ЕГзотични кУнсОлтациЙ при терапеФт Шинеат Токонар- 26 броИ

• 30 645
  • 778
  •   1
Отговори
# 555
здравейте,днес вав 17;30х направих аборт-вакуум вав 7-мата седмица по мое желание и вапреки 4е бременноста беше савсем нежелана до преди малко не сам спирала да плача,заштото се чувствах наистина ужастно.упоиката неможа да ме хване(палната упоика) и се наложи да увели4ат дозата значително,в последстжие от което когато се сабудих се чувствах ужастно не можех да се изправя да седна а да не говорим да си стапя на краката,беше ми много зле и си поварнах жлачката,което беше наистина отвратително,доктора каза да му се обадя утре,за да ми изпи6е някакжи антибиотици,за6тото изоб6то не бях вав састояние да осазная какво ми говори.кравотечението ми е започнало от там и мед.сестрата ми каза че то би трябвало да протече като месечният ми цикал.бих желала да попитам,след предозировката на упоиката и малко позакаснялото приемане на АБ биха ли могли да се получат някакжи усложнения и колко врема след аборта енормално да ме боли стомаха.не сажсем болка а по скоро нешто като напрежение ниско долу

# 556
# 557
  • Belgium
"Тц не знам ама знам че у нас пак е студено. Запазите свършиха..."

Кой запазил, запазил  Joy

# 558
Монда,евала за находката ,но не ти дава чест да публикуваш такъв пост.Тъпо е да се забавлявате с момент който е ужасен за някой.Дано не минавате през това,ще ви питам тогава вие как ще пишете.
И наща кипра Амбър веднага с цялата си злоба която притежава може ли да не се изкефи. ooooh!Просто сте ужасни понякога.Има толкова много маТРИал из форума за цитиране.

# 559
Не виждам връзката между грамотността и преживяното.
А ваЩа кипра Амбър не съм забелязала да  се кефи с цялата си злоба.

Цитат
Слава богу досега не съм се зблъсквал с проблеми от такова естество

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 20:11 от monda

# 560
"Всички герой ги има в действителността,но тук са гратисно подчертани."
Всичкото герой минало между капките, така да се каже. Но пък са и подчертани. Как става този номер? А може би са просто гротескни... Thinking

# 561
-слууууучайно
-приказливввв
-тойййй
-Хаааа,
-Момиииче
-тъъъъкмо

Тоооооооваааааааа е от един иначе грамотен пост, но ми стана забавно колко пъти дамата използва подобни думички в 10 изречения  Simple Smile.

# 562
И още нещо от мен, малко е старичко и може да е пускано вече, но не можах да се сдържа:
Цитат
здравейте аз съм от Пловдив един ден с мои приятел си вървим покрай новотела там спря ни все хубави коли и един мерцедес ама лъснат от всяка де и една лелка така го за жули 4е ... И ние си вървим ама българското се обажда в нас не може сега да изтървем какво стана и гледайки на зад. В един момент само забелязах как приятеля ми е вдигнал 2 си ръце и се е трясвал в един знак. Точно като анимационните фюлмчета както героите се удрят
В началото мислех да подчертая грешните думи, но после реших, че ще е по-лесно да се подчертаят верните  Laughing.

# 563
  • някъде ... тук ...
вече сутрИшен ли се пише, няколко пъти го срещам вече newsm78
едва ли... мисля си, че знам поне до толкова български език.

# 564
  • Belgium
АУУУУ  ЕДНА ХУБАВА НОВИНА!МОЯТ МЬЖ КАЗВА чЕ ПО СУТРИшНИТЕ БЛОКОВЕ ТРЯБВА ДА ИМА САМО ЖЕНИ ТОЕСТ КРАСИВИ ЖЕНИ ЗАщОТО КОГАТО СЕ СЬБУДИ чОВЕК И НАСРЕщА МУ СЕ ПОЯВИ ГОДЗИЛА НАПРАВО ТИ СЕ СКАПВА ДЕНЯ.А ОТНОСНО ДУДУКА НЕГО МНОГО ХОРА НЕ ГО ХАРЕСВАТ.SOOOORRRYYY    МАЙНА! НИщО ПРОТИВ ПЛОВДИВчАНИ!

Shocked

ЕлиТ явно е сутрИшин  hahaha

# 565
Извинявайте, че ви затрупвам с бисери тази вечер, ама много ми върви:
Цитат
по-нечистоплетен

# 566
Я и аз да плясТна нещо в бАрзината:

Цитат
  ходих при моя доктор на преглед и той ми каза най-хубавото нещо което чух от месец насам,каза чеч съм много добре и ако психически се чувсвам готова може да действаме

Да не вземе сега някой да ме обяви за кипра ?   Thinking

# 567
Това направо си е за Сблъсак по BTV

# 568
И наща кипра Амбър веднага с цялата си злоба която притежава може ли да не се изкефи. ooooh!Просто сте ужасни понякога.Има толкова много маТРИал из форума за цитиране.
За материала и ти помагаш доста  Joy Joy.....понеже се възмущаваш искам да ти кажа, че всяко твое мнение е за тази тема!
Цитат
Мацки,имам един въпрос -не мога да разбера защо картофите са сложени при варивата като те са въглехидрати  newsm78
Ама да ви кажа и днес издържах  Grinningзакусих един портокал и после беж по магазините с една приятелка и децата и се прибрах към 17 и 30 и тогава и обядвах и вечерях сърми с малко хляб ама диетичен.Ама одеве ме простърга и изядох няколко парченца портокал и сега изпивам една чаша вода и отивам да спя чееее ще стане страшно след малко  Mr. Green
И ? hahaha

# 569
Цитат
дъщеря ми на единия таксист едва не му оскуба косата

За таксиметров шофьор става дума, ако се чудите коя е тази професия.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт