АВГУСТ е тъй далече, а в коремчето расте мъничко човече! №5

• 15 796
  • 276
  •   1
Отговори
# 150
Много,много ще се моля за всички нас да износим здрави дечицата си!!!  Praynig На мен понеже ми е  втора бременност,и за двете не сме правили специални опити,просто станаха,като чета през колко мъки са минали  някой от вас,не смея да се зарадвам на себе си!!!!Неразположение не чувствам никакво,но в главата ми са само аномали,увреждания и др. подобни........На 29 съм на преглед за сърдечна дейност вероятно ще се побъркам до тогава от мислене.По принцип съм позитивно настроена винагии за всичко-сега не знам какво ми става....... много  късмет на всички!!!

# 151
ЛАЛИ  Hug Прогони тия мисли бързо... Голямо ГУШ от мен и ... нали сме заедно на 29ти няма страшно  Hug

# 152
BubolecheMeche, и др. моми4ета с близнаци на кой ден от ову отидохте на преглед да се видят то4иците?

# 153
На 22-23 ден след ову видяхме с вагинален ехограф едно сакче 2мм. След 10 дни сакчето (само 1) беше вече 20мм и се видя с коремен ехограф. След още точно 7 дни се видяха вече 2 сакчета с 2 точки с коремен ехограф, бяха 22мм. Дано си ме разбрала, че малко объркано Simple Smile  Hug

# 154
Да ясно, ами защото аз говорих с док да отида на 29.12 и сега си мисля дали ще се види нещо и какво ще се види. Ову беше на 5-6.12, а трансфера -10.12  Confused

# 155
Денди, newsm44!Много се радвам да те видя тук Hug!Аз си мислех да си трая до 12 седмица и след това да се записвам в отчетни, но щом чухме сърчицето не издържах Embarassed.
На 29 би трябвало да се видят сакчета, но за сърчица мисля, че ще е рано.Може и само едно сакче да се види като за начало.Така че не се притеснявай.Аз имах чувството, че времето е спряло.
Добре дошли на всички нови мами  bouquet!
Деси, честито ти сърчице Hug!Направо ти се възхищавам натеб и на другите мами с малки дечица как успявате да се оправите.Аз ходя като пиян морков и за  пет пари работа не мога да свърша ooooh!.
Стела, внимавай с кръвното, че е много опасно.на другите неща ще има да им се наслаждаваме още време Sick.
Буболече, хич не ги слушай такива умници, а се наслаждавай на всеки момент и живей с мечтите си Hug

# 156
Денди, за сърчица мисля, че ще е рано, но може пък да видите сакче/та. Дори в началото да е едно не губи надежда  Peace Ако и това е важно в деня, в който видяхме двете точки бях в 6 седмица и 4 дни! Седмици, обаче, не смятани от първи ден на последната менструация, а такива на които отговаряше бебо по ехограф. И лентичката ми е по седмици от ехограф, а не от ПРМ  Hug

# 157
Сега се прибирам от лекар УНГ. Май съм с ангина Sad И детето е болно, та купонът е пълен. ooooh!
Не мога да разбера обаче, защо се получава така. От няколко места ми препоръчаха конкретна лекарка УНГ и точно при нея отидохме. Естествено, предупредих, че съм бременна, за да съобрази лечението ми с този факт. Какво беше учудването ми, когато в аптеката (добре, че са ми познати) ми казаха, че нищо (с изкл. на билките за гаргара) не е подходящо за мен Shocked и отказаха да ми дадат лекарствата. Rolling Eyes Миналата седмица бях при джипи-то и там случаят беше идентичен. Аз ли съм карък, или тези лекари действително не знаят какви съставки съдържат лекарствата, които изписват?!

Денди, първият ми преглед беше на 11-12-ти ден от закъснението на МЦ. Тогава се видяха само двата плодни сака, сърчицата след още 12-тина дни.

