

Активация на акаунт