Отговори
# 90
Абе... тези наши моми - оригат, пръцкат, плюнчат се, миришат им краката ако не ги измиеш... ревли са, пълнят гащите, капризничат...

И ние сме от пълната програма. Оня ден разбрах, че и миришели краката. Аз все ги целувам, но оня ден и е било по-горещо на копитцата, та направо се стреснах-и краката ли  Shocked. Поне това си мислех, че не е присъщо на бебетата. Ръцете също и се потят.
Миме, ние сме с шишета на Нук и никога не се е опъвала. В общи линии каквото и сложа в устата, лапа.

Нощес, да ви се оплача, след като цяла нощ пак будувахме и след като бях изпълнила всички майчински задължения, по моя преценка, детето пак жално плаче. Гледам я мокра от едната страна. Смених пижамката, че помислих че се е поляла с вода от шишето. След малко пак същата работа. На същото място пак мокра.  Кукувицата Таня, да не се сети, че детето опикано, чак прелива.

Койт' ша идва за манджата да идва, че е на привършване
Mr. Green

# 91
Хмммммм Нук значи  Thinking ша я видим и тая работа

# 92

Сакън, детето е още малко. пепел ти на устата smile3513 Mr. Green

# 93
Нана  Hug много топлина и светлина !
Дени това таткото дето го е направил с бибата  Naughty заслужава той да я варди.При мен се получи същото с Вики и накрая просто я махнах  Heart Eyes  беба е много малка за да се пристрасти  Hug и не съжалявам.А на Борис въобще не я дадох. Бибите ги подарих  Hug
Мале момичета как така при вас стават тези хранения 6 не знам ,ние още се храним по 8 пъти ако пропуснем малко после си наваксваме ooooh! и цокаме по 30 минути  newsm78
За чистата молитва Тонеска не е проблем и след това аз питах свещеника,понеже и ние не успяхме на деня.
А бе мамчета как поддържате тези момчета сухи   Rolling Eyes смених 3 вида пелени и все сме мокри памперс ,либеро и хъдж. Моля ви помагайте че ми омръзна да се преобличаме  Praynig
Юле защо не пробвате да се кърмите легнали ние вечер така се кърмим и аз даже си поспивам ,а той намазва биба ако се увлека  Joy тази нощ от едното хранене се събудих за следващото и само се врътнахме baby_neutral. Така нищо не ти се натоварва и кърменето става истинско удоволствие  Hug

# 94
Ехооо тук сме и ние,да ви кажа че и ние горе долу имаме режим,чака си вечер банята и не заспива,след това заспива я в 22.30 -23 и спи до 4-5 хапва и така...прави го вече 3дни пък да видим до кога.Иначе свекито е тук 2ри ден и си е друго да има някой,поне да поспиш малко.Като ми се спи нищо не мога да направя и съм смачкана.И аз се радвам,че идва Коледа и ми едно милои готино  santa2 santa2 Nature Snowman
Лек ден на всички  Hug

# 95

Сакън, детето е още малко. пепел ти на устата smile3513 Mr. Green

хахах лесно ти е на тебе  hahaha ми питаш ли ме мене днес ходих на гинеколог с бебе под мишница  Joy  после се накърмихме в кабинета и кръгом към къщи  ooooh! луда работа .Друго щеше да е ако татьо и я беше нахранил и приспал в къщи  Twisted Evil

# 96
Здравейте!искам да почерпя за месечинката на моя Адриан.Мина цял месец от великото събитие и днес ще празнуваме:
Това ми е първата снимка,вмъкната тук.дано да се е получило. Praynig
А това е моето съкровище,моля отговорните лица да го вмъкнат в колажа
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30204425&l=c4c5e&id=1075005133
А сега няколко въпросчета.Моят хубавец изяжда минимум по 100 гр на ядене,рекордът е 140.Дали е полезно,притеснявам се да не му се разшири стомахчето  newsm78 Лаком ли е или да???
И да питам има ли ли майчета,които да са правили погача в по-опростен и модерен вариант,без да спазват всички традиции и как точно мина?

# 97
Здравейте и от нас с Карина!

Честито месечинки на бебе Адриан на мама YanaRo и бебе Диян на мама Петенцето
Честито на бебе Лиа на мама Grey и бебе Иван на мама uleto88 за вторите им месечинки. Нека да радват мама и тати и много да слушкат.

Ние с беба сме добре, слушаме се, тоест аз я слушам нея, но се надявам като поотрасне тя да ме слуша мен. Чакам с нетърпение празниците, за да сме заедно вкъщи цялото семейство. Дано завали и снежец, за да е още по-празнично.

Към мамите, които сложиха ваксина пентаксим имам въпрос: Колко дни преди слагането и се прави поръчка?

Желая прекрасен ден на всички!  Heart Eyes

# 98

Мнооо ми се спи.При все, че Анита спи цяла нощ аз не мога да наваксам със съня.
Пепено пък на тебе ти свалям шапка-аз с едно още не мога да вляза в ритъм, а ти с три.Майка героиня си за мен.

Честити месечинки на всички порастнали бебочета.Да продължават да наддават и да пълнят пампитата.
Аз имах гости и се поизгубих но съм ви следяла изкъсо.
Целувки на всички
Мирабела аз слагах Пентаксим.Обаче не съм правила поръчка.Татито ни отиде в аптеката и я купи. newsm78 Ама чувам че я няма много много и се замислям дали да не си я купим следващата по отранко

# 99
Абе... тези наши моми - оригат, пръцкат, плюнчат се, миришат им краката ако не ги измиеш... ревли са, пълнят гащите, капризничат... Трудно ще ги вземе някой жених  Grinning Grinning

Радвай се че поне се къпят с удоволствие, че иначе наистина незнам какво ще ги правим  Mr. Green

Честити месечинки на всички бебчовци!

Не смея да се похваля, но ние всяка нощ след банята и храненето в 22:30 спим до 5, понякога се събужда към 4 и нещо но като си я гушна при мен отнася веднага. Дано да не ме чуе проклетията, че пак ще се носим по нощите в 2,3 часа  Grinning

За къпането си права, не се бях сетила, ама аз нали си заплюх Косьо, та вече ми е по-спокойно  Mr. Green
А за това дето се хвалиш... имам и аз какво да ви споделя по темата, ама се спотайвам вече близо седмица, че като се похваля в тоя форум и ми се прецаква блаженството... да затвърдим малко режимеца, пък ще се фукам после, ама май сме първенци  Mr. Green

# 100
Мами, като ви чета как дечицата ви сучат по 30мин. и започвам сериозно да се притеснявам. Моята мома не цока повече от 10мин. Каво да я правя не знам? Rolling Eyes На всичкото отгоре и не иска да се дохранва, нито с шише (не може да пие), нито с лъжичка. Утре сме на консултация и ще стане ясно колко сме наддали и тогава ще му мисля!

# 101
  • София

А за това дето се хвалиш... имам и аз какво да ви споделя по темата, ама се спотайвам вече близо седмица, че като се похваля в тоя форум и ми се прецаква блаженството... да затвърдим малко режимеца, пък ще се фукам после, ама май сме първенци  Mr. Green

hahaha аз затова се хваля само писмено, че ако ме чуе имам чувство че ме разбира на секундата си показва скорпионския инат. Забранено ми е да разказвам колко е била послушна цял ден, защото след последния разказ не млъкна 3 часа  #Crazy
Чакам да се изфукаш, и стискам палци да не е временно !

YanaRo, моята "крехка" девойка омита по 120-125 на ядене и понякога не й стига, но я лъжа с вода че иначе ще трябва и ние да минаваме на кюфтета  Joy

# 102
Вита, и Рая цока обикновено 5мин интензивно, после почва да се плюнчи и яде около 15мин общо... ама аз я държа обикновено по един час- тя през това време забравя за какво е там, ама се присеща и прицоква- това ми е по-лесно като вариант за приспиване, отколкото да я нахраня, да я оригна(обикновено не успявам с тази част) и да я дундуркам да заспи... оставям я да заспи сама на цицата (нали не я държа, а я слагам да си лежи на възглавница за кърмене, та не ми отмаляват ръцете) и после я телепортирам в кошарата. с оригване или без- почти винаги ми повръща, така че просто реших да не я разсънвам като я вдигам на рамото си.
Може твоята кукла просто да се нахранва и затова да не иска повече- не се притеснявай, докато не мине консултацията да видиш какво ще ти кажат  Hug

# 103
  • София
Докато направим с Косьо една шопинг разходка в мола гледам, че съм се сдобила със снаха.  Laughing Няма да го мисля вече, защото вчера на погачата ми казаха, че сигурно ще съм много зла свекърва.
Вита, не се шашкай, че сучете кратко. Косьо също не се задържа повече от 5, максимум 10 минути. Само че аз виждам как кърмата излиза направо под налягане. Често се дърпа и аз му измивам очите.  hahaha А той само отваря уста и примлясква.

# 104
  • София
Здравейте и от мене . Пиша с едно пръсче .  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт