Ей сега копвам комента от старата, че се чудя защо никой не пише там.
Здравейте и от нас.
Честита месечинка на Али и Калина! Да папкат, спинкат и усмивки да раздават!
Нана,
. Дай Боже трудното начало да е знак за един живот, белязан с много късмет!Пепена, Шансът, дето ми се падна тъкмо навреме идва, че нещо бях поовесила нос. Ники все за екскурзии ми говори, та на него му се падна Дълъг път (с обратен билет)

Юле, и аз кърмя два пъти. Като се виждам, че цедя по 50-60мл, следващите хранения или дохранвам или са само на АМ. Така сме от началото. Ако оставя само на кърма през целия ден, положението става неконтролируемо.
Снощи Яна спа непробудно цяла нощ, но аз като не мога да повярвам, цяла нощ се будих да гледам дали не съм пропуснала нещо.
Днес ходихме на още един педиатър (просто за попълване на някои пропуски в прегледите). УЗ-то показа, че си имаме едно здраво детенце. Помолих да и погледнат юздечката, май така се казваше, че може затова да суче толкова бавно и малко. Наистина е късичка, но не чак драматично, че да я режем веднага. Казаха ми да пипам фонтанелата и ако е вдлъбната, да давам вода. Това ми беше полезно да разбера, че с тази вода така и не ми беше ясно да давам или да не давам.
,а вие кво сте свършили.Както и да е.

голям кеф, само дето е временно