Отговори
# 210
Здравейте Simple Smile
Минавам само да ви видя как сте и да драсна два-три реда, че после не се знае кога ще бъде покрай тия празници Grinning
Диди, това, което си постнала е много интересно и въобще не смятам да се водя по него Laughing  Особено ме скандализира идеята за жълтъка през 4-5 месец.  Laughing Децата ми са толкова алергично обременени, че не си и помислям да следвам подобна схема.
Всъщност, когато каката беше на 2 месеца и педиатърките ми препоръчаха сокове и след това плодово пюре, аз ги попитах какво ще се случи, ако не давам, на какво оказва влияние в най-голяма степен. Те отвърнаха, че на желязото. Попитах не е ли вярно, че децата имат складирани запаси от желязо, които са им достатъчни първите шест месеца, отговориха, че е така. Е тогава имаме ли разумна причина да почвам по-рано с твърдата храна? Rolling Eyes

Косето вече от няколко дни се събужда около времето за баня и нервничи, докато не го пльоснем в коритото Laughing И си направи сам режим на ядене 20ч.-1-4-7ч. Тоест, ставам си нощно време като поп Laughing

Момичета, желая ви весели празници Hug Бъдете много щастливи със семействата си! Тази Коледа ще бъде особено радостна за мен, защото вече имаме пълна къща с деца Heart Eyes

# 211
Попаднах на почти същата схема на захранване описана от Диди:

http://www.e-placebo.com/index.php?option=com_content&task=v … =75&Itemid=13

Писана е 2006г. и коментарите към нея си заслужава да се прочетат.  Peace

# 212
# 213

Нека всички отпразнуваме първите Бъдни вечер и Коледа на малките съкровища с уюут в дома,много топлина в сърцата и много усмивки на лицата  Hug

# 214
# 215
И аз се включвам, за да пожелая на всички весела Коледа и приятно прекарване на празниците  Hug

# 216
tsvetkova_elica и 0 Гости преглежда(т) тази тема.

smile3538

# 217
( X ) shoppy-мими и 0 Гости преглежда(т) тази тема.     
  smile3538
 Laughing

# 218
Шамс (+ 1 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема  hahaha

Мой ред за щафетата  Joy А кой ли е скритият?  Mr. Green

# 219
Добро утро и от мен.Моето съкровище снощи заспа в 9 30 ч.и се събуди чак сега в 5. newsm44 newsm44 newsm44 newsm44.Наспинкахме се но сега ще будува детето .Аиде аз отивам да хапна  и да си поиграиа с него че плаче.

# 220
Добро утро и от мен.Моето съкровище снощи заспа в 9 30 ч.и се събуди чак сега в 5. newsm44 newsm44 newsm44 newsm44.Наспинкахме се но сега ще будува детето .Аиде аз отивам да хапна  и да си поиграиа с него че плаче.
smile3503 newsm44

# 221
  • София
Добро утро и от нас! Да пийнем по едно кафенце и да се заХващаме с домакинстване....

ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ!

# 222
Добро утро!
Мерси за кафенцето!  Hug

Момичета, ама сън не ви лови!  smile3532

Весели празници и от мен!  Close-mas:
Дядо Коледа  santa2 за нас дойде ноември.  smile3508 Остава да си пожелаем бебчетата да са живи, здрави, да папкат, спинкат и слушкат!  newsm32

Последна редакция: ср, 24 дек 2008, 15:18 от Yuliya2008

# 223
# 224
ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ВЕСЕЛА НОВА ГОДИНА ,
и от нас!!!Желаем на всички много здраве и щастие,прекрасни  и незабравими мигове със обичните ни хора, много усмивки и спокойни дни!
Ние имахме един прекрасно-спокоен ден вчера.И вечерта беше супер кротка,заспа почти веднага на нощното хранене.
Да кажа нещо на мамите от Бургас.Тъй като от няколко дни издирвах ваксината Пентаксим-
има я на аптеката в Червения блок -срещу Краставицата, в аптеката на 1 поликлиника и на аптеката в 4 поликлиника-вътре.Най-евтина е на последната-55лв.
Обаче бройките са много малко,така че побързайте.
Не мога да слагам картинки , но си представям много малки дечица-малки джудженца ,усмихнати и доволни.
П.С. Мимето много ме радва,защото особено сутрин ми се усмихва непрекъснато Grinning
 Hug Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт