Отговори
# 15
А бе, хора, бива ли да минавате така тихо на нова тема.
Ей сега копвам комента от старата, че се чудя защо никой не пише там.

Здравейте и от нас.

Честита месечинка на Али и Калина! Да папкат, спинкат и усмивки да раздават!

Нана,  Hug. Дай Боже трудното начало да е знак за един живот, белязан с много късмет!

Пепена, Шансът, дето ми се падна тъкмо навреме идва, че нещо бях поовесила нос. Ники все за екскурзии ми говори, та на него му се падна Дълъг път (с обратен билет) Wink

Юле, и аз кърмя два пъти. Като се виждам, че цедя по 50-60мл, следващите хранения или дохранвам или са само на АМ. Така сме от началото. Ако оставя само на кърма през целия ден, положението става неконтролируемо.
Снощи Яна спа непробудно цяла нощ, но аз като не мога да повярвам, цяла нощ се будих да гледам дали не съм пропуснала нещо.

Днес ходихме на още един педиатър (просто за попълване на някои пропуски в прегледите). УЗ-то показа, че си имаме едно здраво детенце. Помолих да и погледнат юздечката, май така се казваше, че може затова да суче толкова бавно и малко. Наистина е късичка, но не чак драматично, че да я режем веднага. Казаха ми да пипам фонтанелата и ако е вдлъбната, да давам вода. Това ми беше полезно да разбера, че с тази вода така и не ми беше ясно да давам или да не давам.

# 16
ЧЕстити месечинки!
Бубе, за първи път чувам за  връзката между фонтанелата и водата.Ние вече пием чайче, 40мл изцока. Бяхме на доктор вчера, каза че има подобрение, но понеделник или вторник отново на преглед.НАдявам се тогава вече да сме здрави.Сутринта пак бяхме киселички, хремавки, плакахме, но после се подобри.
Нануна, пожелавам на малкото момченце много здраве и да оставите всички тези тежки моменти, които сте преживели в миналото.
 Ще гледам едно филмче, малко да отпусна и аз!

# 17
Абе и аз се чудя що така  newsm78,а вие кво сте свършили.Както и да е.
Писах на Рени 79 в старата кво мисля по нейния въпрос.Предполагам че ще види там.
Лека ви нощ и целувки на бебоците  Hug Hug Hug

# 18
  • Sofia
Добра вечер мамчета.

нануна Hug и от мен.Борбен  малкия юнак.От все сърце ви желая здраве и щастие.

Вижте кое време е,а цялата чета е будна.Дани след като цял предиобяд бодува,цял следобяд спа.Преди около час го изкъпах и сега се кокори.
Това с пъпките е доста кофти, аз го водих при педито веднага като се появиха,доста намаляха поне тези зачервените.Сега имаме около бузките само.Къпя го с преварена вода и без козметика временно.Бях се побъркала изчетах за дерматитните състояние,абе луда работа.Важното е че се оправя.
А аз съм започнала да меся едни коледни сладки.Преди 2 дни направих една доза,но не ги скрих и резултата 0 сладки.И един коледен кекс съм решила,ама него утре.Едо коледно настроение ме е обхванало и мен.

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА АЛИ И КАЛИНА.ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЖИЗНЕРАДОСТНИ ДЕЧИЦА.

# 19
Бре! Кво им стана на тез бебоци толкоз да будуват???? Гледам, че не сме само ние. Моята от 18ч. ей сега заспа. Междувременно се приспивахме 30 пъти и докато е в ръцете ни спи, но щом се усети в креватчето веднага отваря очи. Направо ни взе здравето!  Crazy

За пъпчиците пак да ви кажа - нашите се повлияха чудесно от Нахткепцен на д-р Тайс.  Peace

Нанунана, всичко добро занапред!  Hug

Отивам да се пробвам да поспя!

# 20
  • Бургас
Записче и от нас!

# 21
DeeDee,maia-честита месечинка!!!  bouquet
много да ви радва и слуша

# 22
  • Попово
добро утро  Hug
как сте мацки и мацонковци, ние си поспахме Wink василена втора нощ се събужда за хранене след 4ч. сутрин, като заспи вечер към 22 Simple Smile голям кеф, само дето е временно  ooooh!

# 23
Снощи дадох 60 грама АМ с 15 капки саб симплекс в 22.30 след кърменето че ми омръзна от безсънни нощи и коконата спа от 11 вечерта до 6 сутринта непробудно.
Не искам да си правя изводи... дано да е спала от капките.

Добро утро  Simple Smile
Тая заран ше метем пред дома като млада булка  Grinning  Embarassed Grinning

# 24
  • Попово

сутрин рано мете младаи е..на булка  Naughty

# 25

сутрин рано мете младаи е..на булка  Naughty
Тъй де...  Joy

# 26
Добро утро мами Simple Smile.Вижте какво хубаво филмче открих във форума на октомврийките-масаж за бебета.
 http://www.videojug.com/film/how-to-massage-your-baby-for-health-and-happiness

# 27
василена втора нощ се събужда за хранене след 4ч. сутрин, като заспи вечер към 22 Simple Smile голям кеф, само дето е временно  ooooh!
не бъди сигурна, може да си е израстнало детето и вече да сте така- пожелавам ти го!  Praynig

Снощи дадох 60 грама АМ с 15 капки саб симплекс в 22.30 след кърменето че ми омръзна от безсънни нощи и коконата спа от 11 вечерта до 6 сутринта непробудно.
Не искам да си правя изводи... дано да е спала от капките.
и на мен ми го дадоха като идея преди време- уж от АМ щяла да е по-сита и да ме остави да поспя, ама аз така и не опитах...

# 28
  • Попово
пу пу пу  Grinning Norass / Лора дай Боже всекиму шетлива булка  Joy

# 29
добро утро(ден) и от нас нещо ми го няма коледното настроение тази година Sad
айде излизаме малко на вън че Ивко почна да нервничи

Общи условия

Активация на акаунт