# 158
Стрелче, в такъв случай звъня на АГ-то и питам какво от това,което е изписано мога да пия Peace

# 159
Момичета, просто искам да ви пожелая лека бременност и zдрави бебенца. Аz родих на 29.08.08г и сега си спомням всичко, с вас  Hug
Щстливо посрещане на Нова година, нека ви донесе най хубавите подаръци преz август  Praynig

# 160
  • Пловдив
Здравейте и от мен.Не съм писала няколко дни нямах грам време.Да се похваля на 25.12 ходих на лекар и при мен  се видя две плодни сакчета Simple SmileЕдното е с размери 8мм а другото 7 мм,лекарката ми каза да не се надявам много на второто защото много често се  случвало така.Иначе на мен ми няма нищо,само ме болят гърдите и ми се спи.Искам да попитам къде сравнявате ЧХГ-то за близнаци,моето на 15 дни след овуто беше-65,след 48 часа-214,и след още 72 часа-883.Аз също съм преживяла една извънматочна и затова следях ЧХГ-то.
Денди много се радвам за теб,Срещали сме се в темата за извънматочна ,сега се надявам да се срещаме тук..Целувки на всички и успех. Simple Smile

# 161
Благодаря ви моми4ета за топлото посрещане, надявам се да остана до края при вас  Hug
марианка ето линк към такъв калкулатор http://www.justmommies.com/pregnancy/hcgcalculator.shtml
Деси мерси за пожеланията  Heart Eyes да ти са много здрави малките сладури!
strelche звънни на някой да питаш я джипи или ли4ен гинеколог, в нета имаше една статия за лекарствата които са забранение при бременност и бяха описани абсолютни всички ако имаш интерес мога да я потърся.
Шайн ами то трае ли се, аз си бях казала 4е един ден като се слу4и 4удото ще го пазим в тайна до 13г.с., но ела да видиш около нас по4ти целия народ знае и толкова се радват че направо ми става така мило. Знаеш ли аз не съм от суеверните, а напротив вярвам само в Бог и се моля всичко да е наред всеки ден и знам, 4е ако Господ реши пък в крайна сметка друго... ще се смиря та за това прибързахме и в4ера викам на док ами да дойда по рано да ме видите, 4е ве4е сме разгласили и нали трябва да се подплати  Mr. Green Той се хили.... Поне сак4ето/та да зърна та да ми е по сигурно на празника  Wink а сър4ицата нека пока4ат от тук нататък все ще се 4ака то е ясно.
Буболе4е зна4и казваш 4е е възможно на УЗИ да се види 4е ембрион4ето е в друга седмица по голяма от тази която съм из4ислила с калкулаторите в нета- ами 4е то много хуаво така.  Hug
 Мацки вие как ще празнувате Нова Година? Ние ще се събираме в една прителка в апартамента и и смятам за първа година да не играя хора, което ще ми е малко трудно, но пазене му е майката.

# 162
По УЗИ съм в седмиците, които ги пише в лентичката ми.
Реално седмиците смятани от първата дата на последната менструация са ми точно 11г.с днес и термина ми е 19 юли. Просто цикъла ми е доста по-дълъг от нормалното, а овуто беше мноооого късно. По УЗИ седмиците винаги са по-малки, ако има отклонения в цикъла и ову. Има и случаи, когато ембриончето си отговаря на седмиците.

# 163
По УЗИ съм в седмиците, които ги пише в лентичката ми.
Реално седмиците смятани от първата дата на последната менструация са ми точно 11г.с днес и термина ми е 19 юли. Просто цикъла ми е доста по-дълъг от нормалното, а овуто беше мноооого късно. По УЗИ седмиците винаги са по-малки, ако има отклонения в цикъла и ову. Има и случаи, когато ембриончето си отговаря на седмиците.

ааааа ясно зна4и няма вариянт седмиците да са по ве4е, т.е по бързо да се развива беб4о. Аз се съобразих с късната си овулация и нанесох друга дата на ПМР, ина4е цикъла ми е също бая дълъг.

# 164
strelche звънни на някой да питаш я джипи или ли4ен гинеколог, в нета имаше една статия за лекарствата които са забранение при бременност и бяха описани абсолютни всички ако имаш интерес мога да я потърся.

Мацки вие как ще празнувате Нова Година? Ние ще се събираме в една прителка в апартамента и и смятам за първа година да не играя хора, което ще ми е малко трудно, но пазене му е майката.

Ще ти бъда благодарна да потърсиш въпросната статия, да.

Относно Нова Година - ще празнуваме в ресторант, голяма компания. Не знам как ще се въздържа да не тропна поне едно хорце, честно. Crazy ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт