Отговори
# 75
Добро утро  Simple Smile
Поспахме си, макар и с две събуждания /едното само да се оригне мощно  Grinning/
Диди, радвай се... че пръцка, изкарва газовете от коремчето. За много деца това е по-трудно от оригането.
Абе... тези наши моми - оригат, пръцкат, плюнчат се, миришат им краката ако не ги измиеш... ревли са, пълнят гащите, капризничат... Трудно ще ги вземе някой жених  Grinning Grinning

# 76
  • Монтана
То и моя мъж ми вика то малък човек но пръцкането и оригването си е като за голям човек.
Та и ние сме от постоянно пръцкашти те дори и като спим си го правим.

# 77
успокоихте ме!
да знам, че не сме само ние  Mr. Green

# 78
  • София
Диди, Лора, Косьо е идеален кандидат за вашите моми. Той толкова звучно пръцка и се оригва, че ще заглушава девойките. Пък и така правят истинските кавалери  Joy
Още сме каталясали от погачата. И двамата заспахме снощи без да се къпем, както гледахме Сървайвър. Даже ядохме само един път през нощта като и двамата бяхме с по едно отворено око.

# 79
Пу Косьо за нас!

# 80
Добро утро и от нас! Simple Smile

Моята мома и тя е от отбора на пръцкащите, но пък за сметка на това е културна и не се оригва след хранене.И ние не щем да пием от биберон, още в болницата отказа и се бях шашнала, но вече не я насилвам, само дето никъде не мога да мръдна ooooh!.

Днес във нашата фирма ще има детски " Дядо Коледа", но няма кой да гледа малката и няма да мога да заведа баткото  Sad.

Честита месечинка на Йоши и всички други бебоци които празнуват днес!    bouquet

# 81
# 82
здравейте и от нас с Ивко.
оф той и Ивко е такъв пръдлио и е толкова смешен,като му се пръцка и си вдига крачетата Joy
за сметка на пръцкането рядко се уригва ама качествено.
да се оплача-нашия татко реши да бута биберон залъгалка в устата на Ивко щото "защо иначе съм ги била купила?" #2gunfire
и сега неиска през деня да заспива без бибата,ОК няма проблем ама ако можеше и сам да си я задържа в устата щеше да бъде прекрасно!! сега се налага да стоя до него и за му я задържам в устата докато не заспи дълбоко

# 83
Здравейте и от нас.Най-после стигнах до кафето,но стоя с едно отворено око.Вчера ходихме на гости на майката на мъжа ми и объркахме всички режими.Бебка стана нервна вечерта,цяла нощ се буди да яде през 3 часа и още се сърди.Такова нещо до сега не се беше случвало. smile3511 smile3514 smile3514Ние си знаем дълбокия сън и спокойствието.Дано се нормализираме пак и вече никакви гостувания(там).

# 84
Привет от нас със Наско. При нас за сега е спокойно, от 8:30 часа спи та да видим до кога. Тази вечер, след като се събуди да яде, някъде около 2 часа се ококори и чак в 4 часа е заспал, гука, издава звуци, общува му се на човечето Laughing
Ние от биберон слава Богу не сме се хранили много, но след като му дадох витамин Д в млякото не ще да поглежда вече биберон. Как ли не сме го молили, не ще и не ще!   
Да Ви попитам, как обличате децата като излизате на разходка навъвън? До сега не съм го изкарвала навън и се чудя как да го пременя. И колко време да сме навън като за първи път? Много е хубаво времето и ми се ще да направя една хубава разходка.

# 85
# 86
# 87
# 88
Привет и от нас!   bouquet
Ей такъв рев като снощния не бях виждала и с баткото даже  smile3507

Таткото тича до аптеката по сред нощ да взима анасон.
Някой варил ли е такъв чай и и смесвахте ли го други неща?  newsm78

# 89
  • София
Абе... тези наши моми - оригат, пръцкат, плюнчат се, миришат им краката ако не ги измиеш... ревли са, пълнят гащите, капризничат... Трудно ще ги вземе някой жених  Grinning Grinning

Радвай се че поне се къпят с удоволствие, че иначе наистина незнам какво ще ги правим  Mr. Green

Честити месечинки на всички бебчовци!

Не смея да се похваля, но ние всяка нощ след банята и храненето в 22:30 спим до 5, понякога се събужда към 4 и нещо но като си я гушна при мен отнася веднага. Дано да не ме чуе проклетията, че пак ще се носим по нощите в 2,3 часа  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт